המלצה לסאב
קניתי את הדגם ה חדש יותר PSW110 ב-1220 ש''ח . אני מאוד מרוצה ממנוshuka כתב:שלום
אני מחפש סאב במחיר 1500-2000שיתאים לסרטים ומוזיקה
התחלתי לחפש ובחנות המליצו לי על הPSW 10
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הסאב הזה והאם יש סאב שנותן תמורה טובה יותר בטווח המחירים האלה?
תודה...
כי זה היחיד שהמליצו לי עליו וזה המלצה ממוכר החנות כך שאני לוקח את זה בערבוןShtirlitz כתב:יש בערך עשרות סוגי סאבים בטווח מחירים שציינת בחנויות.
למה דווקא זה?...
לכן אני פונה אליכם לשאול את דעתכם מה אתם שמעתם ואהבתם במיוחד בטווח המחירים האלה
המוכר ממש נשמע לי כמו שקם/בסטביי/BIG.
תבקר בחנויות מתמחות, שם יש מגוון ענק של סאבים, מכל החברות ולא רק מה שהחנות הספציפית מייבאת.
אני אישית אהבתי וורפדל דגם עם ה12", מורלים למינהם (אני משוחד כי יש לי), פרדיים נשמע מעולה, B&W הדגמים הפשוטים גם עשו רעש.
בתכל'ס, אם תרצה להשוות בין סאבים, תוכל לעשות זאת רק במקום אחד עם המון דגמים שונים - כי המיקום, הווליום, הזווית, הגובה, והכי חשוב - האקוסטיקה, יוכלו לתת לך רפרפנס ייחודי ואמיתי לגבי "איכותו" של הסאב. לא המלצות.
תבקר בחנויות מתמחות, שם יש מגוון ענק של סאבים, מכל החברות ולא רק מה שהחנות הספציפית מייבאת.
אני אישית אהבתי וורפדל דגם עם ה12", מורלים למינהם (אני משוחד כי יש לי), פרדיים נשמע מעולה, B&W הדגמים הפשוטים גם עשו רעש.
בתכל'ס, אם תרצה להשוות בין סאבים, תוכל לעשות זאת רק במקום אחד עם המון דגמים שונים - כי המיקום, הווליום, הזווית, הגובה, והכי חשוב - האקוסטיקה, יוכלו לתת לך רפרפנס ייחודי ואמיתי לגבי "איכותו" של הסאב. לא המלצות.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בהמשך לדברי חברינו Shtirlitz, צריך ממש לשים כל סאב באותה הנקודה. כי יכול להיות שהחצי מטר שמאלה, ישפיע לרעה/טובה על הסאונד.
וכשהמוכר אומר לי שאין טעם לשמוע סאב כי בחדר האקוסטי אצלו בחנות זה יישמע אחרת מאצלי בבית
ואין טעם לשמוע אלא רק לקרוא את המפרט זה נכון ? כי זה נשמע כמו סתם מישהו שאין לו כוח להשמיע לי
והחנות שהלכתי אליה זו החנות היחידה שהאתר המליץ עליה באזור באר שבע
ואין טעם לשמוע אלא רק לקרוא את המפרט זה נכון ? כי זה נשמע כמו סתם מישהו שאין לו כוח להשמיע לי
והחנות שהלכתי אליה זו החנות היחידה שהאתר המליץ עליה באזור באר שבע
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אז השאלה היא - אפשר לקנות סאב בלי לקחת אותו אליך לסלון קודם?Itay_Pollak כתב:בהמשך לדברי חברינו Shtirlitz, צריך ממש לשים כל סאב באותה הנקודה. כי יכול להיות שהחצי מטר שמאלה, ישפיע לרעה/טובה על הסאונד....
כשקונים סאב נניח סביב 4,000 ש"ח ומעלה - אני יכול להבין שהחנות תאפשר את זה, אבל אם אני קונה סאב יד שנייה ב 500 ש"ח - למה שהמוכר יסכים?