HTPC חדש ומילה טובה לפנדה מחשבים
הרכבתי htpc חדש.
הקו המנחה בבנית המחשב היה למצוא דרך שבה לא יהיה צורך להדליק את הטלויזיה כל פעם שמשתמשים במחשב לשם ניגון מוסיקה.
ישנם מספר מארזים בשוק בהם משולב מסך טאצ' 7 אינץ, שעונה בדיוק על דרישה זו.
המארז שנרכש בסוף הוא ה - Zalman HD160 .
המסך הפתיע לטובה, ברור וחד, שליטה על תוכנה כמו מדיה פורטל מתבצעת בצורה מוצלחת על ידי מגע האצבע (אם כי צריך עוד להתרגל).
גם השלט המצורף עושה רושם טוב, מדליק ומכבה את המחשב, משולבת בו שליטה על עכבר, ותוכנה שנראית מספיק גמישה כדי לתכנת אותו לטעמך האישי.
תודה לפנדה מחשבים, על הרכבה מקצועית, שירות טוב ופתרון בעיות אי הבנה בצורה מקצועית.
הקו המנחה בבנית המחשב היה למצוא דרך שבה לא יהיה צורך להדליק את הטלויזיה כל פעם שמשתמשים במחשב לשם ניגון מוסיקה.
ישנם מספר מארזים בשוק בהם משולב מסך טאצ' 7 אינץ, שעונה בדיוק על דרישה זו.
המארז שנרכש בסוף הוא ה - Zalman HD160 .
המסך הפתיע לטובה, ברור וחד, שליטה על תוכנה כמו מדיה פורטל מתבצעת בצורה מוצלחת על ידי מגע האצבע (אם כי צריך עוד להתרגל).
גם השלט המצורף עושה רושם טוב, מדליק ומכבה את המחשב, משולבת בו שליטה על עכבר, ותוכנה שנראית מספיק גמישה כדי לתכנת אותו לטעמך האישי.
תודה לפנדה מחשבים, על הרכבה מקצועית, שירות טוב ופתרון בעיות אי הבנה בצורה מקצועית.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
קניתי לא מעט חלקים ורכיבים בחנות זו והם אמנם לא הכי זולים בשוק אבל תמיד קיבלתי את מה שרציתי ותמיד החליפו את מה שהתקלקל.
ההרכבה נראית מאוד מקצועית ונקיה ואני מקווה שתהנה מה HTPC החדש שלך
ההרכבה נראית מאוד מקצועית ונקיה ואני מקווה שתהנה מה HTPC החדש שלך
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תתחדש ותיהנה! נראה מעולה. 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
נראה מדהים.....תתחדש !
אפשר מפרט <
אפשר מפרט <
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
רק עכשיו אני רואה את מחיר המארז - 3500 ש"ח. מטורף! אבל תיהנה... 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
נראה מעולה!
תתחדש.
תתחדש.
המפרט מבוסס על
intel c2d 7400
gigabyte ep43 dsl3
nvidia 9500
החיבור של מסך המארז למחשב הוא על ידי כבל vga היוצא מכרטיס המסך. מכרטיס המסך יוצא גם חיבור hdmi לטלויזיה. אם לא משתמשים באפליקציה של IMON אזי השליטה היא כמו על כל שני מסכים בקונפיגורציה של clone או dual view.
לכן גם הייתה העדפה על כרטיס של nvidia, מכיוון שבדריבר שלהם אני מכיר איך ליצור פרופילי צפייה שונים (צפייה במסך אחד מתוך השניים, clone, להגדיר מי מהם הראשי וכד'), ליצור לכל פרופיל כזה hot keys, ולשייך את ה - hot keys האלו לשלט על מנת לעבור מפרופיל לפרופיל בלחיצת כפתור בשלט.
intel c2d 7400
gigabyte ep43 dsl3
nvidia 9500
השלט והמסך מגיעים עם תוכנת של IMON אשר דרכה ניתן לנהל את כל המדיה. אני חושב שאם משתמשים בה ניתן להגדיר על איזה מסך נפתחת כל אפליקציה (אבל אני לא בטוח ולא ניסיתי את זה)staticx כתב: שאלה
אם אתה צופה בסרט ,זה מכבה את המסך הקטן אוטומטית? או שכל פעם אתה צריך לכבות אותו בעצמך?...
החיבור של מסך המארז למחשב הוא על ידי כבל vga היוצא מכרטיס המסך. מכרטיס המסך יוצא גם חיבור hdmi לטלויזיה. אם לא משתמשים באפליקציה של IMON אזי השליטה היא כמו על כל שני מסכים בקונפיגורציה של clone או dual view.
לכן גם הייתה העדפה על כרטיס של nvidia, מכיוון שבדריבר שלהם אני מכיר איך ליצור פרופילי צפייה שונים (צפייה במסך אחד מתוך השניים, clone, להגדיר מי מהם הראשי וכד'), ליצור לכל פרופיל כזה hot keys, ולשייך את ה - hot keys האלו לשלט על מנת לעבור מפרופיל לפרופיל בלחיצת כפתור בשלט.