קניתי LA37A450 - שתי שאלות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
asd1301 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 299
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

LA450 37
מחובר עם HDMI

1) למה DVDRIP נראה כל כך כל כך גרוע ? יש משהו לשנות בהגדרות CCC במחשב בכרטיס מסך או משהו שיכול לעזור ? חוץ מכמובן לשים את הרזולוציה של הLCD 1300 על 700 ? שזה הטבעית ..(לא זוכר בדיוק על המספר אבל זה זה)

2) אני מחובר יישר מהקיר לטלויזיה אבל יש לי מגבר שקניתי ב100 ש"ח להגברת שידור אנלוגי מהקיר שבטלויזיה הקודמת שלי ה21 הרגילה ראו מצויין חלק לגמרי בגלל המגבר לעומת בלי - אבל בLCD עדיין גרוע במיוחד ! השאלה אם זה כמובן בגלל שזה LCD , ובגלל שהשטח צפיה גדול הרבה יותר , או בגלל שחובה ממיר דיגיטלי כדי לקבל שידורי טלויזיה בLCD מ37 ומעלה ? [עצוב] (אחרי הכל זה 200 שקל לחודש עכשיו ממיר.. השאלה אם ההבדל בתמונה ממש משמעותי ואין מריחות ,ששוה את ההשקעה) ? הדבר היחידי בינתיים שעזר טיפה זה SHARPNESS = 0 אבל רואים את ההבדל מורגש בחדות

tamir_ye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177

שליחה #2 

תנסה לשמור את הסרט על דיסק או דיסק און קי ולהציג באמצעות משהו אחר שהוא לא מחשב.. DVD וכאלה. אצלי בד"כ האיכות יותר טובה ממכשירים אחרים מאשרים כשמציגים אותה על השולחן עבודה במחשב..

tomerR
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 346
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #3 

רזולוציה טבעית בדרכ של LCD היא 1366X768....
בשביל להגדיר את הרזולציה הזאת , אתה צריך להשתמש ב Powerstrip , חפש את המדריך של אור פה במדריכים. כל זה, אם המסך שלך תומך ב NR (רזולוציה טבעית) על כניסת VGA או HDMI

asd1301 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 299

אוקיי ...

שליחה #4 

אני ינסה להביא DVD ....לגבי הרזולוציה אני לא צריך שום תוכנה אני משנה מהדרייבר לרזולוציה הזו תמיד .
1366X768

מה לגבי שאלתי השניה ? יש משהו לעשות ?.....

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”