מה ההבדלים בין ה V5500 ל V5500E?
יש לי עוד בעיה.. (מצטער על הרצף פשוט לא רוצה לפתוח עוד נושא)RoieK כתב:הסתדרתי.. הדגמים עם הE בסוף אלה הדגמים שיש באירופה.. זאת אותה טלוויזיה אחת לאחת..
בכל אופן למישהו יש הגדרות כיול?...
אממ חיברתי תמסך עם SCART TO SCART ליס מקס..
וזה לא מציג את ה16:9 כמו שצריך.. זה מציג לי תכנים על 4:3 ופשוט דופק לי זום ככה שאני מפספס חלקים בחלק העליון והתחתון.. זה בולט מאד..
זה חותך כתוביות של סרטים , סמלים של ערוצים ואת התפריט של יס...
הגדרתי בממיר 16:9 מסך רחב זה עדיין ככה...
איך מסדרים את זה?
כן עשיתי את זהYondalar כתב:אף פעם שידורי 4:3 לא יראו מושלם כשהם נמתחים למסך 16:9.
זו הסיבה שיש בסוני מצב smart שאמור לעוות את התמונה כמה שפחות.
בכל מקרה תבחר את יחס התמונה שנראה לך הכי טוב....
אממ תגידו מה לגבי כבל SCART..
הכבל שיש לי הוא מלפני 5 - 6 שנים (מצחיק אה..)
אני ממש במקרה מצאתי אותו... ואני ממש בספק אם הוא מעביר RGB..
איזה כבל כדאי לקנות ומאיפה?
איך זה?
כבל SCART FULL ל SCART מקצועי ביותר 2 מטר מבית MONSTER דגם MV1SC-2M (צריך 2 מטר כי הטלוויזיה מסתובבת)
150 שקל.. זה סביר? או שמדובר בכבל קקה?
הסקאקט אמור להפוך תמונה מ4/3 ל16/9 ולההפך אוטומטית . נראה מה שיש לך זה לא FULL SCART.
ולא, אין שום סיבה להוציא 150 ש"ח על כבל. מספיק גם 60 ש"ח. אצלי יש כבל NONAME כבר לא מעט שנים. עלה לדעתי משהו כמו 40.
ולא, אין שום סיבה להוציא 150 ש"ח על כבל. מספיק גם 60 ש"ח. אצלי יש כבל NONAME כבר לא מעט שנים. עלה לדעתי משהו כמו 40.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
כמו שציינתי זה כבל מלפני 5-6 שנים ככה שאני בטוח שהוא לא FULL SCART..Shtirlitz כתב:הסקאקט אמור להפוך תמונה מ4/3 ל16/9 ולההפך אוטומטית . נראה מה שיש לך זה לא FULL SCART.
ולא, אין שום סיבה להוציא 150 ש"ח על כבל. מספיק גם 60 ש"ח. אצלי יש כבל NONAME כבר לא מעט שנים. עלה לדעתי משהו כמו 40....
אממ אני אקפוץ היום לקנות , כל הכבלים שנמכרים היום הם FULL SCART?
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
הגדרות כיול
תלחץ על scene cinema.RoieK כתב:הסתדרתי.. הדגמים עם הE בסוף אלה הדגמים שיש באירופה.. זאת אותה טלוויזיה אחת לאחת..
אצלי בחיבור hdmi עם ממיר yes max hd ההגדרות הם:
contrast:85
brightness:45
backlight:7
sharpness:max
בכל מקרה בטלוויזיה זו scene cinema מביא אותך קרוב מאוד לאיכות הרצויה, שחק רק עם 4 ההגדרות הנ"ל עפ"י הצורך.
Re: הגדרות כיול
השארפ נס לא אמור להיות נמוך ככל שהתוכן המשודר הוא באיכות ירודה יותר?מסכם_עניין כתב:תלחץ על scene cinema.RoieK כתב:הסתדרתי.. הדגמים עם הE בסוף אלה הדגמים שיש באירופה.. זאת אותה טלוויזיה אחת לאחת..
בכל מקרה בטלוויזיה זו scene cinema מביא אותך קרוב מאוד לאיכות הרצויה, שחק רק עם 4 ההגדרות הנ"ל עפ"י הצורך....
ואם אני לא טועה מצב סינמה קיים רק בחיבור HDMI לא? (אני מחובר SCART)
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

לגבי ה sharpness אתה צודק אבל לי יש yes max hd ובהתחשב בחיבור, בטלוויזיה ובאיכות הממיר לי זה הכי מתאים (ציינתי שאתה צריך לשחק עם 4 ההגדרות הנ"ל עד למצב אופטימלי, כולל sharpness). הטלווזיה הזו כל כך איכותית שגם ערוצים רגילים כמו ערוצי הסרטים נראים חלק ב sharpness=max.RoieK כתב:השארפ נס לא אמור להיות נמוך ככל שהתוכן המשודר הוא באיכות ירודה יותר?מסכם_עניין כתב:תלחץ על scene cinema.RoieK כתב:הסתדרתי.. הדגמים עם הE בסוף אלה הדגמים שיש באירופה.. זאת אותה טלוויזיה אחת לאחת..
בכל מקרה בטלוויזיה זו scene cinema מביא אותך קרוב מאוד לאיכות הרצויה, שחק רק עם 4 ההגדרות הנ"ל עפ"י הצורך....
ואם אני לא טועה מצב סינמה קיים רק בחיבור HDMI לא? (אני מחובר SCART)...
לגבי מצב סינמה יכול להיות שאתה צודק, לא בדקתי זאת. כל מה שאני יכול להגיד לך זה תעשה הכול אבל הכול כדי לעבוד מתישהוא עם המצב הזה מכיוון שהוא מראה לך את הכול בסטנדרט שנקרא D65, שזה אומר הכול נראה כמו שצריך להראות ולא מלאכותי.
אני לא יודע אם אתה ב hot או yes אבל עם טלוויזיה כזו אני ממליץ לך לעבור ל HD ולהשתמש בחיבור hdmi (כמובן שאם מתאפשר לך).
אני ביס ויש לי HD אחד בבית ואני מצטער על הרגע שעשיתי את זה..
הערוצים ממש לא שימושיים :\ אין לי כוונה לעשות עוד אחד..
אולי להשתמש בטרנסקודר..
אולי להשתמש בטרנסקודר..
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

איך רואים אצלך את הערוצים הרגילים בחיבור hdmi ?RoieK כתב:אני ביס ויש לי HD אחד בבית ואני מצטער על הרגע שעשיתי את זה..
אולי להשתמש בטרנסקודר.....
יותר טוב.. מדובר על LCD 52 אינצ' אז מן הסתם רואים תשיפור..מסכם_עניין כתב:איך רואים אצלך את הערוצים הרגילים בחיבור hdmi ?RoieK כתב:אני ביס ויש לי HD אחד בבית ואני מצטער על הרגע שעשיתי את זה..
אולי להשתמש בטרנסקודר........
אבל אין לי כוונה לעשות ממיר HD בשביל לשפר בעוד קצת את האיכות על ה 32..
כי האיכות עכשיו מספקת אותי סך הכל.. ונראה לי מיותר להוציא עוד 10 שקל לחודש
בשביל עוד שיפור קטן באיכות..
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

עכשיו הכול מובן.RoieK כתב:יותר טוב.. מדובר על LCD 52 אינצ' אז מן הסתם רואים תשיפור..מסכם_עניין כתב:איך רואים אצלך את הערוצים הרגילים בחיבור hdmi ?RoieK כתב:אני ביס ויש לי HD אחד בבית ואני מצטער על הרגע שעשיתי את זה..
אולי להשתמש בטרנסקודר........
אבל אין לי כוונה לעשות ממיר HD בשביל לשפר בעוד קצת את האיכות על ה 32..
כי האיכות עכשיו מספקת אותי סך הכל.. ונראה לי מיותר להוציא עוד 10 שקל לחודש
בשביל עוד שיפור קטן באיכות.....
יש כאן רמיזה למשהו?
אין כאן עניין של התקמצנות או משו.. פשוט הוצאנו לאחרונה כמה עשרות אלפים על נושא המסכים בבית (קולנוע ביתי.. (רסיבר + 5 רמקולים + טלוויזיה 52 אינצ' + ריהוט ) מסך 37 ועוד 2 של 32 ובקרוב גם כנראה מקרן
אני מנסה להוריד קצת עלויות לפני שיזרקו אותי מהבית
בכל אופן הגדרתי תהגדרות כמו שאמרתי לך (אפשר סינמה על חיבור SCART) אבל לא אהבתי כלל את הצבעים..
אני כבר אחפש באינטרנט הגדרות כיול אחרות..
אין כאן עניין של התקמצנות או משו.. פשוט הוצאנו לאחרונה כמה עשרות אלפים על נושא המסכים בבית (קולנוע ביתי.. (רסיבר + 5 רמקולים + טלוויזיה 52 אינצ' + ריהוט ) מסך 37 ועוד 2 של 32 ובקרוב גם כנראה מקרן
אני מנסה להוריד קצת עלויות לפני שיזרקו אותי מהבית
בכל אופן הגדרתי תהגדרות כמו שאמרתי לך (אפשר סינמה על חיבור SCART) אבל לא אהבתי כלל את הצבעים..
אני כבר אחפש באינטרנט הגדרות כיול אחרות..
סליחה! אתם טועים וגם מטעים את הבחור.
הE מסמלת את את המושג השנוי במחלוקת הלוא הוא- Entertainment.
בגרסה נטולת הE,יכולת הבידור של הטלויזיה תהיה ירודה אם כי לא קיימת!
אם תרצה טלויזיה הכוללת יכולות בידור מתוחכמות ,תהיה חייב לרכות את גרסת הE.
ובינינו,מי לא רוצה שהטלויזיה תבדר אותו!
הE מסמלת את את המושג השנוי במחלוקת הלוא הוא- Entertainment.
בגרסה נטולת הE,יכולת הבידור של הטלויזיה תהיה ירודה אם כי לא קיימת!
אם תרצה טלויזיה הכוללת יכולות בידור מתוחכמות ,תהיה חייב לרכות את גרסת הE.
ובינינו,מי לא רוצה שהטלויזיה תבדר אותו!