yesmaxHD + component + hdmi
-
shayhe
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
- שם מלא: שי
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
שלום,
האם הממיר הנל יודע לשדר בו זמנית ללא צורך במיתוג משתי היציאות האלו?
יש לי פלסמה sdtv ומקרן HD האם ניתן לחבר את שנים בו זמנית ללא צורך במיתוג?
או שיש צורך בכל מקרה לשנות את הרזולציה שיוצאת מהמכשיר בכל פעם.
תודה,
שי
האם הממיר הנל יודע לשדר בו זמנית ללא צורך במיתוג משתי היציאות האלו?
יש לי פלסמה sdtv ומקרן HD האם ניתן לחבר את שנים בו זמנית ללא צורך במיתוג?
או שיש צורך בכל מקרה לשנות את הרזולציה שיוצאת מהמכשיר בכל פעם.
תודה,
שי
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אין צורך במיתוג. כל היציאות משדרות במקביל.
מקרה יוצא דופן הוא כאשר ה- SCART מכוון על RGB, אז הקומפוננט כבוי. פרט לכך, כל היציאות משדרות במקביל.
מקרה יוצא דופן הוא כאשר ה- SCART מכוון על RGB, אז הקומפוננט כבוי. פרט לכך, כל היציאות משדרות במקביל.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
מעולם לא בדקתי יציאות SD בממיר, כך שאני לא יכול לומר לך מה יקרה אם תחבר את הממיר לטלוויזית SDTV ברזולוציה 1080i. נשאלת השאלה האם הפלסמה שלך היא HD Compatible, כלומר האם היא יכולה לקלוט אות 1080i ולהנחית אותו ל- EDTV. אם כן, אז לא צפויה להיות בעייה כלל בהגדרת הממיר לרזולוציית 1080i.
אם הפלסמה שלך היא לא HD Compatible אז ישנן 2 אופציות (שוב אני לא יודע מה יקרה, כי מעולם לא חיברתי את הממיר ביציאת SD לטלוויזית SD או HD):
1) לא תקבל שום תמונה. כי טלוויזיית SDTV לא יכולה לקלוט שידורים ברזולוציה כזו.
2) יציאות ה- SD בממיר מוגדרות אוטומטית להוציא אות מקסימלי של 576i/p ואז תקבל תמונה ברזולוציה הזו באופן אוטומטי.
אם הפלסמה שלך היא לא HD Compatible אז ישנן 2 אופציות (שוב אני לא יודע מה יקרה, כי מעולם לא חיברתי את הממיר ביציאת SD לטלוויזית SD או HD):
1) לא תקבל שום תמונה. כי טלוויזיית SDTV לא יכולה לקלוט שידורים ברזולוציה כזו.
2) יציאות ה- SD בממיר מוגדרות אוטומטית להוציא אות מקסימלי של 576i/p ואז תקבל תמונה ברזולוציה הזו באופן אוטומטי.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אצלי הממיר מחובר ב-HDMI למקרן HC1100 (מקרן 720) וב-Component לפלזמה WP56 (פלזמת HD COMPATIBLE).
כאשר הממיר מכוון ל-1080i, דרך הפלזמה הכל בסדר, דווקא דרך המקרן לא ניתן לראות (רושם הודעה של העתקה נכשלה).
כאשר מכוונים ל-720P אין בעיה בשני המקורות.
אני מוכרח לציין שלמרות שהפזלמה אינה HD רואים פשוט מצויין גם בהשוואה לפלזמות שהם כן HD, במיוחד כשמתרחקים מהמסך (אני יושב כ-3.5 מ' מהפלזמה ו-3 מ' ממסך מקרן של 90").
כאשר הממיר מכוון ל-1080i, דרך הפלזמה הכל בסדר, דווקא דרך המקרן לא ניתן לראות (רושם הודעה של העתקה נכשלה).
כאשר מכוונים ל-720P אין בעיה בשני המקורות.
אני מוכרח לציין שלמרות שהפזלמה אינה HD רואים פשוט מצויין גם בהשוואה לפלזמות שהם כן HD, במיוחד כשמתרחקים מהמסך (אני יושב כ-3.5 מ' מהפלזמה ו-3 מ' ממסך מקרן של 90").