חשוב לי שיהיה אלחוטי כי אין לי אפשרות להעביר חוטים ושייתמוך ב HD
אשמח לשמוע המלצןת

למה שלא תשקול WD TV + הארד דיסק חיצוני או תחכה ל-Xtreamer שצפוי לצאת בחודש-חודשיים הקרובים. יעלה לך חצי מהמוצרים המתחרים, ולא צריך חוטים.yeche כתב:איזה מזרימדיה אלחוטיאתם ממליצים לי לקנות?
אשמח לשמוע המלצןת...

מאיפה אתה יודע שהוא שולל WD TV + external HD?mio כתב:למה שלא תשקול WD TV + הארד דיסק חיצוני או תחכה ל-Xtreamer שצפוי לצאת בחודש-חודשיים הקרובים. יעלה לך חצי מהמוצרים המתחרים, ולא צריך חוטים.yeche כתב:איזה מזרימדיה אלחוטיאתם ממליצים לי לקנות?
אשמח לשמוע המלצןת......
זה מה שמפורסם באתר שלהם - באמצע יולי אם אני זוכר נכון.uriler כתב:מאיפה אתה יודע שהוא שולל WD TV + external HD?mio כתב:למה שלא תשקול WD TV + הארד דיסק חיצוני או תחכה ל-Xtreamer שצפוי לצאת בחודש-חודשיים הקרובים. יעלה לך חצי מהמוצרים המתחרים, ולא צריך חוטים.yeche כתב:איזה מזרימדיה אלחוטיאתם ממליצים לי לקנות?
אשמח לשמוע המלצןת......
בינתיים הוא עוד לא חזר לענות על השאלות, וכרגע - כל המלצה שניתן לו תהיה מבוססת על כלום, ולכן בד"כ לא יעילה.
אגב - מאיפה אתה יודע שהאקסטרימר צפוי לצאת בחודש-חודשיים הקרובים?...

ראשית תודה על כול התשובות, הייתי בחול ולכן לא חזרתי עם תשובות לשאלותuriler כתב:לכל מכשירי ה NMT יש יכולת להתחבר לעבוד עם דונגל אלחוטי, ולמיטב ידיעתי גם למכשירים של Dune וה TviX 6500.
פרט יותר -
1. מה מתחבר אליו (מסך? רסיבר?)
2. כיצד אתה מתכוון להעביר תכנים (דיסק קשיח חיצוני? להתקין פנימי? הרשת זה למטרת ניגון או העברה)?
3. תקציב?
4. קנייה בארץ בלבד או שגם משלוח מחו"ל (יותר מורכב מבחינת אחריות) בא בחשבון?...