היי
יש לי מספר קבצי MKV שמכילים כתוביות פנימיות באנגלית .
כמו כן לכל MKV כזה יש לי קובץ נוסף בעל אותו שם אם סיומת SRT שמכיל כתוביות בעברית .
הבעיה היא שכאשר אני מריץ את הסרט אני מק בל כעדיפות ראשונה את הכתוביות הפנימיות באריזת ה MKV
בעבר הצלחתי לבטל את האפשרות של שימוש בכתוביות פנימיות של ה MKV אבל אני לא זוכר כיצד .
משהו יודע כיצד להשנות ?
( אין לי כוח למחוק את הכתוביות מהאריזה , זה לוקח לא מעט זמן ) .
בעיה בכתוביות
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
יש לך במדריכים, מדריך של קודקים שמסביר בין היתר איך להגדיר את HAALI MEDIA SPLITTER.
אתה צריך להגדיר אותו קודם כל שיטען כתוביות עברית ואח"כ אנגלית, אבל זאת בהנחה שיש גם עברית בקובץ
אתה יכול גם לסמן לו שלא יטען כתוביות בכלל דרך HAALI
שלישית, ברוב התוכנות אתה פשוט יכול לשנות את זה בקלות בהרצת הסרט, בד"כ כפתור ימני ואז SUBTITLE ואתה בוחר את ה SRT במקום את המובנה.
אתה צריך להגדיר אותו קודם כל שיטען כתוביות עברית ואח"כ אנגלית, אבל זאת בהנחה שיש גם עברית בקובץ
אתה יכול גם לסמן לו שלא יטען כתוביות בכלל דרך HAALI
שלישית, ברוב התוכנות אתה פשוט יכול לשנות את זה בקלות בהרצת הסרט, בד"כ כפתור ימני ואז SUBTITLE ואתה בוחר את ה SRT במקום את המובנה.
כמו שאמרתי בקובץ ה MKV אין כתוביות בעברית רק באנגלית לכן אני משתמש בקובץ נוסף בעל סיומת SRT .
אני משתמש במחשב HTPC , לא חיברתי לו עכבר או מקלדת כך שכל פעם לבוא ולהקטין את התמונה ובטל דרך ה ICON של ה HAALI זה לא אפשרי .
רשמתה שאפשר להגדיר באופן אוטומתי שה HAALI לא ייפח את הכתוביות . איך אפשר לעשות זאת ?
חיפשתי במדריכים ולא מצאתי
אני משתמש במחשב HTPC , לא חיברתי לו עכבר או מקלדת כך שכל פעם לבוא ולהקטין את התמונה ובטל דרך ה ICON של ה HAALI זה לא אפשרי .
רשמתה שאפשר להגדיר באופן אוטומתי שה HAALI לא ייפח את הכתוביות . איך אפשר לעשות זאת ?
חיפשתי במדריכים ולא מצאתי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כנראה שלא חיפשת מספיק טוב כי אילו היית פותח את מסך ה Options של Haali וניגש ל Subtitles language priority היית מגלה שמופיע tooltip המסביר שהצבת off בשורת ה value מכבה את שליפת הכתוביות מהאריזה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.