צריך את הייעוץ הסופי לפני הקנייה :)
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אוקיי אז הגעתי ל4 דגמים שאני מתלבט בינהם ואשמח לקבל מילה ממכם....
42PES0001D פיליפס
42PFL8404H פיליפס
KDL-46V5500E סוני
47LH70YR אל ג'י
נתוני שימוש :
מרחק 2.5 מטר
80 אחוז : שימוש מחשב (HD720 סרטים , משחקי מחשב , גלישה)
20 אחוז : SD
ממיר HOT רגיל.
מה דעתכם ???
42PES0001D פיליפס
42PFL8404H פיליפס
KDL-46V5500E סוני
47LH70YR אל ג'י
נתוני שימוש :
מרחק 2.5 מטר
80 אחוז : שימוש מחשב (HD720 סרטים , משחקי מחשב , גלישה)
20 אחוז : SD
ממיר HOT רגיל.
מה דעתכם ???
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

Someone ??? 
silver_poison באמת בחרת בדגמים מאד טובים והבחירה היא קשה.
לכל מסך יש את היתרונות והחסרונות שלו.
ל 2.5 מטר הייתי בוחר ב 42 אינץ דבר ראשון.
בבחירה בין פיליפס וסוני, פילפס היתה מנצחת ביחס עלות/תועלת, למרות יתרונות בולטים של סוני כגון DLNA ו 3 שנים אחריות במקום שנתיים של פיליפס וחסרון בולט של זמן תגובה לעומת הדגמים של הפיליפס ומחיר אסטרונומי.
42PES0001D עם מעבד תמונה Perfect Pixel HD שהוא נדיר בסדרות של פיליפס אך היא באה עם 50HZ ולא 100HZ.
42PFL8404H נראה לי הבחירה האולטימטיבית בתוספות כגון אמבילייט+100HZ+חיבור לרשת.
בכל אופן זו הבחירה שלי, מקווה שיגיע דגם של 47" בקרוב, אני כבר חולם לראות אותה על הקיר בסלון
לכל מסך יש את היתרונות והחסרונות שלו.
ל 2.5 מטר הייתי בוחר ב 42 אינץ דבר ראשון.
בבחירה בין פיליפס וסוני, פילפס היתה מנצחת ביחס עלות/תועלת, למרות יתרונות בולטים של סוני כגון DLNA ו 3 שנים אחריות במקום שנתיים של פיליפס וחסרון בולט של זמן תגובה לעומת הדגמים של הפיליפס ומחיר אסטרונומי.
42PES0001D עם מעבד תמונה Perfect Pixel HD שהוא נדיר בסדרות של פיליפס אך היא באה עם 50HZ ולא 100HZ.
42PFL8404H נראה לי הבחירה האולטימטיבית בתוספות כגון אמבילייט+100HZ+חיבור לרשת.
בכל אופן זו הבחירה שלי, מקווה שיגיע דגם של 47" בקרוב, אני כבר חולם לראות אותה על הקיר בסלון
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
זאת השוואה לא הוגנת..משלושתם הבולטת היא הפיליפס.
הייתי צריך לעשות השוואה לדגמי w שהם הדגמי פרימיום של סוני זואתי השוואה לא הוגנת אולי מבחינת מחיר היא דומה(לא מכיר את המחירים של סוני כרגע) אם זאת הסיבה שהשוות שני מסכים שלא מנסים להתחרות אפילו אז ברור שה0001
הבחור שהגיב לפניי טעה ה0001 מגיע עם 100hz ו2 מ''ש זמן תגובה בנוסף למעבד 17 ביט המקוטלג ע''י פיליפס כפרפקט פיקסל(רמת הפרימיום), ה8404 מיוצר כדי להתחרות בדגמי המעמד העליון אך הוא לא נחשב פרימיום גם לפי פיליפס שמדרגת את המעבד שלו כפרסייא פיקסל(לשעבר פיקסל פלוס 3).
חוץ מזה הם זהים לשניהם אותה יציאה לרשת.
ה8404 בא לשלב בין שני דגמים מוצלחים של פיליפס ה7603 וה7403...
לגבי האל ג'י, מה אני יגיד לך הנתונים שלהם כבר 4 שנים תמיד בשמיים לעיתים רמה אחת מעל כולם ''על הנייר'' אבל המעבד שלה מאכזב פעם אחרי פעם ומתקשה להתמודד עם החברות המובילית....אני מאל ג'י כבר התייאשתי, ואני לא היחיד פה בפורם...אבל אל תפסול לפני שראית.
הבחור שהגיב לפניי טעה ה0001 מגיע עם 100hz ו2 מ''ש זמן תגובה בנוסף למעבד 17 ביט המקוטלג ע''י פיליפס כפרפקט פיקסל(רמת הפרימיום), ה8404 מיוצר כדי להתחרות בדגמי המעמד העליון אך הוא לא נחשב פרימיום גם לפי פיליפס שמדרגת את המעבד שלו כפרסייא פיקסל(לשעבר פיקסל פלוס 3).
חוץ מזה הם זהים לשניהם אותה יציאה לרשת.
ה8404 בא לשלב בין שני דגמים מוצלחים של פיליפס ה7603 וה7403...
לגבי האל ג'י, מה אני יגיד לך הנתונים שלהם כבר 4 שנים תמיד בשמיים לעיתים רמה אחת מעל כולם ''על הנייר'' אבל המעבד שלה מאכזב פעם אחרי פעם ומתקשה להתמודד עם החברות המובילית....אני מאל ג'י כבר התייאשתי, ואני לא היחיד פה בפורם...אבל אל תפסול לפני שראית.
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

קודם כל , תודה על התגובות...
עכשיו לעניין...
אני יודע שהמסך של סוני עם הW הוא יותר טוב מהדגם V אבל גם המחיר בהתאם באיזור ה13K.
ואני מחפש מסך איכותי עד 10K.
ראיתי את הדגם של סוני בבסט ביי וכמובן שהיה סרט בלוי ריי וראו ממש תמונה נקייה ויפה לגבי פיליפס יש לי חולשה לעניין האמבילייט כי מאוד אהבתי את הפיצ'ר הזה , לגבי הLG לא ראיתי אותה בפעולה אבל לפי כל הפיצרים שלה היא נשמעת ממש מתקדמת...
לגבי פיליפס יש באמת הבדל מהותי במנוע התמונה שלה בין הפרפקט פיקסל לבין פיקסל דרגה 3 ?
אגב הדגם 8404 הוא יותר טוב מ9703 ?
כי עד כמה שהצלחתי לשים לב ההבדל הוא באמבילייט 3 לעומת 2 בדגם 8404.
עכשיו לעניין...
אני יודע שהמסך של סוני עם הW הוא יותר טוב מהדגם V אבל גם המחיר בהתאם באיזור ה13K.
ואני מחפש מסך איכותי עד 10K.
ראיתי את הדגם של סוני בבסט ביי וכמובן שהיה סרט בלוי ריי וראו ממש תמונה נקייה ויפה לגבי פיליפס יש לי חולשה לעניין האמבילייט כי מאוד אהבתי את הפיצ'ר הזה , לגבי הLG לא ראיתי אותה בפעולה אבל לפי כל הפיצרים שלה היא נשמעת ממש מתקדמת...
לגבי פיליפס יש באמת הבדל מהותי במנוע התמונה שלה בין הפרפקט פיקסל לבין פיקסל דרגה 3 ?
אגב הדגם 8404 הוא יותר טוב מ9703 ?
כי עד כמה שהצלחתי לשים לב ההבדל הוא באמבילייט 3 לעומת 2 בדגם 8404.