מסכים של סוני
אהלן
חזרתי מארהב שלשום, הייתי בחנות של סוני ב LA וראיתי את המסכים החדשים, ה LED וה OLED 11 אינץ'.
ה LED של סוני איכותית ב 7 רמות מעל זאת של סאמסונג, יותר דקה ותמונה יותר איכותית.
ה OLED פשוט מדהימה בדקות שלה (3 ממ) פשוט מרגיש כאילו זאת תמונה זזה, והאיכות תמונה פשוט משגעת. הציגו שם את IRON MAN בבלו ריי ממכשיר PS3 ופשוט רואים מדהים.
בנוסף גם ה READER של סוני נראה מגניב אש ממש כמו דף נייר.
וזהו.
העתיד נראה מגניב ביותר.
חזרתי מארהב שלשום, הייתי בחנות של סוני ב LA וראיתי את המסכים החדשים, ה LED וה OLED 11 אינץ'.
ה LED של סוני איכותית ב 7 רמות מעל זאת של סאמסונג, יותר דקה ותמונה יותר איכותית.
ה OLED פשוט מדהימה בדקות שלה (3 ממ) פשוט מרגיש כאילו זאת תמונה זזה, והאיכות תמונה פשוט משגעת. הציגו שם את IRON MAN בבלו ריי ממכשיר PS3 ופשוט רואים מדהים.
בנוסף גם ה READER של סוני נראה מגניב אש ממש כמו דף נייר.
וזהו.
העתיד נראה מגניב ביותר.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בעוד שבנושא התמחור אתה צודק, יש לקחת בחשבון את עניין האיכות. יש לכל אחד רגישויות משלו לדברים האלו.asaf23 כתב:יש בארץ LED. גם המחיר כמה רמות מעל סמסונג....
אני מצדיע לסוני בנושא החלוציות בLED ובOLED, אני יודע שיש עוד מפתחות בשוק בתחומים האלו אבל אצל סוני זה מורגש - היא לא מפחדת לחדש. זו תקופה לא קלה כרגע בשוק עם המון חוסר וודאות וסוני מפוצצת לכל הכיוונים. אני נמשך אליהם יותר בגלל ה"ביצים" שלהם.
בנוגע לסמסונג - אני לא מסכים עם הקביעה לגבי מסכי הLED מכיוון שלא ראיתי את שניהם זה לצד זה (דגמי LED).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני אומר שה SONY יותר איכותית בגלל הסיבה שראיתי את שתיהן בחנות SEARS אחת ליד השנייה.TANDBERG כתב:בעוד שבנושא התמחור אתה צודק, יש לקחת בחשבון את עניין האיכות. יש לכל אחד רגישויות משלו לדברים האלו.asaf23 כתב:יש בארץ LED. גם המחיר כמה רמות מעל סמסונג....
אני מצדיע לסוני בנושא החלוציות בLED ובOLED, אני יודע שיש עוד מפתחות בשוק בתחומים האלו אבל אצל סוני זה מורגש - היא לא מפחדת לחדש. זו תקופה לא קלה כרגע בשוק עם המון חוסר וודאות וסוני מפוצצת לכל הכיוונים. אני נמשך אליהם יותר בגלל ה"ביצים" שלהם.
בנוגע לסמסונג - אני לא מסכים עם הקביעה לגבי מסכי הLED מכיוון שלא ראיתי את שניהם זה לצד זה (דגמי LED)....
שלא תבינו לא נכון, ה SAM היא טלווזיה מדהימה באיכות וביופי, אבל התמונה ב SONY (אותו סרט) הייתה יותר טובה.
דבר נוסף הוא המערכת האלחוטית של SONY. ממש מגניב לראות מסך שתלוי על הקיר בלי שום חוט, והאיכות מדהימה.