שרשור בעיות/טענות על ה-RUBY
עזוב זאב, אני את שלי אמרתי.
זה בכלל לא קשור לרמה של ה-רובי ולרמה של ה-Z3.
הענין הוא הבעת דיעה מופרכת, לא מבוססת על מקרן אותו הוא בכלל לא ראה.
ניחא והוא היה רואה את המקרן ומספר לנו על דעותיו ביחס לדיעות הרווחות. אומרים ש:... אבל אני חושב ש..... זה לגיטימי.
אנחנו עוסקים עכשין ב-HEAR SAY, או מה? את מה שאמר עופר, היה יכול להגיד גם אדם שלא יודע מה זה מקרן. הוא בסך הכל ציטט כל מיני מקורות עלומי שם. זה מצחיק.
לכתוב שרשור שלם על בעיות ותקלות כביכול, לכנות את המוצר : "רובי שמובי " ולמחוק רק אחרי שמעירים לו...
חבל פשוט חבל.
רן
זה בכלל לא קשור לרמה של ה-רובי ולרמה של ה-Z3.
הענין הוא הבעת דיעה מופרכת, לא מבוססת על מקרן אותו הוא בכלל לא ראה.
ניחא והוא היה רואה את המקרן ומספר לנו על דעותיו ביחס לדיעות הרווחות. אומרים ש:... אבל אני חושב ש..... זה לגיטימי.
אנחנו עוסקים עכשין ב-HEAR SAY, או מה? את מה שאמר עופר, היה יכול להגיד גם אדם שלא יודע מה זה מקרן. הוא בסך הכל ציטט כל מיני מקורות עלומי שם. זה מצחיק.
לכתוב שרשור שלם על בעיות ותקלות כביכול, לכנות את המוצר : "רובי שמובי " ולמחוק רק אחרי שמעירים לו...
חבל פשוט חבל.
רן
בשנה שעברה בקרתי ב- SONY STORE בווגאס וקבלתי הדגמה מעולה בקוואליה 004.oferlaor כתב:רן,
ציטטתי אותך באופן מלא, אם יש לך בעיה עם זה, שלח לי הודעה פרטית וזה ימחק. זה זכותך המלאה. אני לא רוצה לאלץ אותך לעשות דבר.
כמה דברים:RanMoyal כתב:חבל שכל אותם "מפורסמים" שפגשת בתערוכה לא אמרו לך שאתה בסך הכל צריך לחצות את הכביש , לחנות SONY STORE באחד המלונות, על מנת לראות את הפלא הטכנולוגי הזה....
1. זה היה ידוע למעט מאוד אנשים מראש (הם היו אמורים לקבל את המקרן, כידוע, לפני זמן רב מאוד, אך זה לא נעשה בפועל).
2. אם היית בווגאס (אני יודע שהיית) אתה בוודאי יודע ש-CAESER'S PALACE רחוק מאוד (לא מבחינה פיזית, אלא בגלל הפקקים והעומס המטורף בעת CES) מהתערוכה. מכיוון שאין שם שום דבר אחר, זה לא ממש פרקטי להגיע בעת התערוכה.
3. המכשיר הגיע לחנות בשבת, כמדומני, כלומר, ביום האחרון עבורי (ביום ראשון כבר הייתי על המטוס)
4. לפי כל העדויות, החברים ב-SONY STORE לא מבינים דבר במקרן, לא היה להם שום פרטים עליו. לפי מה שהבנתי הם לא מבינים איך לחבר אותו (הוא היה מחובר ל-DVD אם אני זוכר נכון, אז מה הפואנטה לא ברור) והוא מוצג בתנאי תאורה מלאה...
כלומר, התצוגה שם שווה אפס מאופס...
אני שוב אומר שאני לא מכפיש ובהחלט לא במסע הכפשות כלשהו. אני לא מבין מה האינטרסט שלי לעשות דבר כזה. מה יש לי כנגד ה-RUBY?
לגבי הרמזים שלך שאתה יודע הכל מיד ראשונה. אם יש לך מקרן כזה, תפצה פה. אני לא מבין מדוע כל המיסתורין הזה, חשבתי שאין כזה דבר "חצי הריון". או שראית את המקרן או שלא......
למה שאנשי סוני לא ידעו לחבר את הרובי?
תומר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
RanMoyal,
אז אתה בעצם אומר שיש לך כבר רובי בבית?
תגיד, זה שאני כל הזמן קורא לרמקולים של ווילסון - "PA לעשירים" ולרמקולים PROAC RESPONCE 1SC - "סטלייטים", לא מפריע לך?
זו בסה"כ דיעה אישית.
אני חושב שאתה לוקח את זה יותר מידי אישי.
לא היתה ואין שום אג'נדה מאחורי השירשור הזה.
הרבה דברים ניתן להגיד עלי, אבל שקרן זה הדבר האחרון.
אני מנסה להסביר ואתה מתעלם בכוונה.
יש פה הבאה של שמועות (מבוססות או לא, הזמן יגיד) ותו לא.
אז מה אם עפר קרא לו "שמובי"? ואם הייתי קורא לו "קוקי" (בחיבה) היה בסדר?
נו בחייאת, אתה עושה מזבוב פיל....
אז אתה בעצם אומר שיש לך כבר רובי בבית?
תגיד, זה שאני כל הזמן קורא לרמקולים של ווילסון - "PA לעשירים" ולרמקולים PROAC RESPONCE 1SC - "סטלייטים", לא מפריע לך?
זו בסה"כ דיעה אישית.
אני חושב שאתה לוקח את זה יותר מידי אישי.
לא היתה ואין שום אג'נדה מאחורי השירשור הזה.
הרבה דברים ניתן להגיד עלי, אבל שקרן זה הדבר האחרון.
אני מנסה להסביר ואתה מתעלם בכוונה.
יש פה הבאה של שמועות (מבוססות או לא, הזמן יגיד) ותו לא.
אז מה אם עפר קרא לו "שמובי"? ואם הייתי קורא לו "קוקי" (בחיבה) היה בסדר?
נו בחייאת, אתה עושה מזבוב פיל....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אתה מצדיק את כל מה שנאמר על השירשור הזה מרטין
הוא לא אמר ,הם אמרו,אמרו לי,אמרו לו
מין שולה מרכלת על כל ... לא רציני מהתחלה
מין שולה מרכלת על כל ... לא רציני מהתחלה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אינטריגות, הכפשות ויצרים...ממש צעירים חסרי מנוח.
השתגעתם? כולה מקרן.
ראשית אני רוצה להעיד כי ראיתי את המקרן בארה"ב, ולכן רואה עצמי רשאי להתבטא (למרות שאין עניין לדבר על איכויותיו).
DD, RanMoyal, כמה דברים:
א. אתם טוענים לקיומה של אג'נדה, אבל שתדעו שהתגובות שלכם זועקות אג'נדה. אתם בטוחים שאתם לא מקבלים שכר מיבואני סוני?
ב. מה? אם כולם היו נשבעים אמונים למקרן ומקיימים פולחן סביבו פעמיים ביום אז הייתם מרוצים? זה לא קצת פנאטי?
ג. יש איזורים שלמים בפורומים מגוונים ומכובדים שעוסקים אך ורק בספקולציות. אני מכיר את הנושא מתחום הצילום הדיגטאלי. אתם יודעים איזה ספקולציות מטורפות רצו ברשת על ה-ניקון D200, עוד כשנה לפני הכרזתו בכלל!!! כולל הדלפות שמועות וגם הזיות.
אז מה? פה אסור? או שרק לגבי השובי RUBY דובי המקודש?
ד. גם אתה עוד לא הגעת ל-500 שעות האלה. אז מאיפה אתה כ"כ בטוח שזה לא נכון? אם כבר קל יותר להאמין שאדם עם שלוש מקרנים כאלה שעוסק בתחום השאיר אחד דלוק איזה 3 שבועות רק בשביל לראות מה קורה.
וגם אם זה קשקוש אז מה?
ה. לא יפה. שירשור שלם אתם תוקפים ממש בגסות, ועדיין זוכים לתגובות מנומסות, ומסבירות. אתם לא מרגישים קצת לא נוח עם זה?
ו. בבקשה אל תכעסו עלי. לא התכוונתי להרגיז. אין לי אג'נדה. ואני חבר של כולם באותה מידה. פשוט כמתבונן מהצד זה כבר ממש צרם מה שהולך פה.
PEACE
ראשית אני רוצה להעיד כי ראיתי את המקרן בארה"ב, ולכן רואה עצמי רשאי להתבטא (למרות שאין עניין לדבר על איכויותיו).
DD, RanMoyal, כמה דברים:
א. אתם טוענים לקיומה של אג'נדה, אבל שתדעו שהתגובות שלכם זועקות אג'נדה. אתם בטוחים שאתם לא מקבלים שכר מיבואני סוני?
ב. מה? אם כולם היו נשבעים אמונים למקרן ומקיימים פולחן סביבו פעמיים ביום אז הייתם מרוצים? זה לא קצת פנאטי?
ג. יש איזורים שלמים בפורומים מגוונים ומכובדים שעוסקים אך ורק בספקולציות. אני מכיר את הנושא מתחום הצילום הדיגטאלי. אתם יודעים איזה ספקולציות מטורפות רצו ברשת על ה-ניקון D200, עוד כשנה לפני הכרזתו בכלל!!! כולל הדלפות שמועות וגם הזיות.
אז מה? פה אסור? או שרק לגבי השובי RUBY דובי המקודש?
ד. גם אתה עוד לא הגעת ל-500 שעות האלה. אז מאיפה אתה כ"כ בטוח שזה לא נכון? אם כבר קל יותר להאמין שאדם עם שלוש מקרנים כאלה שעוסק בתחום השאיר אחד דלוק איזה 3 שבועות רק בשביל לראות מה קורה.
וגם אם זה קשקוש אז מה?
ה. לא יפה. שירשור שלם אתם תוקפים ממש בגסות, ועדיין זוכים לתגובות מנומסות, ומסבירות. אתם לא מרגישים קצת לא נוח עם זה?
ו. בבקשה אל תכעסו עלי. לא התכוונתי להרגיז. אין לי אג'נדה. ואני חבר של כולם באותה מידה. פשוט כמתבונן מהצד זה כבר ממש צרם מה שהולך פה.
PEACE
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
גם אני לא מבין מה הולך כאן.
אני לא נוקט כאן שום עמדה. לא של עופר/מרטין וגם לא של רן או DD.
רן ו DD, אם הרגשתם שמכפישים את ה BABY שלכם כאן, למה אתם טורחים לחזור לאתר הזה ?
אני אישית יכול לומר שאיפה שרע לי- אני לא מופיע שם.
רע לכם פה ? למה אתם חוזרים ומבלבלים את המוח לכולם ?
אז יש פה קנוניה נגד ה SONY המדובר. מה אתם רוצים ? לתבוע את בעלי האתר על שמועות שהם שמעו ?
מרטין/עופר...
למה אתם כל כך מתגוננים/מתנצלים בפני שני האנשים הללו ?
בגלל שזה רן ? או DD ?
כשמישהו אחר פה מביע את דעתו על כל נושא אחר- אתם הרבה פחות עדינים בתגובותיכם !!!
כשאני אישית ממליץ כאן, חדשות לבקרים, על יתרונות היבוא מול הקנייה המקומית, אתם (ובמיוחד עופר) שוטפים אותי שזה ממש לא כדאי (כל נושא היבוא).
כשאני מלכלך על יבואנים יקרנים, אתם (ובמיוחד עופר), תיכף יוצאים להגנה עליהם.
אבל כשרן כועס, שניכם תיכף מתנצלים מיליון פעמים ו"פוצימוציניו רן" ו"אנחנו לא רוצים שתכעס עלינו רן" ו"אל תלך מכאן רן".
DD...
מה זה כל הרמיזות שלך לגבי בעלי האתר ? יש לך מה להגיד- תגיד, אל תזבל !!!
אני לא נוקט כאן שום עמדה. לא של עופר/מרטין וגם לא של רן או DD.
רן ו DD, אם הרגשתם שמכפישים את ה BABY שלכם כאן, למה אתם טורחים לחזור לאתר הזה ?
אני אישית יכול לומר שאיפה שרע לי- אני לא מופיע שם.
רע לכם פה ? למה אתם חוזרים ומבלבלים את המוח לכולם ?
אז יש פה קנוניה נגד ה SONY המדובר. מה אתם רוצים ? לתבוע את בעלי האתר על שמועות שהם שמעו ?
מרטין/עופר...
למה אתם כל כך מתגוננים/מתנצלים בפני שני האנשים הללו ?
בגלל שזה רן ? או DD ?
כשמישהו אחר פה מביע את דעתו על כל נושא אחר- אתם הרבה פחות עדינים בתגובותיכם !!!
כשאני אישית ממליץ כאן, חדשות לבקרים, על יתרונות היבוא מול הקנייה המקומית, אתם (ובמיוחד עופר) שוטפים אותי שזה ממש לא כדאי (כל נושא היבוא).
כשאני מלכלך על יבואנים יקרנים, אתם (ובמיוחד עופר), תיכף יוצאים להגנה עליהם.
אבל כשרן כועס, שניכם תיכף מתנצלים מיליון פעמים ו"פוצימוציניו רן" ו"אנחנו לא רוצים שתכעס עלינו רן" ו"אל תלך מכאן רן".
DD...
מה זה כל הרמיזות שלך לגבי בעלי האתר ? יש לך מה להגיד- תגיד, אל תזבל !!!
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78933
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Sanchez,
אני חושב שכן, במידה מסויימת אנחנו מטפלים בהם בכפפות של משי, בעיקר בכדי להיות משוכנעים (לפחות כלפי עצמנו) שאנחנו לא סותמים פיות.
לגבי יבוא של דברים באופן פרטי - אני חושב שזה מאוד תלוי באדם. אני באופן גורף מאוד נגד התופעה, פרט למקרים בודדים שאנשים ממש יודעים את הסיכונים ואת היתרונות ובכ"ז עושים זאת. בגדול, רן הוא ילד גדול וזה בהחלט לא המכשיר הראשון שהוא מייבא. לאנשים כמוני, כמוך, כמו רן וכו', יבוא אישי זה בהחלט אפשרות טובה במקרים מסויימים, במיוחד כאשר רוצים מכשיר שאינו זמין בארץ עדיין (או כזה שלעולם לא יהיה זמין בארץ).
"השטיפות" הללו נעשות אך ורק בגלל שאני (אולי אנחנו, אבל אני לא אדבר בשם אחרים) חושב שצריך לשקול כל מקרה לגופו ולא לייבא בכל מצב ובכל מקרה.
שזה יהיה ברור, בשנה האחרונה עשיתי בעצמי לא מעט יבוא אישי של מוצרים שונים ומשונים. במקרים מסויימים בדקתי טוב טוב את המחירים של היבואן, והגעתי גם לחסכונות משמעותיים למדי על ידי יבוא אישי (ע"ע ציוד הקליברציה החדש שרכשתי לאחרונה).
אני חושב שכן, במידה מסויימת אנחנו מטפלים בהם בכפפות של משי, בעיקר בכדי להיות משוכנעים (לפחות כלפי עצמנו) שאנחנו לא סותמים פיות.
לגבי יבוא של דברים באופן פרטי - אני חושב שזה מאוד תלוי באדם. אני באופן גורף מאוד נגד התופעה, פרט למקרים בודדים שאנשים ממש יודעים את הסיכונים ואת היתרונות ובכ"ז עושים זאת. בגדול, רן הוא ילד גדול וזה בהחלט לא המכשיר הראשון שהוא מייבא. לאנשים כמוני, כמוך, כמו רן וכו', יבוא אישי זה בהחלט אפשרות טובה במקרים מסויימים, במיוחד כאשר רוצים מכשיר שאינו זמין בארץ עדיין (או כזה שלעולם לא יהיה זמין בארץ).
"השטיפות" הללו נעשות אך ורק בגלל שאני (אולי אנחנו, אבל אני לא אדבר בשם אחרים) חושב שצריך לשקול כל מקרה לגופו ולא לייבא בכל מצב ובכל מקרה.
שזה יהיה ברור, בשנה האחרונה עשיתי בעצמי לא מעט יבוא אישי של מוצרים שונים ומשונים. במקרים מסויימים בדקתי טוב טוב את המחירים של היבואן, והגעתי גם לחסכונות משמעותיים למדי על ידי יבוא אישי (ע"ע ציוד הקליברציה החדש שרכשתי לאחרונה).
-
oferlaor
- מנהל

EB1000,
חשבתי שהרגענו את הנושא הזה כבר...
כל מקרן נותן תאורה אחרת, ה-RUBY פשוט דורש GAIN גבוה יותר או מסך קטן יותר.
חשבתי שהרגענו את הנושא הזה כבר...
כל מקרן נותן תאורה אחרת, ה-RUBY פשוט דורש GAIN גבוה יותר או מסך קטן יותר.
Re: RUBY SUCKS
אז שלא ישמרו לך אחד כזהEB1000 כתב: Re: RUBY SUCKS
http://www.avsforum.com/avs-vb/archive/ ... 97433.html...
הייתי מבקש לומר מספר דברים, למרות שאני מסכים כי כל השירשור הזה יצא קצת מפרופורציה.
המקור "לעצבים" שלי לא נובע מהבעת דיעה שלילית על מוצר שיש לי בבית.
מי שמכיר אותי יודע שאני בעיקר מתעסק בצדדים החלשים של המוצרים שיש לי בבית ולא בצדדים החיוביים. ענין של אופי.
זו גם הסיבה שאין לי כל אמפטיה לאף אחד מהמוצרים שיש לי בבית כולל ה-רובי. וזו גם הסיבה מדוע אני כל הזמן עסוק בלהחליף תוך מרוץ אין סופי אחר "השלמות" שלעולם לא תגיע.
הסיבה "לעצבים" נבעה מספקולציות מיותרות ולא מבוססות ולא מהעובדה שהן היו שליליות.
אותן ספקולציות הן מגוכחות ביחס למוצר עצמו והן בוודאי לא היו מועלות לו היו רואים את המוצר בפועל.
לדוגמא ענין המנורה ו-500 שעות.
מדובר במנורה חדשה לחלוטין שאין לאף אחד כל נסיון איתה. אומנם יש נסיון עם מנורות ה-XENON כדוגמת המנורה המותקנת ב-QUALIA, אך כאן מדובר במוצר חדש לחלוטין.
יתכן ואחרי 500 שעות (איך הגענו דווקא למס' הזה?) המנורה תחלש, או תשאר יחסית יציבה, או יקפוץ מהמקרן גמד קטן שיצחק לך מול הפרצוף. אותה הערכה נכונה לגבי האופטומה החדש, השרפ החדש או כל מקרן חדש שהוצג בתערוכה.
אגב, נכון לרגע זה אני "נאלץ" להחליש את עוצמת ההקרנה, באמצעות פילטר אשר חותך 50% מעוצמת המקרן, אפרופו בעיות הארה חלשות..
הספקולציות מתרחבות גם לגבי הרכישה שביצעתי. האם גם זה אמור לתרום למישהו בפורום?:
עופר החליט ש:
[/quote]בגדול, רן הוא ילד גדול וזה בהחלט לא המכשיר הראשון שהוא מייבא
המקור "לעצבים" שלי לא נובע מהבעת דיעה שלילית על מוצר שיש לי בבית.
מי שמכיר אותי יודע שאני בעיקר מתעסק בצדדים החלשים של המוצרים שיש לי בבית ולא בצדדים החיוביים. ענין של אופי.
זו גם הסיבה שאין לי כל אמפטיה לאף אחד מהמוצרים שיש לי בבית כולל ה-רובי. וזו גם הסיבה מדוע אני כל הזמן עסוק בלהחליף תוך מרוץ אין סופי אחר "השלמות" שלעולם לא תגיע.
הסיבה "לעצבים" נבעה מספקולציות מיותרות ולא מבוססות ולא מהעובדה שהן היו שליליות.
אותן ספקולציות הן מגוכחות ביחס למוצר עצמו והן בוודאי לא היו מועלות לו היו רואים את המוצר בפועל.
לדוגמא ענין המנורה ו-500 שעות.
מדובר במנורה חדשה לחלוטין שאין לאף אחד כל נסיון איתה. אומנם יש נסיון עם מנורות ה-XENON כדוגמת המנורה המותקנת ב-QUALIA, אך כאן מדובר במוצר חדש לחלוטין.
יתכן ואחרי 500 שעות (איך הגענו דווקא למס' הזה?) המנורה תחלש, או תשאר יחסית יציבה, או יקפוץ מהמקרן גמד קטן שיצחק לך מול הפרצוף. אותה הערכה נכונה לגבי האופטומה החדש, השרפ החדש או כל מקרן חדש שהוצג בתערוכה.
אגב, נכון לרגע זה אני "נאלץ" להחליש את עוצמת ההקרנה, באמצעות פילטר אשר חותך 50% מעוצמת המקרן, אפרופו בעיות הארה חלשות..
הספקולציות מתרחבות גם לגבי הרכישה שביצעתי. האם גם זה אמור לתרום למישהו בפורום?:
עופר החליט ש:
[/quote]בגדול, רן הוא ילד גדול וזה בהחלט לא המכשיר הראשון שהוא מייבא
ואני דווקא מחזיק ביד חשבונית שכתובה בשפה העברית...
כך שאפשר להבין את מקור הכעס לאור הספקולציות, וההערכות הלא מבוססות.
אני מבקש להתנצל עם אופי ההודעות היו בטונים קצת צורמים. ייתכן והתקופה של 3 חודשים בלי מקרן+ הציפייה, עירערה אותי קצת..
דרך אגב, למי שזה חשוב, התמונה לא דומה לשום מקרן דיגיטלי שראיתי עד היום. פשוט לא דומה. נכון, לא מדובר במקרן מושלם.
רן...
-
oferlaor
- מנהל

:4u: :present:
Ran,
צר לי על הספקולציות, ומזל טוב רשמי מהאתר!
(כפליים מכיוון שמדובר ברכישה מיבואן, דבר שאני תמיד שמח עליו - סימן שמישהו עשה את עבודתו כהלכה)!
צר לי על הספקולציות לגביך אישית, האניגמטיות של ההודעות גרמה במידה מסויימת לכך, ועלי רק להצטער על כך.
מפליא אותי שאתה חותך את עוצמת האור, על איזה מסך (ובאיזה GAIN) אתה מקרין?
שאלה נוספת, אם מדובר במסך עם GAIN גבוה, האם אין לך בעיות של קצוות מוארים? האם אתה מתכנן לכייל אותו בזמן הקרוב או לערוך מדידות CONTRAST RATIO?
צר לי על הספקולציות, ומזל טוב רשמי מהאתר!
(כפליים מכיוון שמדובר ברכישה מיבואן, דבר שאני תמיד שמח עליו - סימן שמישהו עשה את עבודתו כהלכה)!
צר לי על הספקולציות לגביך אישית, האניגמטיות של ההודעות גרמה במידה מסויימת לכך, ועלי רק להצטער על כך.
מפליא אותי שאתה חותך את עוצמת האור, על איזה מסך (ובאיזה GAIN) אתה מקרין?
שאלה נוספת, אם מדובר במסך עם GAIN גבוה, האם אין לך בעיות של קצוות מוארים? האם אתה מתכנן לכייל אותו בזמן הקרוב או לערוך מדידות CONTRAST RATIO?
תתחדש ותהנה :beer:
מבחינתי, אחרי שראיתי הדגמה של המקרן וקצת קראתי עליו, חסרונו היחיד (אני קצת פחות פדנט ממך כנראה) והגדול הוא המחיר.
אגב, אני חושב שעשית צעד נבון בענין הקנייה מהיבואן במקרה זה (אני לא אוהב יבואנים בד"כ). מוצר כזה, בעלות כזו צריך לקנות בצורה מסודרת.
שאלה, אם אפשר: האם "קנס-היבואן" היה הגון, או כרגיל משהו בסביבות ה-100-150 % מערך המוצר?
מאחל לך שתהנה ואל תשכח לספר לנו על התרשמויותך.
כתבת:
אגב, אני חושב שעשית צעד נבון בענין הקנייה מהיבואן במקרה זה (אני לא אוהב יבואנים בד"כ). מוצר כזה, בעלות כזו צריך לקנות בצורה מסודרת.
שאלה, אם אפשר: האם "קנס-היבואן" היה הגון, או כרגיל משהו בסביבות ה-100-150 % מערך המוצר?
מאחל לך שתהנה ואל תשכח לספר לנו על התרשמויותך.
כתבת:
קורה לך שמרוב התמקדות בפיקסלים אתה מפספס מה קרה בסצינה, וצריך להחזיר אחורה לראות אותה שוב?מי שמכיר אותי יודע שאני בעיקר מתעסק בצדדים החלשים של המוצרים שיש לי בבית ולא בצדדים החיוביים. ענין של אופי....
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
רן,
עכשיו שזה רשמי אפשר להגיד מזל טוב
אני בטוח שהציפייה הארוכה ומורטת העצבים היתה יותר משווה את התוצאה.
ההחלטה לקנות מהיבואן המקומי היא בהחלט נכונה לדעתי בהתחשב בסדר הגודל של המקרן גם אם זה גורר עלות נוספת (ואני אומר את זה בתור מי שבדר"כ מעדיף יבוא אישי של מקרנים ומוצרים דומים).
נשמח לשמוע התרשמויות אישיות וטכניות.
שיהיו הרבה שעות צפייה מהנות!!
עכשיו שזה רשמי אפשר להגיד מזל טוב
אני בטוח שהציפייה הארוכה ומורטת העצבים היתה יותר משווה את התוצאה.
ההחלטה לקנות מהיבואן המקומי היא בהחלט נכונה לדעתי בהתחשב בסדר הגודל של המקרן גם אם זה גורר עלות נוספת (ואני אומר את זה בתור מי שבדר"כ מעדיף יבוא אישי של מקרנים ומוצרים דומים).
נשמח לשמוע התרשמויות אישיות וטכניות.
שיהיו הרבה שעות צפייה מהנות!!
A good plagiarized idea is better than a lousy original one