oferlaor כתב:למי שעדיין מתלבט:
1. HARMONY קל יותר להיכנס ולהתחיל ולעבוד איתו
2. PRONTO - בסופו של דבר מתוחכם יותר, אך דורש יותר זמן ומאמץ, התוצאה יותר גרפית (למי שאוהב דברים כאלה).
עד לאחרונה המחירים של ה-HARMONY וה-PRONTO היו כ"כ שונים דרמטית שהייתי גם מכניס אותם כפרמטר, אבל עם הגירסאות האחרונות של ה-PRONTO, המחירים כבר הפכו לעממיים יותר.
...
האם ישנו מודל של PRONTO בעיצוב דומה לזה של ה- ONE?
אני מחפש שלט עם כפתורים פיזיים (מסך LCD קטן כמו ב- ONE הוא בונוס רצוי אבל לא הכרחי).
אני לא רוצה מסך מגע מלא.
יש לי Harmony ONE ולמרות שזהו השלט הראשי כבר מספר חודשים אני לא מרוצה ממנו:
1. את התכנות הראשוני אני ביצעתי אבל הוא לא עבד. נדרשה התערבות של לוגיטק (תמיכה מצויינת) על מנת שהוא יעבוד.
2. אין אפשרות לגבות קונפיגורציה כך שאם אני "משחק" ומנסה לשנות משהו יש סוכוי שאקלקל את המצב ולא אוכל לחזור אחורה.
3. השלט בשימוש יומיומי על ידי אשתי שלא אוהבת שמשנים לה הגדרות שגם ככה היא לא אוהבת ללמוד ולכן אני מעדיף לא לגעת בשלט מכיון שאין לי יכולת לבצע שינויים בערב לצורך ניסוי ולדעת שאוכל להחזירם כמות שהם בבוקר.
4. לטלוויזית ה- 5090H שברשותי ישנה השהיית הדלקה ארוכה עד שהיא מוכנה לקבל שינויים בבחירת הכניסה ולכן האקטיביטיז של צפייה בטלוויזיה DVD או סטרימר מחייבות המתנה ארוכה, עד 20 שניות וזה משגע את כולנו.
אשתי רגילה לקחת את השלט הרחוק, ללחוץ על הכפתור וללכת לכורסה. בזמן שהיא הולכת השלט לא מכוון לציוד ולכן יכולים להתפקשש קודים.
5. אשתי מתעבת את ה- HELP מכיון שאי אפשא לבצע קסטומיזציה לשאלות שלו (מאיפה היא יודעת מה זה INPUT1 ב- 5090)?
6. הייתי רוצה לפצל את האקטיביטיז בצורה שונה דרסטית שאמנם תחייב 2 לחיצות (אחת שתגדיר את המגבר ומקור הוידאו, ושניה שתגדיר את הטלוויזיה) אבל אין לי אפשרות לבצע ניסויים על כך בלי למחוק את התצורה הנוכחית.
אם אני מבין נכון בפרונטו ישנו תכנות מלא שאולי יותר מסובך אבל יותר גמיש, ויכולת לעשות הכל ב-offline כולל שמירה של התצורה.
בנוסף יש לי בעיות אדירות בשילוב עם ה- HDX1000:
1. בערך פעם ביום לאחר הדלקה של ה- HDX1000 והטלוויזיה, יש לי מסך שחור, למרות ששניהם דולקים והמסך מוגדר לקחת את ה-INPUT הנכון. הסטרימר עובד בסדר, ואם אני יודע מה המסך אמור להראות ואני לוחץ על PLAY ומתחיל לנגן סרט, אזי המסך ידלק, ולחיצה על STOP תחזיר אותי לתצוגה הרגילה. מה שאני עושה בד"כ אם זה קורה לי זה ללחוץ כמה פעמים על OK (הכפתור במרכז) עד שמתחיל לנגן משהו (לא חשוב מה) ואז לוחץ על STOP כדי לקבל חזרה תצוגה עובדת.
יש לי חשד שה-ONE כרגע משתמש בקודים דיסקרטיים להדלקה וכבוי של ה- HDX1000 שאינם זמינים בשלט הרגיל ואולי זה קשור - אבל כמו שאמרתי קודם, אין שום דרך לדעת למה מקונפג כרגע ה- ONE שלי כי כבר נגעתי מאז בהגדרות באתר ולא סינכרנתי אותו מאז.
2. אחת לכמה שבועות, הסטרימר פשוט מסרב להגיב לקודים שנשלחים מה- ONE, למעט קוד אחד - REBOOT.
לא יצא לי לבדוק את זה במקביל עם השלט המקורי כדי לראות אם זה באג ב- ONE או בסטרימר.