עזרה בבחירת סאב HSU , SVS או Polk Audio
אני רוצה להוסיף סאב איכותי למערכת. השימוש יהיה בעיקר לקולנוע ביתי אבל גם לסטריאו.
אזור ההאזנה (הסלון) בגודל 5.5X4 שהוא חלק מחלל בגודל 10X5.5.
הסאב יוזמן באינטרנט וישלח לניו יורק ומשם יגיע אלי עם חבר.
הסאב שהתכוונתי במקור לקנות היה Polk Audio PSW110 ב 200$ (בנתיים המחיר ירד ל 180$) כולל משלוח אבל אחרי שקראתי קצת ב AVS ראיתי שלא ממש מהללים את הסאב הזה ושכנראה יש אופציות יותר טובות (אבל גם קצת יותר יקרות).
הסאבים שהיו להם הרבה המלצות הם HSU STF-2 ב 380$ כולל משלוח, elemental designs A2 -250 או A2-300 נ 325 $ ו 350$ לפני משלוח (פניתי אליהם לגבי דגם 220V, הם לא מייצרים דגם כזה, הציעו שאחבר שנאי, נראה לי שאני מעדיף סאב עם מגבר של 220V) או SVS PB-10 NSD ב 500$ כולל משלוח. אופציה אחרת שראיתי היא Polk Audio PSW505 שנמכר במבצע ב 250$ כולל משלוח.
כשהסאב יגיע לארץ אצטרך לשלם עליו 13% מס + מע"מ.
הסאבים שאולי אוכל לשמוע הם שני הדגמים של Polk Audio.
כיוון שעליתי מ 200$ במקור לאזור ה 400- 500$, האם לא כדאי לקנות בארץ סאב באיזור ה 2500 ש"ח למשל Paradigm PDR-10?
אזור ההאזנה (הסלון) בגודל 5.5X4 שהוא חלק מחלל בגודל 10X5.5.
הסאב יוזמן באינטרנט וישלח לניו יורק ומשם יגיע אלי עם חבר.
הסאב שהתכוונתי במקור לקנות היה Polk Audio PSW110 ב 200$ (בנתיים המחיר ירד ל 180$) כולל משלוח אבל אחרי שקראתי קצת ב AVS ראיתי שלא ממש מהללים את הסאב הזה ושכנראה יש אופציות יותר טובות (אבל גם קצת יותר יקרות).
הסאבים שהיו להם הרבה המלצות הם HSU STF-2 ב 380$ כולל משלוח, elemental designs A2 -250 או A2-300 נ 325 $ ו 350$ לפני משלוח (פניתי אליהם לגבי דגם 220V, הם לא מייצרים דגם כזה, הציעו שאחבר שנאי, נראה לי שאני מעדיף סאב עם מגבר של 220V) או SVS PB-10 NSD ב 500$ כולל משלוח. אופציה אחרת שראיתי היא Polk Audio PSW505 שנמכר במבצע ב 250$ כולל משלוח.
כשהסאב יגיע לארץ אצטרך לשלם עליו 13% מס + מע"מ.
הסאבים שאולי אוכל לשמוע הם שני הדגמים של Polk Audio.
כיוון שעליתי מ 200$ במקור לאזור ה 400- 500$, האם לא כדאי לקנות בארץ סאב באיזור ה 2500 ש"ח למשל Paradigm PDR-10?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לי יש את הPSW12 - החלל שלי יותר גדול, חלק מהזמן הוא טוב למדיי (לדעתי), בקטעים אחרים קצת קשה לו, ונשמעות מעין הפרעות לא נעימות ממנו.
כל האופציות שציינת עדיפות גם על הפולק מחו"ל וגם על משהו במחיר דומה בארץ. חלק מהסאבים האלו
מאד גדולים או שאינם מוצעים בגימור שאינו שחור אז תבדוק גם את הנושא הזה.
מאד גדולים או שאינם מוצעים בגימור שאינו שחור אז תבדוק גם את הנושא הזה.
הסאבים של SVS וHSU אכן יהיו טובים יותר מהסאבים של פולק. אני לא יודע איך בדיוק החבר מתכוון להביא סאב גדול לארץ, אבל אם נראה לך שזה ייכנס בתקציב שלך, עדיפים הסאבים של החברות הנ"ל. אני חושב שהייתי הולך על הSVS, הוופר יותר קטן אבל המגבר חזק יותר והוא למיטב ידיעתי יוציא את התדרים הנמוכים בעוצמה חזקה יותר. מצד שני הוא גם עולה יותר ככה שהוא כבר נכנס כמעט לטווח המחיר של הVTF-2 של HSU.
הסאב יגיע במכולה
אני חושב שאני אלך על ה HSU STF-2, משיקולי מחיר וגודל.
האם יצא לך לשמוע את הסאב? אני מעדיף דיוק על חשבון עוצמה, האם לפי מה שאתה יודע זה מה שמאפיין את הסאב הזה?
האם יצא לך לשמוע את הסאב? אני מעדיף דיוק על חשבון עוצמה, האם לפי מה שאתה יודע זה מה שמאפיין את הסאב הזה?