שרשור בעיות/טענות על ה-RUBY

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78881
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #1 

RanMoyal כתב: מה יהיה עופר?

למה אתה ממשיך במסע הצלב שלך נגד ה-RUBY?
אני פשוט מתקשה להבין את המשפט הלא מבוסס הבא:

"כזכור, זמן מנורה היא אחת הבעיות העיקריות במקרנים ואורך חיים כשזה בהחלט מרשים. כזכור, למקרן VW100 של סוני ("RUBY") יש אורך חיי מנורה קצר במיוחד, כאשר הצפי הוא שאחרי כ-500 שעות איכות התמונה כבר אינה טובה כ"כ."

איך אתה יודע את זה?
יש לך נסיון עם המנורה הח*ד*ש*ה שהותקנה ב-רובי?
זו מנורת XENON מסוג חדש לחלוטין שטרם הוקרנה באף מקרן.

אתה מודע לעובדה שאורך החיים המוצהר שלה הוא 2500?

אתה מודע לעובדה שיש הרבה מאד הערכות שמדובר על מנורה עם אורך חיים של למעלה מ-6000 אשר סוני ביקשה מהיצרן להתאימה לאורך חיים של 2500 בלבד ובכך להפחית את דעיכתה?
פשוט לא מצליח להבין את כל ההודעות שלך הקשורות למקרן זה מבלי לראות אותו.
אני מבין שזה מתסבל לטוס עד לוגאס ולא לזכות לראות את המוצר הכי מענין של השנים האחרונות, במיוחד שכל שהיה עליך לעשות זה לחצות את הכביש ל-SONY STORE ולראות אותו, אבל מכאן ועד השמצות גורפות.
למה ומדוע?

אני מקווה לשמוע הסבר ראוי במקום למחוק את הודעתי זו.

רן
...

Croc
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2114
שם מלא: גנאדי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

בתור צופה מהצד אני חייב להגיד שזה כבר מתחיל להראות מגוחך.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #3 

הי רן,

מבחינה כרונולוגית, הטקסט נכתב עוד לפני זמן רב (יותר משבוע), כך שצריך לקחת אותו בקונטקסט מתאים. אני לא נושא מסע צלב, ואין להתייחס לטענות כאלה או אחרות כלפי מקרן (או כל מוצר כלשהו) בתור מסע צלב.

תשובות:
1. לא, אין לי ניסיון אישי עם המנורה הנ"ל, בדיוק כפי שלך אין.
2. הנתונים הללו אינם אורבע פרח, אלא מתבססות על מידע שקיבלתי מ-DARIN מ-AVS, בעליו הגאים של שלושה (!!) מקרני RUBY.

לפי כל העדויות שאני שמעתי (אני מניח שגם אתה מכיר את המספרים) למנורה הזו טווח צבעים גדול במיוחד (COLOR GAMUT) שהוא חלק מהסיבה שה-RUBY נותן תמונה מרהיבה כל כך, לפי כל העדויות.

מצד שני, התמונה ב-RUBY חשוכה לפי אותן עדויות, והופכת חשוכה יותר עם הזמן. אם זה באמת מחזיק 2500 שעות, אני מוריד את הכובע. לפי מה שאני מבין, הירידה די משמעותית ב-500 השעות הראשונות, מה שעלול להיות בעייתי.

אם אמנם הדבר אינו נכון (אם יש לך סימוכין, אשמח לקבל זאת), הדבר בהחלט ישנה את דעתי על המוצר מכיוון שלפי הבנתי, זו הבעיה העיקרית כיום במקרן.

כאמור, אם המנורה ממשיכה לעבוד באופן ראלי עד 2500 השעות שלה, זה באמת מהפכה מכיוון שזה אומר שכל ההערכות שלי (של TCO וכו') אינן נכונות.

אם אכן המנורה אינה עומדת בלחץ ולאחר 500 שעות (או אפילו 1000) יש ירידה דרמטית באיכות התמונה, אזי הבעיה היא ראלית וחשובה. מן הראוי שנכיר בבעיה, ואם היא לא קיימת, אשרינו וטוב לנו.

י.לוי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

Croc כתב:בתור צופה מהצד אני חייב להגיד שזה כבר מתחיל להראות מגוחך.
...
מתחיל????

ההשמצות והרמיזות על איכותו הלא מי יודע כמה של המקרן, כבר עברו את גבול הטעם הטוב מזמן. אבל במקום לנסות ולתקן את הדרך יש מי שמעדיפים למחוק הודעות, שלא נראות להם.

בכל אופן, בזמן שמי מאיתנו עסוק בלא לפרגן למקרן והיתר עסוקים בלהבין מדוע ,יש לי הרגשה, מאוד מאוד חזקה ,שחתן השימחה שוכן כרגע בביתו ומתענג על תמונה מהממת למרות כל "הבאגים" שצצו ועלו פה בימים האחרונים.

יואב

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

הבעיה הכי גדולה שלי עם הRUBY

שליחה #5 

שאני כנראה לא אוכל לקנות אותו לעולם 8O

י.לוי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214

Re: הבעיה הכי גדולה שלי עם הRUBY

שליחה #6 

il62 כתב:שאני כנראה לא אוכל לקנות אותו לעולם 8O
...
אותו אולי לא תוכל אבל את הבאים אחריו ,בשרשרת ה- 1080P ,סביר להניח שתוכל. שם המשחק הוא סבלנות ועוד פעם סבלנות.

יואב

DD
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

הרובי ומסע הצלב השני

שליחה #7 

צר לי להגיד לך עופר אבל אתה מתפתל קשות בפינה שהכנסת את עצמך אליה.
כל הטענות על "בעיות" הינן עורבה פרח אחד גדול וכולן ספקולציה ו DARIN יכול לשער בלבד מה יהיה ב 500 או ב 600 שעות כי גם 3 RUBIM לא הופכים אותו למומחה לעתיד.
עוצמת הארה נמוכה מושיבה את המקרן הזה במשפחה טובה של מקרני היי אנד עם הארה נמוכה ובעלי מקרנים כאלה עם מסך בעל GAIN גבוה.
לאור המהפכה שעשתה סוני אני בטוח שכל בר דעת יעדיף מקרן בדמות הרובי בפחות מ 10K $ ומנורה שחייה פחות
למול תמחור שהיה מקובל למקרן כזה (20K $ ומעלה) ומנורה שחיה 2000 שעות.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #8 

י.לוי,

צר לי שאתה סובל כל כך כאן. סתימת הפיות בפורום הזה באמת הפכה מתחת לכל ביקורת...

DD,

לאחר קלחת הלכלוך ששפכת עלי בפורום השני, אני ממש מתפלא שאתה מעיז להראות פניך כאן...

ועכשיו תענה לי לשאלותי:
1. האם ראית את הRUBY?
2. DARIN מכיר את ה-RUBY יותר טוב מכל אחד אחר בשלב הזה. מדוע אתה חושב שאתה יודע יותר טוב ממנו?!
3. האם כל הסיפור הוא לא ויכוח על דעות, ואם זה המצב, מדוע אתה חושב שדעתך משמעותית יותר משלי.

אני לא מתפתל כלל. אני גם לא חושב שאני מלכלך על המקרן (תקראו מה שכתבתי עליו בשרשור השני).

אני רק מעלה שאלות, אם אקבל עליהם תשובות ישירות ממישהו שבאמת יודע, ולא מבסס את השערותיו על בסיס AVS בלבד, אזי אשמח מאוד. אני לא קובע עובדות, אלא יודע, בדיוק כמו שאתם יודעים, את כל הפרטים מצדדים שלישיים בלבד.

לצערי יש רבים שיש להם אג'נדות בתחום, כולל (כמה מפתיע) ב-AVS. חלקם מעוניינים להפחית במשמעות המקרן, וחלקם לקדמו מסיבות שונות ומשונות.

גילוי נאות: כפי שאתם יודעים, אין לי שום אג'נדה כאן. אני לא מתכנן לרכוש את המקרן הזה (או כל מקרן אחר בטווח הנראה לעין). אני לא מתכנן למכור אותו. לא מעניין אותי ה-RESALE VALUE שלו. אין לי כל קשרים בכל דרך לסוני, ליבואניה, או לסוחריה בשום מדינה (לפחות לא שאני מודע להם). אין לי שום עניין אם המקרן יהיה הטוב ביותר שקם אין פעם או שיקום אי פעם, או שהוא יפול על פניו. אני לא השקעתי אגורה בסוני, ביבואניה, וגם לא באף אחד ממתחריה (אלא אם כן קרנות הנאמנות שלי עשו כך ללא ידיעתי...).

בכל מקרה, אנחנו לא חורצים חיים ומוות במחי המקלדת כאן, זה רק מקרן. אם אתם חושבים שאני טועה, אתם מוזמנים להביא סימוכין לכך. כל השאר זה דעות בלבד.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #9 

אגב, ה-HD2K נמכר כיום ב-13K (למי שמקושר וללא פרוססור חיצוני, למרות שאני מכיר בחור שרכש במחיר כזה עם פרוססור חיצוני), כך ש-20K זה לא מדוייק.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #10 

אם יורשה לי, ואני חושב שיורשה לי....

הדברים פה יצאו מכלל פרופורציות ואני אתן לכם דוגמא שתנסה להבהיר למה זה דומה.

לפני צאת הGT40 החדשה של פורד, ומהמבחנים המוקדמים שלה, כולם היו בטוחים שהנה מכונית העל שתהרוג כל מכונית על אחרת על כדור הארץ.
על הנייר זו היתה מכונית פנטסטית עם ביצועים וטכנולוגיות אדירות.
ג'רמי קלרקסון, שתסכימו עימי, שמבין דבר או שניים במכוניות מיהר למכור את הפרארי שלו ולהזמין אחת (ייצור מוגבל מאוד).
כל פעם שהרכב הזה הוזכר, הוא פשוט הזיל עליה ריר.
בסוף הוא קיבל אותה ואכן, היא עמדה בכל הפרמרטים שהבטיחו: תאוצה, אחיזה, זמן הקפה וכולל עלויות אחזקה שהיו ידועות מראש - צריכה של גאלון ל-4 מייל, מיכל שבקושי מספיק ל-70-80 מייל (אבל, היי, אלו דברים שמי שקונה אוטו כזה יכול להרשות לעצמו....) ואז מה?
הוא קיבל את האוטו, התלהב כמו ילד קטן ואז התחילו הצרות.....
האוטו נכנס למוסך כל שני וחמישי, לא עלו על התקלות ובסוף אף החזיר אותו לפורד ודרש את הכסף חזרה.

אף אחד לא טוען פה, שהרובי, על הנייר ובמבחנים, הוא לא מקרן פנטסטי והדבר הכי טוב מאז המצאת הלחם הפרוס, אבל יש פה אולי "סקופ עיתונאי" אם תרצו, מצד עפר, שמביא מידע פנימי, ממש כמו מידע שגם מאדיר את המקרן, שיש אולי אי אילו בעיות שלא עלו עליהן עדיין במבחנים הקצרים ושאולי סוני היתה מעט אמביציונית במחיר שבו היא הוציאה אותו ולמשל לוקח להם הרבה יותר משאבים לייצר אותו או להביא אותו למצב מכויל לפני יציאה מהמפעל מכפי שהם תיכננו.
אין פה שום אלמנט אישי, לא של עפר, לא שלי ולא של האתר אלא מצב שלהרבה עוסקים בתחום הזה של "הבאת חדשות", קורה - שומעים משהו מגורם שלישי ואם אתה חושב שהמידע מספיק מהימן או ממקור מספיק אמין - אתה לוקח את הסיכון ומפרסם את זה.
צדקת ? - היית הראשון שאמר.
טעית? - אז מקסימום אכלת את הכובע....

כל המשתתפים בשירשור הזה ניזונים ממידע ממקור שלישי, כך שהמהימנות של כל מידע פה היא שווה.

קחו את זה יותר בקלות.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #11 

עופר,

אני לא כל כך יודע איך להתיחס למה שקורה פה.

אני מניח שאם מישהו היה לוקח הודעה שלך במיקום X ובוחר לפתוח איתה שירשור חדש תחת כותרת שלו עצמו, היית מגיב מאד בחריפות.
לא ביקשתי לקחת חלק בשרשור הז, אך אילצת אותי , בכך "שלקחת" הודעה שלי ומיקמת אותה במקום אחר.

זה נראה לך הליך תקין??

מעבר לכך, אתה ממשיך, לצערי הרב, במסע ההכפשות שלך נגד ה-רובי ועכשיו מסתבר נגד חברת סוני, כל זאת מבלי להביא לנו מקורות אמינים לכך. כותרת השירשור היא עדות חייה לכך.

אני חושב, עם כל הכבוד, שהנקודות שאתה מעלה, כבעליו של פורום גדול, עלולות לשמש רועץ נגדך אם יתבררו כלא אמינות.
נראה לי שחברת סוני ו/או מי מטעמה לא יאהבו לקרוא את מה שמרטין כתב, כביכול בשמך.

חבל שכל אותם "מפורסמים" שפגשת בתערוכה לא אמרו לך שאתה בסך הכל צריך לחצות את הכביש , לחנות SONY STORE באחד המלונות, על מנת לראות את הפלא הטכנולוגי הזה.

ודרך אגב, מרטין, לא כל המשתתפים בשירשור ניזונים ממידע של צדדים שלישיים ו/או שמועות פראיות וספקולציות. חלקם מדברים על סמך מידע ונסיון שהם צברו עם המקרן.

חשבתי שהבנת את זה...

רן

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #12 

רן,

אם יש לך מידע ממקור ראשון, אני אשמח לשמוע.
בינתיים כל מה שאני יודע שאתה יודע הוא מקריאה של פורומים.

תקן אותי עם אני טועה.

אני חוזר ואומר, אין פה שום "מסע הכפשה" או משהו נגד סוני או רן מויאל.
אלו שמועות שרק הזמן יגיד אם הן נכונות, זה הכל.

למה לעשות מזה כזה סיפור, אני ממש לא מבין.....

אגב, בנוגע ל"לקיחת ההודעה ופתיחת שירשור", זה הליך מאוד מקובל אצלנו.
ברגע שאנחנו רואים שתגובות למאמר ייתפתחו לשרשרת תגובות, הרבה יותר נוח להעביר את זה לפה מאשר לנהל את זה במערכת המאמרים, פשוט מבחינת טכנית.
אם לא נוח לך שעפר ציטט אותך בהודעה הראשונה, ניתן לערוך את זה ללא שום בעיה.

רק תגיד.
About.me

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #13 

רן,

ציטטתי אותך באופן מלא, אם יש לך בעיה עם זה, שלח לי הודעה פרטית וזה ימחק. זה זכותך המלאה. אני לא רוצה לאלץ אותך לעשות דבר.
RanMoyal כתב:חבל שכל אותם "מפורסמים" שפגשת בתערוכה לא אמרו לך שאתה בסך הכל צריך לחצות את הכביש , לחנות SONY STORE באחד המלונות, על מנת לראות את הפלא הטכנולוגי הזה.
...
כמה דברים:
1. זה היה ידוע למעט מאוד אנשים מראש (הם היו אמורים לקבל את המקרן, כידוע, לפני זמן רב מאוד, אך זה לא נעשה בפועל).
2. אם היית בווגאס (אני יודע שהיית) אתה בוודאי יודע ש-CAESER'S PALACE רחוק מאוד (לא מבחינה פיזית, אלא בגלל הפקקים והעומס המטורף בעת CES) מהתערוכה. מכיוון שאין שם שום דבר אחר, זה לא ממש פרקטי להגיע בעת התערוכה.
3. המכשיר הגיע לחנות בשבת, כמדומני, כלומר, ביום האחרון עבורי (ביום ראשון כבר הייתי על המטוס)
4. לפי כל העדויות, החברים ב-SONY STORE לא מבינים דבר במקרן, לא היה להם שום פרטים עליו. לפי מה שהבנתי הם לא מבינים איך לחבר אותו (הוא היה מחובר ל-DVD אם אני זוכר נכון, אז מה הפואנטה לא ברור) והוא מוצג בתנאי תאורה מלאה...

כלומר, התצוגה שם שווה אפס מאופס...

אני שוב אומר שאני לא מכפיש ובהחלט לא במסע הכפשות כלשהו. אני לא מבין מה האינטרסט שלי לעשות דבר כזה. מה יש לי כנגד ה-RUBY?

לגבי הרמזים שלך שאתה יודע הכל מיד ראשונה. אם יש לך מקרן כזה, תפצה פה. אני לא מבין מדוע כל המיסתורין הזה, חשבתי שאין כזה דבר "חצי הריון". או שראית את המקרן או שלא...

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #14 

שהנקודות שאתה מעלה, כבעליו של פורום גדול, עלולות לשמש רועץ נגדך אם יתבררו כלא אמינות.
...
מעולם לא התיימרתי שלא לטעות. אני רק בסה"כ אדם, אם אני עושה טעויות, אני משתדל להודות בהן. כרגע אין לי מידע שסותר את הנתונים הללו.

אני מבין שאתה מושקע במקרן (נפשית וכלכלית), וזה פוגע בך אישית, ועל כך אני מיצר, אך זה לא קריטריון עבורי בכדי שלא לשאול שאלות בקול רם. ואני שוב חוזר ואומר, אני רק שואל שאלות ומעלה תהיות ובשום אופן לא קובע עובדות.

לא ראיתי את המקרן, אני לא מכיר אותו, אין לי דבר נגדו או כנגד החברה - אני בסה"כ מנסה להבין האם זה הדבר הטוב ביותר מאז המצאת המקרן, או שיש לו גם חסרונות.

אני בטוח שתסכים שלכל דבר יש יתרונות וחסרונות. אני בטוח שאם נחזור חזרה לשרשור הזה בעוד שנתיים נגלה שמאז גילית בעצמך לא מעט חסרונות במקרן, כפי שכל אחד מאיתנו בעלי עיניים חדות מזהים בכל מוצר שלא נרכוש.

DD
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

OFERLAOR

שליחה #15 

ראשית אנה תחסוך ממני את הפתיחות המרשימות
את מה שאתה מכחיש אני יודע וכמו שאמר כאן משהו מוכר לך על עוד שנתיים במבט לאחור אז אני לא אשכח להזכיר לך "נשכחות"כשנגיע לשם.
רצית תשובות:
1 אני מתעלם כרגע ותבין בהמשך (גם אם ראיתי או לא זה לא רלוונטי ללב הנושא)
2 DARIN גדול ומומחה עוד יותר גדול אבל שמו לא זכור לי ברשימת הנביאים או בכלל בספרי התנך וכמו שאמרתי גם הוא לא יודע מה יהיה ב 500 או 600 שעות .
3 לא זכור לי שכתבתי שדעתי שווה יותר מדעתך ובכלל הן מקזזות אחת את השניה וזה מחזיר אותנו להתחלה, המצב הנכון לדעתי.
לצערך אני כבר לא בדעת מיעוט שאתה מלכלך על המקרן והסיבות ברורות כשמש , וחוזרות על עצמן לא בפעם הראשונה.
מעניין שאחרי הבקורת שלי על ה 3806 הוזמנתי להעלות אותה גם אצלכם (כמובן אחרי שהיא הועתקה לפורום שלכם ונחה
לה בין דפיו שעה שעתיים) אבל במקרה הזה אני חצוף- מין מאזן נוחות כזה שנהוג אצלכם.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #16 

DD,

שוב אני חוזר (בפעם המי יודע כמה....), אין פה שום מסע צלב, או מסע הכפשות, או "ליכלוך" אלא שמועות שקיבלנו ממקורות שאנחנו תופסים כמהימנים.

האם זה נכון או לא? הזמן יגיד.
אין פה שום עיניין של "נראה עוד שנתיים ונזכיר לך..."

בהחלט יכול להיות שאנחנו טועים. אז מה? אז טעינו.
מה שאנחנו אומרים הוא שיש שמועות כאלו ועוד מספר עובדות (אולי נסיבתיות) שמחזקות את השמועות הללו.
מפה ועד "אתה מלכלך על המקרן והסיבות ברורות כשמש"....בחייאת....(אגב, אני עדיין לא מבין איזה אינטרס יכול להיות לעפר או לכל אחד להכפיש את המקרן הזה...).

עפר גם כתב על הבקשה לפרסם את הביקורת שלך באתר - אמר שאם אתה תרצה לפרסם, אנחנו נשמח.
אם לא תרצה, גם בסדר.

הנושא הזה יצא כבר מכל פרופרציה וממש ללא סיבה.
About.me

zeev
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #17 

אני מנסה להבין מה עומד מאחורי שרשור זה.

הבא נניח שעופר פתח שרשור בו הוא הביע את דעתו האישית על מוצר מסוים (נניח הרובי), ודעה זו היא שלילית - אז מה?
למה זה צריך לגרור תגובות כאלה?
מה בין דעה מקצועית למילה "הכפשות"?
למה אפשר לכתוב דעה שלילית על מגוון מוצרים ולא על הרובי?
למה השרשורים המקבילים ב-AVS לא גוררים כאלה תגובות חריפות אחרי הצגת בעיות?

אבל זה אפילו לא מה שקרה כאן, עופר ציטט דיעות של אחרים - בעלים, ברובם מומחים - של המקרן הנ"ל.
ועדיין, גם אם ההערות שצוטטו הן האמת לאמיתה או לחילופין טעות ביסודן, מה בין זה לבין התגובות? למה אסור לומר מילה רעה דווקא על מוצר זה?

מאחר ואני מכיר טוב מאד את המנטליות הרלוונטית, אני יכול להעריך די בביטחון שגם אם ביקורות מעין אלו ששמענו על הרובי היו מוצגות למהנדסי המוצר בסוני שעמלים על הבייבי שלהם כל כך הרבה, התגובות שלהם לא היו קרובות למה שקורה פה.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #18 

אני אסביר לך את מקור התיסכול זאב.

תאר לך שהייתי מעלה כל מיני ספקולציות על ה-Z3 , בזמן שאתה היית מתבונן על התמונה בפועל ומבין שהספקולציות הן מגוכחות ולכל היותר נובעות מתיסכול או השד יודע מה.

עכשיו אתה מבין איך אני מרגיש כאשר אני מתבונן על התמונה בזמן שעופר דואג להכפיש מוצר שהוא כלל לא ראה.

ודרך אגב, עופר ומרטין הם היחידים בשירשור שלא ראו את ה-RUBY, מכאן נובע התיסכול של כל המשתתפים.

רן

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #19 

אני קורא פה את השרשור ונשאר פעור פה :o איזה אמוציות מתפרצות פה בגלל מוצר צריכה .
לא ידעתי שהמילה "להכפיש" רלוונטית למכשירים דוממים.
משה

zeev
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #20 

רן,
רציתי להעלות בדיוק את הדוגמה של ה-Z3 אך לא עשיתי זאת כי ידעתי שתטען (ובצדק) שאין מה להשוות כי הם לא באותה ליגה.

מאחר והעלית את הנושא, אמשיך. נניח ועופר היה מפרט את כל מגרעותיו של ה-Z3, אז מה? זה לא היה מזיז לי כהוא זה. אני מכיר את המקרן לעומק, ומודע לכל חסרונותיו כמו יתרונותיו, אני יודע שהבאתי אותו למצב אופטימאלי שמפיק את התמונה הטובה ביותר שהוא יכול (ועוד קצת) וזהו. מתוך ההיכרות שלי עם המקרן אני האחרון שאטען שאין לו חסרונות או בעיות.

שנינו יודעים שכוידאופילים נוכל למצוא בעיות בכל מוצר וידאו - מקור, מעבד, תצוגה. ככל שהמוצר יהיה בליגה גבוהה יותר, נחפש ביתר דקדקנות. לא כי אנחנו אוהבים "לקטול" מוצרים, אלא כי זה מה שעומד בלב היותנו וידאופילים, החיפוש אחר התמונה המושלמת, זיהוי כל הבעיות הקיימות, נסיון לתקן ולפצות עליהן במידת האפשר, וככותבים בפורום מעין זה, לתת פרסום לכל מה שאנו יודעים על מנת לידע את המעוניינים.

האתר קיים בין השאר בדיוק כדי להצביע על בעיות במוצרי קולנוע ביתי. הכתיבה על נושאים אלה באה כדי ליידע ולדון בצורה עניינית ופרודקטיבית, ואינה מחסירה כהוא זה מיתרונותיו או עלינותו של מוצר כלשהו, בוודאי לגבי מוצר כמו הרובי, אשר גם לדעתו של עופר (למיטב ידיעתי) הוא מהליגה העליונה בתחומו.

דרך אגב, לגבי העובדה שעופר ומרטין לא צפו במקרן, מאחר והבעיה העיקרית שעופר מצביע עליה היא TCO גבוה, הרי שזה לא רלוונטי כלל.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”