קיבלתי את הממיר סוף סוף אחרי ציפייה ארוכה, פשוט שיפור שחבל על הזמן.
במיוחד אחרי שחזרתי מארה"ב אחרי שלושה שבועות של שידורי HD (איזה 50 ערוצים - פשוט תענוג לראות קונאן אובריין ב HD ) וכבר ממש התבעסתי לחזור לשידורי ה "איכות" של הטלוויזיה בארץ...
רק שאלה אחת, איזו קונפיגורציה של ה SCART עדיפה: RGB או SVIDEO? אני מחובר עם כבר SCART TO SCART. המסך הוא SHARP LC37D44E.
רכשתי לאחרונה כבל סקארט איכותי של מונסטר, הסקארט מתחבר לממיר ולטלוויזיה עם כבל Svideo ועוד 2 כבלים לאודיו (אני מניח שהם RCA), עכשיו מה שמוזר זה שהצבעים שלהם הם:
אחד בצבע אדום, והשני בצבע כחול כהה או ירוק ככה (בקיצור רחוק מלהיות לבן), וכשניסיתי לחבר אותו לטלווזייה, לא קיבלתי אודיו.
הSvideo מחובר והוא נותן תמונה (בממיר הוא מוגדר כSVH),
רק האודיו לא נותן, ניסיתי לשחק עם הכבלים על שני הצבעים אבל נאדה.
הסקארט מחובר לממיר ביציאת ב"TV" (יש יציאה מעל שהיא "VCR", ואני מניח שזה בשביל וידאו), אוליי זו הסיבה?
נ.ב
כאשר אני מחבר כבל RCA פשוט (שעולה 10 שקל), מהממיר ליציאות הצדדיות ליד הכניסת Svideo אני מקבל אחלה אודיו (וככה זה גם עכשיו), פשוט זה מעצבן שאני לא יכול לנצל את הRCA שמחובר לסקארט, כי הוא הרבה יותר איכותי.
indego כתב:הSvideo מחובר והוא נותן תמונה (בממיר הוא מוגדר כSVH),
רק האודיו לא נותן, ניסיתי לשחק עם הכבלים על שני הצבעים אבל נאדה.
הסקארט מחובר לממיר ביציאת ב"TV" (יש יציאה מעל שהיא "VCR", ואני מניח שזה בשביל וידאו), אוליי זו הסיבה?
נ.ב
כאשר אני מחבר כבל RCA פשוט (שעולה 10 שקל), מהממיר ליציאות הצדדיות ליד הכניסת Svideo אני מקבל אחלה אודיו (וככה זה גם עכשיו), פשוט זה מעצבן שאני לא יכול לנצל את הRCA שמחובר לסקארט, כי הוא הרבה יותר איכותי.
...
לגבי הנ.ב, שני כבלי אודיו שיוצאים מה SCART שווים למה שתוציא ישירות מהממיר. אין הבדל.
Sharks כתב:אשפר לדעת איך קיבלת את הממיר? ניסיתי פעמים רבות ללא הצלחה... כל פעם טוענים שאין להם..
...
התקשרתי וביקשתי.
בהתחלה הם אמרו שזה עולה 150 ש"ח על ההגעה של הטכנאי.
אחרי שהטכנאי הבריז לי מול העיניים והתקשרתי אליהם בעצבים וביקשתי להתנתק הם קבעו מועד חדש הפעם בחינם וכמובן שזרקו על הדרך 3 סרטים
Sharks כתב:אשפר לדעת איך קיבלת את הממיר? ניסיתי פעמים רבות ללא הצלחה... כל פעם טוענים שאין להם..
...
התקשרתי וביקשתי.
אחרי שהטכנאי הבריז לי מול העיניים והתקשרתי אליהם בעצבים וביקשתי להתנתק הם קבעו מועד חדש הפעם בחינם וכמובן שזרקו על הדרך 3 סרטים
בהצלחה
...
התנתקי מהם בדיוק בגלל הבול-שיט הזה..
במועד הניתוק שלחו לי טכנאי שהתחנן שבמקרה יש לו 3100 באוטו ושמיד הוא מעלה לי אותו..
סירבתי.
...
התקשרתי וביקשתי.
בהצלחה
...
התנתקי מהם בדיוק בגלל הבול *** הזה..
במועד הניתוק שלחו לי טכנאי שהתחנן שבמקרה יש לו 3100 באוטו ושמיד הוא מעלה לי אותו..
סירבתי.
אם אתה לא מאיים להתנתק לא סופרים אותך..
...
הבעיה היא שהאלטרנטיבה לא נספרת בכלל לפחות עד שיעלו השידורים הדיגיטלים. להוט אני לא מתקרב עם ציין לייזר.
וגם ככה את כל הסדרות אני מוריד מהרשת.
תאירו את עיניי...
איזה ממיר זה?
מה הסגולות שלו?
האם מדובר בממיר HD החדש שלהם? או בממיר סטנדרטי אחר והאם יש לו יציאה דיגיטלית כי אצלי הוא מחובר לקדם של LEXICON בסלון, בחדר השינה ל- DAC.
תודה, גבי.