קפיצות בWD HD
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3723
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 854 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
בוידאו במעבר מצלמה ממקום למקום התמונה נתקעת לפחות משניה וממשיכה אבל רק במעבר איטי.זה קורה בכל הסרטים.
האם מישהו נתקל בבעיה דומה?
ומה הסיבה אתם חושבים?
ומה הסיבה אתם חושבים?
בכל הסרטים? יכול להיות שיש לך בעיה בחיבור של הדיסק למכשיר או בדיסק עצמו. אולי בעיה בהגדרות המכשיר. ייתכן והבעיה היא במכשיר עצמו, אבל זה פחות סביר. תבדוק גם את איכות הקבצים שאתה מוריד.big007 כתב:בוידאו במעבר מצלמה ממקום למקום התמונה נתקעת לפחות משניה וממשיכה אבל רק במעבר איטי.זה קורה בכל הסרטים.
ומה הסיבה אתם חושבים?...
אצלי, בכל אופן, אין תופעה כזו.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

אם אני אנסה ללחוץ על כפתור RESET האם זה יעזור אתה חושב?
לוחצים עליו כאשר המכשיר דלוק או כבוי?
לוחצים עליו כאשר המכשיר דלוק או כבוי?
-
big007
-
- חבר מביא חבר

הצלחתי.mio כתב:התשובה לשתי השאלות: "לא יודע"big007 כתב:אם אני אנסה ללחוץ על כפתור RESET האם זה יעזור אתה חושב?
לוחצים עליו כאשר המכשיר דלוק או כבוי?...![]()
נסה, זה לא אמור להזיק, לדעתי....
ביצעתי RESET עי הכפתור בצד החיצוני של המכשיר ולא עזר.
אחר כך ניכנסתי להגדרות במכשיר וביצעתי RESET משם,ולאחר מכן ניתקתי את המכשיר מהחשמל.ועזר.
עכשיו אני רואה וידאו ללא קפיצות\תקיעות בתמונה.
אבל,מעניין למה זה קרה המכשיר אצלי עדיין לא חודש????????
מקווה שזה לא יחזור על עצמו.ובנוסף מקווה שאני עזרתי עי שרשור זה למי שיתקל בסיפור דומה.
אני לא בטוח שהבעיה הייתה במכשיר. לדעתי זה נבע מהחיבור של ה-HD למכשיר. אני נתקלתי בתופעה של אי-זיהוי ה-HD לאחר חיבורו החוזרת למכשיר. חשבתי שהבעיה היא בכניסת ה-USB, אבל אז ניתקתי את המכשיר מהחשמל וחיברתי שוב והוא זיהה את ה-HD. לאחר מכן קראתי בחוברת השימוש שלפני שמנתקים את ה-HD מהמכשיר יש ללחוץ על eject בשלט כדי לבצע ניתוק מסודר.big007 כתב:הצלחתי.mio כתב:התשובה לשתי השאלות: "לא יודע"big007 כתב:אם אני אנסה ללחוץ על כפתור RESET האם זה יעזור אתה חושב?
לוחצים עליו כאשר המכשיר דלוק או כבוי?...![]()
נסה, זה לא אמור להזיק, לדעתי....
ביצעתי RESET עי הכפתור בצד החיצוני של המכשיר ולא עזר.
אחר כך ניכנסתי להגדרות במכשיר וביצעתי RESET משם,ולאחר מכן ניתקתי את המכשיר מהחשמל.ועזר.
עכשיו אני רואה וידאו ללא קפיצות\תקיעות בתמונה.
אבל,מעניין למה זה קרה המכשיר אצלי עדיין לא חודש????????
מקווה שזה לא יחזור על עצמו.ובנוסף מקווה שאני עזרתי עי שרשור זה למי שיתקל בסיפור דומה....