שאלה לגבי סרט TRUE HD האם ינגן ברסיבר YAMAHA RX V-363
שלום.
אני מוריד סרט TRUE HD בנפח 40GB. השאלה שלי היא כזאת.
האם אני יוכל לנגן את הסרט דרך המחשב ולשמוע אותו ברסיבר?
כי היום אני צופה בקבצי MKV המחשב מחובר לרסיבר בכבל קוואקסיאלי ואני שומע 5.1 הכל טוב ויפה.
השאלה מה קורה שזה TRUE HD שבעצם הרסיבר לא תומך בפורמט הזה.
יעבוד או לא?
תודה רבה.
כי היום אני צופה בקבצי MKV המחשב מחובר לרסיבר בכבל קוואקסיאלי ואני שומע 5.1 הכל טוב ויפה.
יעבוד או לא?
תודה רבה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
במידה והרסיבר לא תומך אתה צריך לבצע את ההמרה מדיגיטל לאנלוג במחשב ואז להוציא בעזרת כבלים אנלוגיים את המיידע לרסיבר (במידה ויש לך כניסות מתאימות). אני לא חושב שיש היום כרטיסי קול, שעושים את ההמרה הזו ,אבל אולי אני טועה.maccabi כתב:שלום.
יעבוד או לא?
תודה רבה....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני חושב שהפורמטים החדשים עדיין מכילים בתוכם גם את הפורמט הישן, לכן זה אומר לעבוד, טכנית. הכי טוב לנסות, ואם לא עובד, לחשוב איך לפתור את הבעיה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אתה צוחק נכון?maccabi כתב:כן הכי טוב לנסות ולראות מה יהיה... למרות שנראה לי שזה כן יעבוד כי המחשב פשוט שולח לרסיבר אותות מזה משנה איזה קובץ זה.. עובדה MKV הוא מנגן ככה שלא יודע אם יש קשר או אין....
MKV הוא מנגן כי MKV לא מכיל את פורמטי האודיו החדשים. הוא מכיל DD או DTS ולרסיבר שלך יש מפענח עבורם. קובץ בלו ריי מלא מכיל, בנוסף, גם את אחד מפורמטי הסאונד החדשים ,שמועברים כיום בשלוש דרכים:
1.דרך מחבר HDMI 1.3
2. בעזרת PS3 שמעביר דרך HDMI את האותות מפוענחים.
3.בעזרת נגן שמבצע פיענוח אצלו ומעביר את המיידע בעזרת יציאות אנלוגיות.
אלו שלושת האופציות היחידות.
אתה תמיד מוזמן לנסות זה תמיד מבורך.
הבנתי, סיכויים אפסיים אם ככה... עצוב, דווקא זה היה הופעה של TIESTO - ELEMENTS OF LIFE זה דווקא חזק ביותר לראות+ לשמוע במיוחד את הסאונד בTRUE HD.
אין איזה רעיון ע"י חיבור איזה חלק או משהו.. ? ומזה המחבר HDMI 1.3?( לאן מתחבר מה מי מו)
אין איזה רעיון ע"י חיבור איזה חלק או משהו.. ? ומזה המחבר HDMI 1.3?( לאן מתחבר מה מי מו)
TRUEHD אתה לא תקבל ברסיבר שלך, נקודה. כל הקידודי אודיו תלויים אך ורק בחסדיו האישיים של המקודד.
בגלל זה, כפי שנאמר קודם, יש סיכוי די גדול שתקבל CORE ב5.1, אבל אין כמעט הבדל בינו לDTS5.1 רגיל.
החיבור HDMI קיים ברסיבר שלך, אבל צריך להיות גם נתמך במחשב.
נ..ב. *** של הופעה. בחיים שלי לא סבלתי ככה מהאוס/קלאב טראנס מסחריים. זה מעניין בערך 5 דקות ואחרי זה הכל נראה ונשמע זהה.
בגלל זה, כפי שנאמר קודם, יש סיכוי די גדול שתקבל CORE ב5.1, אבל אין כמעט הבדל בינו לDTS5.1 רגיל.
החיבור HDMI קיים ברסיבר שלך, אבל צריך להיות גם נתמך במחשב.
נ..ב. *** של הופעה. בחיים שלי לא סבלתי ככה מהאוס/קלאב טראנס מסחריים. זה מעניין בערך 5 דקות ואחרי זה הכל נראה ונשמע זהה.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר