שני הגדולים במלחמה - iPhone 3GS מול PALM PRE
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
שניהם מבוססי לינוקס/יוניקס, שניהם בעלי יכולות משכמם ומעלה.
ה-PALM PRE רשמית יצא לפני יומיים, וה- 3GS כנראה יוכרז היום (אלא אם כן ג'ובס ירצה להכריז עליו בעצמו בסוף החודש).
מה דעתכם?
ה-PALM PRE רשמית יצא לפני יומיים, וה- 3GS כנראה יוכרז היום (אלא אם כן ג'ובס ירצה להכריז עליו בעצמו בסוף החודש).
מה דעתכם?
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
נראה לי שאחרי שהטלפונים הניידים (אם אפשר לקרוא למפלצות האלו "טלפון נייד") יחסלו את המצלמות הדיג' הקטנות, את ה-GPS-ים ואת נגני המדיה הקטנים, הם יתמודדו מול הפסגה הבאה - מחשבים ניידים. אנחנו מצפים לדור שלם של מכשירי Smartbook / MID שידעו לעשות כל מה שלפטופ יודע לעשות, רק בחצי הגודל.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לדעתי, האייפון החדש שכנראה ייקרא בשם "אייפון וידאו" יוביל בדו קרב הזה, לפחות בהתחלה.
למה בהתחלה, בגלל הסיבה הפשוטה, שהוא מגיע עם מאגר תוכנות ענק (כ-40,000 תוכנות) ותמיכה של מיליוני לקוחות ואלפי מתכנתים שכבר מכירים אותו על בוריו (הם מכירים את הדור הנוכחי, אבל לא צריכה להיות בעיה גם עם הדור החדש), מה שייתן לו את היתרון ההתחלתי.
בהמשך, ככל שיותר תוכנות ייתווספו לפאלם וככל שתהיה לו יותר חשיפה, הפערים כנראה ילכו ויצטמצמו.
בכל אופן, זו דעתי הצנועה.
למה בהתחלה, בגלל הסיבה הפשוטה, שהוא מגיע עם מאגר תוכנות ענק (כ-40,000 תוכנות) ותמיכה של מיליוני לקוחות ואלפי מתכנתים שכבר מכירים אותו על בוריו (הם מכירים את הדור הנוכחי, אבל לא צריכה להיות בעיה גם עם הדור החדש), מה שייתן לו את היתרון ההתחלתי.
בהמשך, ככל שיותר תוכנות ייתווספו לפאלם וככל שתהיה לו יותר חשיפה, הפערים כנראה ילכו ויצטמצמו.
בכל אופן, זו דעתי הצנועה.
מקווה שאתה צודק.. גם כי הpre נראה לי מבטיח - במיוחד עם webOS החדשה שאמורה לפעול על פלאפונים אחריםtheAman כתב:לדעתי, האייפון החדש שכנראה ייקרא בשם "אייפון וידאו" יוביל בדו קרב הזה, לפחות בהתחלה.
בכל אופן, זו דעתי הצנועה....
וגם כי שמתי על זה כסף!(בבורסה)
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אל תבנה על מה שאני אומר בשביל השקעות בבורסהiceman23 כתב:מקווה שאתה צודק.. גם כי הpre נראה לי מבטיח - במיוחד עם webOS החדשה שאמורה לפעול על פלאפונים אחריםtheAman כתב:לדעתי, האייפון החדש שכנראה ייקרא בשם "אייפון וידאו" יוביל בדו קרב הזה, לפחות בהתחלה.
בכל אופן, זו דעתי הצנועה....
וגם כי שמתי על זה כסף!(בבורסה)...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
יאיר,
יש כבר מקומות שאני מגיע אליהם ולא צריך כלום חוץ מהאייפון. אם הוא היה מאפשר לי להעלות תמונות לאתרי אינטרנט (ה-UPLOAD שלו חסום כרגע בתוכנה) ווידאו, אז הוא כבר שני צעדים מעל מה שהיה בעבר.
לדעתי OS3 יהיה לא פחות פריצת דרך ממה שגירסא 2.0 עשתה לפלטפורמה הזו.
עם זאת, ה-PRE נראה לא פחות ממדהים ומעניין מתי תצא גירסאת 3G של המכשיר ואיך יטופל כל נושא העברית בו וכן תוכנות חיצוניות.
אני עדיין עם האייפון (תפיסתית) למרות שהמשימות רקע ב-PRE נראות מעולה ומתאימות לדרך שאני עובד על 20 דברים במקביל ממילא. אין ספק שה-PRE גרם לי להחסיר כמה פעימות וכבר פחות להיות בטוח בהחלטה שלי לרכוש את האייפון הבא (אם כי כנראה בכל מקרה ארכוש אותו).
יש כבר מקומות שאני מגיע אליהם ולא צריך כלום חוץ מהאייפון. אם הוא היה מאפשר לי להעלות תמונות לאתרי אינטרנט (ה-UPLOAD שלו חסום כרגע בתוכנה) ווידאו, אז הוא כבר שני צעדים מעל מה שהיה בעבר.
לדעתי OS3 יהיה לא פחות פריצת דרך ממה שגירסא 2.0 עשתה לפלטפורמה הזו.
עם זאת, ה-PRE נראה לא פחות ממדהים ומעניין מתי תצא גירסאת 3G של המכשיר ואיך יטופל כל נושא העברית בו וכן תוכנות חיצוניות.
אני עדיין עם האייפון (תפיסתית) למרות שהמשימות רקע ב-PRE נראות מעולה ומתאימות לדרך שאני עובד על 20 דברים במקביל ממילא. אין ספק שה-PRE גרם לי להחסיר כמה פעימות וכבר פחות להיות בטוח בהחלטה שלי לרכוש את האייפון הבא (אם כי כנראה בכל מקרה ארכוש אותו).
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
לא אמורה להיות שום בעיה עם עברית, המכשיר אמור לצאת בפלאפון מתישהו בקרוב..oferlaor כתב: עם זאת, ה-PRE נראה לא פחות ממדהים ומעניין מתי תצא גירסאת 3G של המכשיר ואיך יטופל כל נושא העברית בו וכן תוכנות חיצוניות....
Need more cowbell