לפעמים תקלות בHDD זה טוב :]

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
ZeppeliN פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

בוא אני אתחיל את הסיפור..
לפני כמה חודשים מצאתי את המגבר AKAI AA910 (פתחתי על זה דיון פה, תחפשו למטה). הוא לא עבד מי יודע מה, היו הרבה פצפוצים ואני ואבא שלי עשינו מה שאנחנו יכולים עם ספריי מגעים וניקיון של האבק.
בכל אופן, בגלל שהוא מאוד גדול ואין לי רמקולים תואמים עדיין שמתי אותו בצד.

שלשום הייתי צריך לגבות כמה HDDים IDE של דוד שלי ובשביל זה ניתקתי את הHDD 80GB IDE עם המוזיקה שלי כדי לפנות עוד חיבור IDE. אחרי שסיימתי ניסיתי לחבר את ההארדיסק עם המוזיקה שלי אבל משום מה הוא לא פעל. לא היה לי כח להתחיל להתעסק עם זה אז פשוט עזבתי את זה ושמעתי דרך הרדיו של לאסט אפ אם.

אחרי זה אמרתי לעצמי שגם ככה כל המוזיקה שלי נמצאת על האייפוד אז אני פשוט אשמע משם, חיברתי את האוזניות alessandro ms-1 עם הפאדים HD414 הדנדשים לאייפוד ושמעתי.
שמעתי איזה חצי שעה ככה ואז נזכרתי שיש לי את המגבר הוא שמצאתי פעם. הבאתי אותו מהמחסן, חיברתי את האייפוד בחיבור PL-RCA לכניסת AUX וחיברתי את האוזניות למגבר.
היו המון פצפוצים, אבל כאשר כיוונתי את הווליום לרמה מסוימת הפצפוצים הפסיקו והתגלה הצליל הנקי שאליו ייחלתי.
תאמינו לי, עד היום לא הבנתי למה אנשים אומרים שמגבר משפר את האיכות, הרי מטרתו היחידה היא להגביר את הצליל, כך חשבתי. אני לא אודיופיל רציני ואני לא מבין בשפה הזאת של ה"באס עגול, רזה, קריספי, mid חד, באס פאנצ'י" וכל השטויות האלה חח אז אני פשוט אגיד שהצליל שהאייפוד מוציא דרך המגבר הזה טובה בהרבה על הצליל שהאייפוד מוציא דרך בלי המגבר.

כרגע אני פשוט עם סט אפ זמני עד שאמצא דרך לשלב את המגבר על השולחן. הוא יושב על הרצפה עם המון כבלים סביבו והאייפוד עליו.
תמונה

*כן אני יודע שהחדר מאוד מבולגן, אני מחכה שיגמרו הבגרויות ואז כבר אזרוק את כל הספרים מפה וגם אז יתגלה ה"יופי" של החדר שלי.

יש לי רק בעיה אחת מאוד מאוד מעצבנת, כל פעם שאני מסובב את החוגה של הווליום או של הבאלאנס המגבר נתקף בהתקפי פצפוצים, זה ממש מעצבן. מה אני יכול לעשות כדי שזה יהיה נקי?

עוד בעיה היא שעכשיו אני שם לב לאיכות המאוד ירודה של קבצי הMP3 שלי בקידוד של 192K ומטה, 128k זה בכלל עונש להאזין להם.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”