המלצה לטלוויזיה 32 אינץ' - 3500 ש"ח
לא מזמן ה-CRT הישנה שלי הלכה לעולמה והחלטתי לקנות חדשה, היות ומרחק הצפייה הוא קטן יחסית 2 מטר אני הולך על 32 אינץ'.
עיקר ייעודו של הטלוויזיה הוא שידורי SD דרך אנטנה(כולל ספורט) מעט תכני HD וקונסולות PS3 XBOX360 אז לכן אני צריך טלוויזיה שמתמודדת היטב עם שידורי ה-SD בארץ (יש לציין שהחיבור הוא דרך אנטנת RF) אך אינה גורעת מאיכות הגרפיקה שהקונסלות מספקות.
קראתי תגובות ממש טובות על הפלזמה של HAIER P32R1 אבל עולה בי חשש שהיא לא תחזיק הרבה זמן בגלל בעיות צריבה מילא גם שזה לא נכלל באחריות.
מה אתם ממליצים לי ללכת על HAIER גם בגלל האיכות ב-SD וגם בגלל המחיר או להשקיע עוד אלפייה וללכת על LCD טובות יותר כמו
PHILIPS 32PFL5403D
Sony KDL32V4200
Sharp LC32D44 LCD
אשמח להמלצות גם על דגמים אחרים
עיקר ייעודו של הטלוויזיה הוא שידורי SD דרך אנטנה(כולל ספורט) מעט תכני HD וקונסולות PS3 XBOX360 אז לכן אני צריך טלוויזיה שמתמודדת היטב עם שידורי ה-SD בארץ (יש לציין שהחיבור הוא דרך אנטנת RF) אך אינה גורעת מאיכות הגרפיקה שהקונסלות מספקות.
קראתי תגובות ממש טובות על הפלזמה של HAIER P32R1 אבל עולה בי חשש שהיא לא תחזיק הרבה זמן בגלל בעיות צריבה מילא גם שזה לא נכלל באחריות.
מה אתם ממליצים לי ללכת על HAIER גם בגלל האיכות ב-SD וגם בגלל המחיר או להשקיע עוד אלפייה וללכת על LCD טובות יותר כמו
PHILIPS 32PFL5403D
Sony KDL32V4200
Sharp LC32D44 LCD
אשמח להמלצות גם על דגמים אחרים
במרחק של שני מטר, 32 תהיה לך קטנה. לך על 37. אני בסכום הזה רכשתי לא מזמן את 37A450 של סמסונג (LCD) עם 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי. מרוצה ממנה מאוד. לשיקולך.kokloko כתב:לא מזמן ה-CRT הישנה שלי הלכה לעולמה והחלטתי לקנות חדשה, היות ומרחק הצפייה הוא קטן יחסית 2 מטר אני הולך על 32 אינץ'.
PHILIPS 32PFL5403D
Sony KDL32V4200
Sharp LC32D44 LCD
אשמח להמלצות גם על דגמים אחרים...
לגבי 32A450 קראתי שהיא משדרת SD באיכות סבירה ולא טובה מאוד כפי שאני מחפש(ואני לא רוצה CRT)mio כתב:במרחק של שני מטר, 32 תהיה לך קטנה. לך על 37. אני בסכום הזה רכשתי לא מזמן את 37A450 של סמסונג (LCD) עם 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי. מרוצה ממנה מאוד. לשיקולך.kokloko כתב:לא מזמן ה-CRT הישנה שלי הלכה לעולמה והחלטתי לקנות חדשה, היות ומרחק הצפייה הוא קטן יחסית 2 מטר אני הולך על 32 אינץ'.
PHILIPS 32PFL5403D
Sony KDL32V4200
Sharp LC32D44 LCD
אשמח להמלצות גם על דגמים אחרים......
מה לגבי שידורי ספורט האם נתקלת בבעיות מריחה ?
Haier
יש דגמים שלהם שאהבתי ויש כאלה שלא סבלתי, לא ממש התמקדתי בדגמים כי לטעמי הרמה של הטלוויזית נמוכה משל מה שהצעת. לגבי הגודל - לי יש 32 במרחק 2.7 מטר ולטעמי זה אפילו גדול קצת, 37 זה ממש מוגזם.
את הטלויזיה יש לי בדיוק יומיים ועד עכשיו ראיתי איתה שעה במצטבר ככה שאני לא יכול לתת לך ביקורת רשמית, אבל ממה שאני מתרשם באופן כללי - תופעת המריחה שהייתה ידועה בעבר כמעט ולא קיימת היום במסכים (כמובן תלוי באיזה מסך אבל אני מדבר באופן מאוד כללי), ככה שגם בסוני לא נראה לי שיש מריחה.
עוד דגם שאני יכול להמליץ עליו הוא 32A450 - לשכן שלי יש אותו ולטעמי הוא גם מצוין. המחיר שלו היום הוא סביב 2500 ככה שאם אתה לא רוצה להוציא הרבה ובכל זאת להנות מטלוויזיה טובה אז זו אופציה מצוינת. אני חושה שהתמחור שלה דומה ל Haier, ואם כך אז לטעמי אין פה מה להשוות בכלל, הסמסונג מנצחת בנוק-אאוט.
את הטלויזיה יש לי בדיוק יומיים ועד עכשיו ראיתי איתה שעה במצטבר ככה שאני לא יכול לתת לך ביקורת רשמית, אבל ממה שאני מתרשם באופן כללי - תופעת המריחה שהייתה ידועה בעבר כמעט ולא קיימת היום במסכים (כמובן תלוי באיזה מסך אבל אני מדבר באופן מאוד כללי), ככה שגם בסוני לא נראה לי שיש מריחה.
עוד דגם שאני יכול להמליץ עליו הוא 32A450 - לשכן שלי יש אותו ולטעמי הוא גם מצוין. המחיר שלו היום הוא סביב 2500 ככה שאם אתה לא רוצה להוציא הרבה ובכל זאת להנות מטלוויזיה טובה אז זו אופציה מצוינת. אני חושה שהתמחור שלה דומה ל Haier, ואם כך אז לטעמי אין פה מה להשוות בכלל, הסמסונג מנצחת בנוק-אאוט.
הנתונים הטכניים של שארפ לא כל כך מרשימים:HighDef כתב:32D44 בלי כל ספק לך לחנויות ותראה את ההבדל בשידורי SD
למי שיש את הסוני בודאי שיהיה מרוצה כי המסך טוב אך יש טוב ממנו....
176 מעלות זווית צפייה - אולי בכלל מדובר על פאנל TN משופר כלשהו? למישהו יש מידע מבוסס ?
בהירות נמוכה יחסית לשאר ה-LCD של הפירמות האחרות.
6MS זמן תגובה - אני רואה המון שידורי ספורט וזהו נתון קריטי מבחינתי
אולי בכל זאת הסוני עדיפה?
Re: Haier
מסכים לגבי סמסונג. חולק לגבי גודל המסך. 37 מעולה ל-2 מטר מרחק צפייה, בטח שזה לא "ממש מוגזם". מה שכן 32 עולה כ-800-1000 ש"ח פחות מ-37 וזה שיקול.MadCow כתב:יש דגמים שלהם שאהבתי ויש כאלה שלא סבלתי, לא ממש התמקדתי בדגמים כי לטעמי הרמה של הטלוויזית נמוכה משל מה שהצעת. לגבי הגודל - לי יש 32 במרחק 2.7 מטר ולטעמי זה אפילו גדול קצת, 37 זה ממש מוגזם.
עוד דגם שאני יכול להמליץ עליו הוא 32A450 - לשכן שלי יש אותו ולטעמי הוא גם מצוין. המחיר שלו היום הוא סביב 2500 ככה שאם אתה לא רוצה להוציא הרבה ובכל זאת להנות מטלוויזיה טובה אז זו אופציה מצוינת. אני חושה שהתמחור שלה דומה ל Haier, ואם כך אז לטעמי אין פה מה להשוות בכלל, הסמסונג מנצחת בנוק-אאוט....
במידה ואני מחליט ללכת על סמסונג כדאי לי ללכת על ה-32A550 שהוא FULL HD או שיש הבדל משמעותי בינה לבין המקבילה שלה ב-HDR 32A450 בשידורי SD??MadCow כתב: עוד דגם שאני יכול להמליץ עליו הוא 32A450 - לשכן שלי יש אותו ולטעמי הוא גם מצוין. המחיר שלו היום הוא סביב 2500 ככה שאם אתה לא רוצה להוציא הרבה ובכל זאת להנות מטלוויזיה טובה אז זו אופציה מצוינת. אני חושה שהתמחור שלה דומה ל Haier, ואם כך אז לטעמי אין פה מה להשוות בכלל, הסמסונג מנצחת בנוק-אאוט....
ל-SD עדיפה 450 וזה בהתאם לתגובות רבות בפורומים כאן. חוץ מזה במסך בגודל הזה ספק אם בכלל תבחין בהבדל באיכות בשידורי ה-HD. הייתי הולך על 450.kokloko כתב:במידה ואני מחליט ללכת על סמסונג כדאי לי ללכת על ה-32A550 שהוא FULL HD או שיש הבדל משמעותי בינה לבין המקבילה שלה ב-HDR 32A450 בשידורי SD??MadCow כתב: עוד דגם שאני יכול להמליץ עליו הוא 32A450 - לשכן שלי יש אותו ולטעמי הוא גם מצוין. המחיר שלו היום הוא סביב 2500 ככה שאם אתה לא רוצה להוציא הרבה ובכל זאת להנות מטלוויזיה טובה אז זו אופציה מצוינת. אני חושה שהתמחור שלה דומה ל Haier, ואם כך אז לטעמי אין פה מה להשוות בכלל, הסמסונג מנצחת בנוק-אאוט.......
להזכירך גם הסוני היא 6ms ובכלל לא הייתי ממליץ לך לקחת בחשבון "נתונים" המפורסמים היום על טלוויזיות בגלל הרבה "דיס-אינפורמציה" ונתונים שלא ניתנים להשוואה.kokloko כתב:הנתונים הטכניים של שארפ לא כל כך מרשימים:HighDef כתב:32D44 בלי כל ספק לך לחנויות ותראה את ההבדל בשידורי SD
למי שיש את הסוני בודאי שיהיה מרוצה כי המסך טוב אך יש טוב ממנו....
176 מעלות זווית צפייה - אולי בכלל מדובר על פאנל TN משופר כלשהו? למישהו יש מידע מבוסס ?
בהירות נמוכה יחסית לשאר ה-LCD של הפירמות האחרות.
6MS זמן תגובה - אני רואה המון שידורי ספורט וזהו נתון קריטי מבחינתי
אולי בכל זאת הסוני עדיפה?...
אתה נכנס ליער של נתונים שלא רק שאינך מבין בו הוא גם לא יביא אותך לבחירה הנכונה.
פשוט לך לחנויות תראה את התמונה ב-sd וכל השאר שטויות.
בהצלחה