המלצה לטלוויזיה 42 אינץ'- 6000 ש"ח- המסך הגיע ויש שאלות
יש אפשרות להעלות את התקציב ל 7000
המלצות?
המלצות?
מרחק הצפייה כ 3.5 מ'
אין חלונות מול טלוויזיה, אלא בצד. חשוב לציין שבערב צופים בטלוויזיה כשהאור דולק בסלון .
אין תיכנון לקונסולה.
אין חלונות מול טלוויזיה, אלא בצד. חשוב לציין שבערב צופים בטלוויזיה כשהאור דולק בסלון .
אין תיכנון לקונסולה.
לדעתי תיהנו יותר מפלזמה 50 אינץ'
אבל תוודא את מרחק הצפייה.
תבדוק:
פנסוניק pv80
סמסונג a450
אל גי' pq300
בכל מקרה את כל המסכים הללו יש גם ב42 אינץ'
ואז ישאר לך עודף.
אם אתה בכל מקרה מעוניין ב LCD
אז זה כבר משהו אחר.
אבל תוודא את מרחק הצפייה.
תבדוק:
פנסוניק pv80
סמסונג a450
אל גי' pq300
בכל מקרה את כל המסכים הללו יש גם ב42 אינץ'
ואז ישאר לך עודף.
אם אתה בכל מקרה מעוניין ב LCD
אז זה כבר משהו אחר.
50 אינץ' נראה לי גדול מידי ולא במסגרת התקציב (אלא אם יש מסך 50 איכותי ב 7000)
אני מעדיף פלזמה , אבל חשוב שבדגם הנבחר ההשתקפות לא תהיה משמעותית במיוחד.
אני מעדיף פלזמה , אבל חשוב שבדגם הנבחר ההשתקפות לא תהיה משמעותית במיוחד.
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
סמסונג 40" דגם 40A450 היא 720P אבל יש לה תמונה פצצה גם בסרטים 1080P ועולה רק 4500 ש"ח. גם העיצוב שלה אחד היפים. אני ממליץ בחום.
הדגמים שלהם ב 50 אינץ' נכנסים ב 7000? לפי מה שראיתי הם לא.
ה PV80 נראה דגם טוב אבל בחנות אמרו לי שהוא מיושן והמליצו לי מאוד את LG 42PQ70BR שלפי מה שהבנתי היא גרסה משופרת PQ300 וכוללת גם USB ו bluethooth. איך הטלוויזיה הזאת מתמודדת עם השתקפויות וצריבות?
ה PV80 נראה דגם טוב אבל בחנות אמרו לי שהוא מיושן והמליצו לי מאוד את LG 42PQ70BR שלפי מה שהבנתי היא גרסה משופרת PQ300 וכוללת גם USB ו bluethooth. איך הטלוויזיה הזאת מתמודדת עם השתקפויות וצריבות?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
כמו ש-Yondalar אמר לך, תבדוק מסכי 50 אינץ' - 42 אינץ' יהיה קטן מדי למרחק צפיה 3.5 מטרים ובמיוחד אם אתה רוצה גם להנות מתכני HD איכשהו. אכן ה-PV80 מומלצת גם אם היא קצת ישנה (יחסית) אבל אין אותה כרגע במלאי. העניין הוא שיש כרגע תקופת מעבר בין מסכים שיורדים מהמדפים לבין חדשים שעדיין לא הגיעו רשמית לכאן. לכן אני ממליץ לך לחכות מעט להתבהרות המצב.
אני מעדיף לקנות עכשיו.
בכל מקרה, בדקתי שוב את המרחק. יצא שאם אני תולה את המסך על הקיר, אז המרחק בין המסך לבין הספה הרחוקה ביותר הוא 3.4 מטר.
מהספות הצדדיות המרחק הוא פחות מ 3 מטר. עדיין מומלץ 50? מה לגבי 46?
בכל מקרה, בדקתי שוב את המרחק. יצא שאם אני תולה את המסך על הקיר, אז המרחק בין המסך לבין הספה הרחוקה ביותר הוא 3.4 מטר.
מהספות הצדדיות המרחק הוא פחות מ 3 מטר. עדיין מומלץ 50? מה לגבי 46?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
כן, עדיין מומלצת גם בגלל סוגי התכנים (SD 90%) ומרחק הצפיה. 46 אינץ' זה LCD ולכן גם יעלה לך יותר, גם קטן יותר, וגם תכני SD יראו פחות טוב מאשר בפלאזמה.ds123 כתב:אני מעדיף לקנות עכשיו.
מהספות הצדדיות המרחק הוא פחות מ 3 מטר. עדיין מומלץ 50? מה לגבי 46?...
הבנתי. אם כן, איזה דגם מומלץ יותר, PV80 או LG PQ70BR?nils3373 כתב:כן, עדיין מומלצת גם בגלל סוגי התכנים (SD 90%) ומרחק הצפיה. 46 אינץ' זה LCD ולכן גם יעלה לך יותר, גם קטן יותר, וגם תכני SD יראו פחות טוב מאשר בפלאזמה.ds123 כתב:אני מעדיף לקנות עכשיו.
מהספות הצדדיות המרחק הוא פחות מ 3 מטר. עדיין מומלץ 50? מה לגבי 46?......
חשוב לי מינימום השתקפות. כנ"ל לגבי צריבה- לא כל כך מבין בכל העניין ולא רוצה להתעסק בזה אז שהמסך יתמודד עם התופעה.
כמובן חשובה האיכות בשידורי SD ו HD.
לפי מה שהבנתי אין את ה PV80 במלאי מיידי אבל אפשר להזמין.
מה לגבי ה LG PQ70BR? יש אותה במלאי מיידי והמליצו לי עליה.
מה לגבי ה LG PQ70BR? יש אותה במלאי מיידי והמליצו לי עליה.
ראיתי אותה בחנות, התמונה הייתה לא פחות טובה אבל הבעיה שאני לא יכול לדעת כיצד המסך הנ"ל מתמודד עם צריבה והשתקפויות.
חיסרון נוסף שאין לו יציאת scart ו s-video ולכן חייבים ממיר HD כדי לקבל תמונה טובה ב SD.
יש דגם טוב אחר של 50 אינץ' בסביבות ה 8000-9000 ש"ח?
חיסרון נוסף שאין לו יציאת scart ו s-video ולכן חייבים ממיר HD כדי לקבל תמונה טובה ב SD.
יש דגם טוב אחר של 50 אינץ' בסביבות ה 8000-9000 ש"ח?
ההתלבטות כרגע היא בן PV80 ל LG PQ70
במידה ואחליט בסופו של דבר ללכת על LCD, מהו הדגם המומלץ ? חשוב לזכור שרוב השימוש הוא SD.
במידה ואחליט בסופו של דבר ללכת על LCD, מהו הדגם המומלץ ? חשוב לזכור שרוב השימוש הוא SD.
ל PQ300 יש בעיה של השתקפות מוגזמת
בכל מקרה בדקתי את מרחק הצפייה המינמילי והוא 2.70 מ'. מרחק הצפייה המקסימלי כאמור 3.4 מ'. זה לא יותר מידי בשביל 50 אינץ'? אני חושש שזה יהיה גדול מידי.
בכל מקרה בדקתי את מרחק הצפייה המינמילי והוא 2.70 מ'. מרחק הצפייה המקסימלי כאמור 3.4 מ'. זה לא יותר מידי בשביל 50 אינץ'? אני חושש שזה יהיה גדול מידי.