המלצה לרמקולים
יש לי סלון 6X6 ורסיבר דנון AVR-1909 . אין באפשרותי להריץ חוטים לקיר האחורי ולכן מחפש פתרון של שני רמקולים או 2.1 או 2 ומרכזי לשמיעת טלויזיה/סרטים/מוזיקה באיכות טובה . תקציב עד 6000 ש"ח. אה, ואם אפשר גם לרצות את אשתי ושיהיו יפים בכלל טוב (יכולים להיות מדף או רצפה - הבעיה תהיה לשכנע את האשה שזה יפה).
תודה מראש.
תודה מראש.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
איזה סוג מוסיקה אתה אוהב? האם אתה אוהב באס חזק? האם שמעת פעם רמקולים שאהבת את הסאונד שלהם?
סאב בדר"כ מומלץ רק לקונפיגרציה של 5.1 ולא לסטריאו.
האם יד שניה בא בחשבון?
דרך אגב, רמקולים אחוריים ניתן לשים גם בצד ימין ושמאל של המשתמש ואפילו יותר מקדימה אם אין ברירה. עדיין עדיף על לא בכלל.
סאב בדר"כ מומלץ רק לקונפיגרציה של 5.1 ולא לסטריאו.
האם יד שניה בא בחשבון?
דרך אגב, רמקולים אחוריים ניתן לשים גם בצד ימין ושמאל של המשתמש ואפילו יותר מקדימה אם אין ברירה. עדיין עדיף על לא בכלל.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה יכול לפרט את הסיבות המונעות העברת כבלים לאחור לפני שאנחנו שוללים לחלוטין את האפשרות של רמקולים אחוריים ומערכת 5.1?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

יש כבלים שטוחים (עובי של 1 מ"מ פחות או יותר) שניתן להדביק לאורך הפנל. הם לא יקרים יותר מכבלים רגילים ועם קצת צביעה לאחר ההדבקה הם גם לא יורגשו.
בתקציב של עד 6000 שקל לזוג רמקולים אתה יכול לרכוש מוצרים מצויינים אם לא איכפת לך לרכוש ביד שניה, תציץ כאן בלוחות האתר, בחר כמה דברים שנראים לך ושאל פה מה חוות הדעת עליהם.
בתקציב של עד 6000 שקל לזוג רמקולים אתה יכול לרכוש מוצרים מצויינים אם לא איכפת לך לרכוש ביד שניה, תציץ כאן בלוחות האתר, בחר כמה דברים שנראים לך ושאל פה מה חוות הדעת עליהם.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

באותה שיטה שאתה בודק את מה שאתה קונה מחנות. קודם מבררים בטלפון ואחר כך נוסעים לשמוע וגם עורכים הסכם שאם X ימים זה לא מוצא חן בעינך תוכל להחזיר ותקבל את כספך חזרה.
בודקים שהכל עובד.jsuares כתב:הבעיה עם יד שניה היא איך אני יכול לבדוק מה שאני קונה?...
רואים חיצונית שהכל בסדר.
מסתכלים על האלמנטים של הרמקול שהם לא פגועים או קרועים.
וזהו בגדול.
יש הרבה דברים טובים ביד שניה גם בפחות מהתקציב שלך...
- danlior
- חבר מכור קשה

ישנה האפשרות של רמקולים אלחוטיים. לא פיתרון אודיופילי אך עבור רמקולים סוראונד כשהברירה היא שום דבר בכלל, הם יכולים להיות אופציה מענינת.jsuares כתב:אין דרך להעביר כבלים בצנרת הקיימת ואני גר בדירה שכורה כך שלא ניתן לעשות שום שינויים במבנה. העברת כבלים חשופים ליד הקיר נפסלה ע"י האשה על הסף....
- danlior
- חבר מכור קשה

הנה אופציה מענינת מיד שניה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=31117
חצי תקציב שלך, סאונד מעולה.
חצי תקציב שלך, סאונד מעולה.
סאונד באמת מעולה על זה אין ויכוח אבל המחיר גבוהה!!!danlior כתב:הנה אופציה מענינת מיד שניה:
חצי תקציב שלך, סאונד מעולה....
לי היה זוג כזה ומכרתי אותו לפני שנה וחצי ב2300 ש'ח..