התלבטות בבחירת מעבד וכל השאר
טוב הגיע הזמן לקנות מחשב (כיום פנטיום 4 3 גיגה הרץ) עיקר היישומים שלי הם משחקים סרטי בלו ריי מהרשת ובעתיד אני מתכוון להוסיף כונן בלו ריי
נתחיל במעבד אני מתלבט בין E8500 הטוב ביותר בסידרה הנוכחית לבין Q9550 לוח האם שלי חייב להיות של אינטל להלן הלוחות הקיימים :
http://www.intel.com/products/desktop/m ... _nav+board
אני חשבתי על ללכת על Intel® Desktop Board DP45SG אני מבין מהנתונים שלו שהוא חייב זיכרון של DDR3
נתחיל בשאלות :
1. האם יש לוח אם שיש לו יציאת HDMI או שזה יהיה ב כרטיס מסך ראיתי שלמרבית כרטיסי המסך יש תמיכה וצריך מתאם ל- HDMI
2. במידה ואני הולך על לוח האם הנ"ל האם אני יכול עדין להשתמש ב- DDR2 או רק ב- DDR3 אם באחד מהם האם יש לוח שמאפשר זאת או שזה בכלל קשור למשל ל- P45 Express Chipset
3. האם ה- P45 הוא הציפסט החדש ביותר במעבדים של אינטל חוץ מ- X58 שהוא ל- מרובה ליבות Intel® Core™ i7 processor ?
תודה,
אביב
נתחיל במעבד אני מתלבט בין E8500 הטוב ביותר בסידרה הנוכחית לבין Q9550 לוח האם שלי חייב להיות של אינטל להלן הלוחות הקיימים :
http://www.intel.com/products/desktop/m ... _nav+board
אני חשבתי על ללכת על Intel® Desktop Board DP45SG אני מבין מהנתונים שלו שהוא חייב זיכרון של DDR3
נתחיל בשאלות :
1. האם יש לוח אם שיש לו יציאת HDMI או שזה יהיה ב כרטיס מסך ראיתי שלמרבית כרטיסי המסך יש תמיכה וצריך מתאם ל- HDMI
2. במידה ואני הולך על לוח האם הנ"ל האם אני יכול עדין להשתמש ב- DDR2 או רק ב- DDR3 אם באחד מהם האם יש לוח שמאפשר זאת או שזה בכלל קשור למשל ל- P45 Express Chipset
3. האם ה- P45 הוא הציפסט החדש ביותר במעבדים של אינטל חוץ מ- X58 שהוא ל- מרובה ליבות Intel® Core™ i7 processor ?
תודה,
אביב
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בלוח שדיברת עליו אין HDMI, אין בכלל כרטיס מסך מובנה. אין אפשרות להתמש ב-DDR2 על לוח שהוא DDR3 בלבד.
אם זה חייב להיות אינטל ואתה רוצה שהכל יהיה onboard. אז לך על http://www.intel.com/products/desktop/m ... erview.htm
יש לו HDMI, משתמש ב DDR2 ולא 3, יש תמיכה בהאצת חומרה של תוכן HD למקרה ותרצה להשתמש בזה.
כמו שאתה רואה אין להם מבחר ממש גדול של לוחות.
וסדרת ה-4X זאת הסדרה הכי חדשה של אינטל למעבדי CORE 2.
סדרת 5X כבר נועדה לדור החדש CORE I7\I5
אם זה חייב להיות אינטל ואתה רוצה שהכל יהיה onboard. אז לך על http://www.intel.com/products/desktop/m ... erview.htm
יש לו HDMI, משתמש ב DDR2 ולא 3, יש תמיכה בהאצת חומרה של תוכן HD למקרה ותרצה להשתמש בזה.
סדרת 5X כבר נועדה לדור החדש CORE I7\I5
תודה,TheCoolest כתב:בלוח שדיברת עליו אין HDMI, אין בכלל כרטיס מסך מובנה. אין אפשרות להתמש ב-DDR2 על לוח שהוא DDR3 בלבד.
סדרת 5X כבר נועדה לדור החדש CORE I7\I5...
מה ההבדל בין G45 ל- P45 והאם יש השפעה לסוג המעבדים שהזכרתי למעלה
עוד שאלה מה ההבדל ביןMicro-ATX לבין ATX .
זאת אומרת ש- X48 יותר חדש מ- P45?
מה הכוונה בתמיכת האצה זה לא תומך ב- HD (חשוב מאד כי אמי מתכוון לרכוש מסך FHD למחשב ) ואלו גם הקבצים היחידים שיש לי על המחשב לא רוצה לגלות שאין כאן תאימות מלאה כנ"ל לגבי הכונן העתידי בלו ריי
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
בד"כ אלה עם האות G מסמן GRAPHICS, כלומר, כרטיס מסך מובנה על הלוח
P ל PRO, כלומר לוחות למשתמשים מאותגרים
ו X ל EXTREME כלומר לוחות למשתמשים שלוקחים מחשב לקצה היכולת
תמיכה בהאצה זה אומר שלכרטיס המסך המובנה יש יכולות לעבד וידאו באבחנה גבוהה גבוהה HD, מבלי להעמיס על המעבד.
לא קריטי בשבילך, גם ככה אתה קונה מעבד מספיק חזק שכל מה שתזרוק לו הוא יאכל בלי מלח.
תמיכה בהאצה זה אומר שלכרטיס המסך המובנה יש יכולות לעבד וידאו באבחנה גבוהה גבוהה HD, מבלי להעמיס על המעבד.
לא קריטי בשבילך, גם ככה אתה קונה מעבד מספיק חזק שכל מה שתזרוק לו הוא יאכל בלי מלח.
תודה, ממה שאני מבין המעבד עליו דיברתי בתחילת השרשור E8500 או Q9550 יריץ ללא בעיה קבצי בלו ריי בעלי ביטרייט גבוה וגם כונן בלו ריי יעבוד ללא בעיה?staticx כתב:בד"כ אלה עם האות G מסמן GRAPHICS, כלומר, כרטיס מסך מובנה על הלוח
לא קריטי בשבילך, גם ככה אתה קונה מעבד מספיק חזק שכל מה שתזרוק לו הוא יאכל בלי מלח....
שאלה נוספת מה ההבדל בין Micro-ATX לבין ATX ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כן, מדובר במעבדים חזקים מאוד.
לוח מיקרו ATX קטן יותר מ-ATX מלא, ולכן ייכנס גם במארזים קטנים יותר. יש בו פחות 2 חריצי הרחבה לכרטיסים.
לוח מיקרו ATX קטן יותר מ-ATX מלא, ולכן ייכנס גם במארזים קטנים יותר. יש בו פחות 2 חריצי הרחבה לכרטיסים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"