המלצה לטלוויזיה 32 אינץ' - 3500 ש"ח

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
kokloko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לא מזמן ה-CRT הישנה שלי הלכה לעולמה והחלטתי לקנות חדשה, היות ומרחק הצפייה הוא קטן יחסית 2 מטר אני הולך על 32 אינץ'.

עיקר ייעודו של הטלוויזיה הוא שידורי SD דרך אנטנה(כולל ספורט) מעט תכני HD וקונסולות PS3 XBOX360 אז לכן אני צריך טלוויזיה שמתמודדת היטב עם שידורי ה-SD בארץ (יש לציין שהחיבור הוא דרך אנטנת RF) אך אינה גורעת מאיכות הגרפיקה שהקונסלות מספקות.

קראתי תגובות ממש טובות על הפלזמה של HAIER P32R1 אבל עולה בי חשש שהיא לא תחזיק הרבה זמן בגלל בעיות צריבה מילא גם שזה לא נכלל באחריות.

מה אתם ממליצים לי ללכת על HAIER גם בגלל האיכות ב-SD וגם בגלל המחיר או להשקיע עוד אלפייה וללכת על LCD טובות יותר כמו

PHILIPS 32PFL5403D
Sony KDL32V4200
Sharp LC32D44 LCD

אשמח להמלצות גם על דגמים אחרים

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

שלום לכולם.

המסך הטוב ביותר שנימצא היום בשוק המסכים בחתך המחירים שהוזכר כאן הוא של סוני .

והדגם הוא KDL-32S5500 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #3 

מסכים ! יש לי אותו לאחר התלבטות בין כל מיני מסכים (כולל מה שרשמת) ולטעמי הוא עולה על כולם.

kokloko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

מה לגבי בעיות צריבה האם נתקלת בהם? לאור שהיבואן מספק רק שנתיים אחריות זה לקחת ריסק לא?

מה עם תכני HD איך הוא מסתדר עם UPSCALING ? האם הוא תומך ב-NR אני גם רוצה לחבר אותו ללטופ .
ניסית עליו קונסולות למיניהם?

mio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

kokloko כתב:לא מזמן ה-CRT הישנה שלי הלכה לעולמה והחלטתי לקנות חדשה, היות ומרחק הצפייה הוא קטן יחסית 2 מטר אני הולך על 32 אינץ'.

עיקר ייעודו של הטלוויזיה הוא שידורי SD דרך אנטנה(כולל ספורט) מעט תכני HD וקונסולות PS3 XBOX360 אז לכן אני צריך טלוויזיה שמתמודדת היטב עם שידורי ה-SD בארץ (יש לציין שהחיבור הוא דרך אנטנת RF) אך אינה גורעת מאיכות הגרפיקה שהקונסלות מספקות.

קראתי תגובות ממש טובות על הפלזמה של HAIER P32R1 אבל עולה בי חשש שהיא לא תחזיק הרבה זמן בגלל בעיות צריבה מילא גם שזה לא נכלל באחריות.

מה אתם ממליצים לי ללכת על HAIER גם בגלל האיכות ב-SD וגם בגלל המחיר או להשקיע עוד אלפייה וללכת על LCD טובות יותר כמו

PHILIPS 32PFL5403D
Sony KDL32V4200
Sharp LC32D44 LCD

...
במרחק של שני מטר, 32 תהיה לך קטנה. לך על 37. אני בסכום הזה רכשתי לא מזמן את 37A450 של סמסונג (LCD) עם 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי. מרוצה ממנה מאוד. לשיקולך.

Yondalar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #6 

לפי מה שאני יודע,
על מסכים של סוני יש 3 שנות אחריות.

חוץ מזה,
מדובר במסך LCD אז על איזה בעיות צריבה אתה מדבר?

kokloko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

חבל שאי אפשר לשרשר תגובות...
שאלתי את MadCow לגבי ה HAIER P32R1

kokloko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

mio כתב:
kokloko כתב:לא מזמן ה-CRT הישנה שלי הלכה לעולמה והחלטתי לקנות חדשה, היות ומרחק הצפייה הוא קטן יחסית 2 מטר אני הולך על 32 אינץ'.

PHILIPS 32PFL5403D
Sony KDL32V4200
Sharp LC32D44 LCD

...
במרחק של שני מטר, 32 תהיה לך קטנה. לך על 37. אני בסכום הזה רכשתי לא מזמן את 37A450 של סמסונג (LCD) עם 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי. מרוצה ממנה מאוד. לשיקולך.
...
לגבי 32A450 קראתי שהיא משדרת SD באיכות סבירה ולא טובה מאוד כפי שאני מחפש(ואני לא רוצה CRT)
מה לגבי שידורי ספורט האם נתקלת בבעיות מריחה ?

HighDef
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה #9 

32D44 בלי כל ספק לך לחנויות ותראה את ההבדל בשידורי SD
למי שיש את הסוני בודאי שיהיה מרוצה כי המסך טוב אך יש טוב ממנו.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #10 

תוסיף עוד 400 שקל ותקנה טושיבה C3000C
37 אינץ FHD.

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק

Haier

שליחה #11 

יש דגמים שלהם שאהבתי ויש כאלה שלא סבלתי, לא ממש התמקדתי בדגמים כי לטעמי הרמה של הטלוויזית נמוכה משל מה שהצעת. לגבי הגודל - לי יש 32 במרחק 2.7 מטר ולטעמי זה אפילו גדול קצת, 37 זה ממש מוגזם.

את הטלויזיה יש לי בדיוק יומיים ועד עכשיו ראיתי איתה שעה במצטבר ככה שאני לא יכול לתת לך ביקורת רשמית, אבל ממה שאני מתרשם באופן כללי - תופעת המריחה שהייתה ידועה בעבר כמעט ולא קיימת היום במסכים (כמובן תלוי באיזה מסך אבל אני מדבר באופן מאוד כללי), ככה שגם בסוני לא נראה לי שיש מריחה.

עוד דגם שאני יכול להמליץ עליו הוא 32A450 - לשכן שלי יש אותו ולטעמי הוא גם מצוין. המחיר שלו היום הוא סביב 2500 ככה שאם אתה לא רוצה להוציא הרבה ובכל זאת להנות מטלוויזיה טובה אז זו אופציה מצוינת. אני חושה שהתמחור שלה דומה ל Haier, ואם כך אז לטעמי אין פה מה להשוות בכלל, הסמסונג מנצחת בנוק-אאוט.

kokloko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

HighDef כתב:32D44 בלי כל ספק לך לחנויות ותראה את ההבדל בשידורי SD
...
הנתונים הטכניים של שארפ לא כל כך מרשימים:

176 מעלות זווית צפייה - אולי בכלל מדובר על פאנל TN משופר כלשהו? למישהו יש מידע מבוסס ?
בהירות נמוכה יחסית לשאר ה-LCD של הפירמות האחרות.
6MS זמן תגובה - אני רואה המון שידורי ספורט וזהו נתון קריטי מבחינתי

אולי בכל זאת הסוני עדיפה?

mio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: Haier

שליחה #13 

MadCow כתב:יש דגמים שלהם שאהבתי ויש כאלה שלא סבלתי, לא ממש התמקדתי בדגמים כי לטעמי הרמה של הטלוויזית נמוכה משל מה שהצעת. לגבי הגודל - לי יש 32 במרחק 2.7 מטר ולטעמי זה אפילו גדול קצת, 37 זה ממש מוגזם.

את הטלויזיה יש לי בדיוק יומיים ועד עכשיו ראיתי איתה שעה במצטבר ככה שאני לא יכול לתת לך ביקורת רשמית, אבל ממה שאני מתרשם באופן כללי - תופעת המריחה שהייתה ידועה בעבר כמעט ולא קיימת היום במסכים (כמובן תלוי באיזה מסך אבל אני מדבר באופן מאוד כללי), ככה שגם בסוני לא נראה לי שיש מריחה.

עוד דגם שאני יכול להמליץ עליו הוא 32A450 - לשכן שלי יש אותו ולטעמי הוא גם מצוין. המחיר שלו היום הוא סביב 2500 ככה שאם אתה לא רוצה להוציא הרבה ובכל זאת להנות מטלוויזיה טובה אז זו אופציה מצוינת. אני חושה שהתמחור שלה דומה ל Haier, ואם כך אז לטעמי אין פה מה להשוות בכלל, הסמסונג מנצחת בנוק-אאוט.
...
מסכים לגבי סמסונג. חולק לגבי גודל המסך. 37 מעולה ל-2 מטר מרחק צפייה, בטח שזה לא "ממש מוגזם". מה שכן 32 עולה כ-800-1000 ש"ח פחות מ-37 וזה שיקול.

kokloko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

MadCow כתב: עוד דגם שאני יכול להמליץ עליו הוא 32A450 - לשכן שלי יש אותו ולטעמי הוא גם מצוין. המחיר שלו היום הוא סביב 2500 ככה שאם אתה לא רוצה להוציא הרבה ובכל זאת להנות מטלוויזיה טובה אז זו אופציה מצוינת. אני חושה שהתמחור שלה דומה ל Haier, ואם כך אז לטעמי אין פה מה להשוות בכלל, הסמסונג מנצחת בנוק-אאוט.
...
במידה ואני מחליט ללכת על סמסונג כדאי לי ללכת על ה-32A550 שהוא FULL HD או שיש הבדל משמעותי בינה לבין המקבילה שלה ב-HDR 32A450 בשידורי SD??

mio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

kokloko כתב:
MadCow כתב: עוד דגם שאני יכול להמליץ עליו הוא 32A450 - לשכן שלי יש אותו ולטעמי הוא גם מצוין. המחיר שלו היום הוא סביב 2500 ככה שאם אתה לא רוצה להוציא הרבה ובכל זאת להנות מטלוויזיה טובה אז זו אופציה מצוינת. אני חושה שהתמחור שלה דומה ל Haier, ואם כך אז לטעמי אין פה מה להשוות בכלל, הסמסונג מנצחת בנוק-אאוט.
...
במידה ואני מחליט ללכת על סמסונג כדאי לי ללכת על ה-32A550 שהוא FULL HD או שיש הבדל משמעותי בינה לבין המקבילה שלה ב-HDR 32A450 בשידורי SD??
...
ל-SD עדיפה 450 וזה בהתאם לתגובות רבות בפורומים כאן. חוץ מזה במסך בגודל הזה ספק אם בכלל תבחין בהבדל באיכות בשידורי ה-HD. הייתי הולך על 450.

kokloko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

מישהו יכול להעיד על איכות השידורים ב-SD ב-SAMSUNG 32A450 דרך אנטנת RF?

kokloko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

היות ואני לא מוכן להתפשר על איכות שידורי SD נראה לי שבסופו של דבר אלך על פלזמה ובגודל 32 אינץ' אין לי הרבה אופציות.

אז רציתי לדעץ איך ייראו תכני HD וקונסלות על מסך פלזמה עם רזולוציית EDTV במרחק של 2 מטר ואף פחות??

HighDef
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה #18 

kokloko כתב:
HighDef כתב:32D44 בלי כל ספק לך לחנויות ותראה את ההבדל בשידורי SD
...
הנתונים הטכניים של שארפ לא כל כך מרשימים:

176 מעלות זווית צפייה - אולי בכלל מדובר על פאנל TN משופר כלשהו? למישהו יש מידע מבוסס ?
בהירות נמוכה יחסית לשאר ה-LCD של הפירמות האחרות.
6MS זמן תגובה - אני רואה המון שידורי ספורט וזהו נתון קריטי מבחינתי

אולי בכל זאת הסוני עדיפה?
...
להזכירך גם הסוני היא 6ms ובכלל לא הייתי ממליץ לך לקחת בחשבון "נתונים" המפורסמים היום על טלוויזיות בגלל הרבה "דיס-אינפורמציה" ונתונים שלא ניתנים להשוואה.
אתה נכנס ליער של נתונים שלא רק שאינך מבין בו הוא גם לא יביא אותך לבחירה הנכונה.
פשוט לך לחנויות תראה את התמונה ב-sd וכל השאר שטויות.
בהצלחה (Y)

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

לסוני גם אין גניסת 1080P, אז ? הכל שטויות. תראה את התמונה ותחליט.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”