MX780HD המלצות?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
orib פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי לכולם,

אני חדש בנושא ומחפש סטרימר. אני לפני קנייה של שני מסכים לסלון וחדר שינה (פלזמה וLCD), שניהם HD READY.

ראיתי בעיתון פרסומת על הסטרימר הנ"ל ב 800ש"ח. האם כדאי? מה יתרונות וחסרונות שלו? יש המלצות על משהו אחר בתקציב כזה?

אני מחפש משהו בסיסי שיוכל לחבר בין המחשב שישב בחדר אחר לגמרי עם המסכים ללא כבלים ! כלומר WIFI דרך ראוטר (שגם עתיד להירכש משהו חזק יותר ממה שיש לי).
איך העסק הזה עובד, העברת סרטים באיכות 720P בWIFI - האם רואים טוב? אין גימגומים? האם תלוי יותר באיכות ראוטר או באיכות הסטרימר?

קראתי את הדביק בפתיחה אבל זה לא עזר לי להבין מה אני צריך :מבולבל:
תודה מראש לכל המומחים.

IlanLCD
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 241
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

למה ready ולא full? אין היום היגיון לקנות כזה?

לגבי ה mvix הוא סטרימר מיושן (תעשה חיפוש כאן), הוא לא תומך ב MKV x264 זה אומר שכל סרט שתוריד תצטרך להמיר ל avi, הרבה עבודה...
יש לי אחד כזה בחדר השינה, הוא משמש לסרטי הקאלט של הגברת, DVD ישנים ו AVI שהמרתי בשבילה.
אין טעם לקנות כזה היום שיש NMT.

העברה סרטי HD ברשת אלחוטית צפויה לבעיות, אולי ברשת N יעבוד לך. ההמלצה היא רשת חוטית או העברת תכנים לכונן פנימי.

בהצלחה.

orib פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

IlanLCD כתב:למה ready ולא full? אין היום היגיון לקנות כזה?

לגבי ה mvix הוא סטרימר מיושן (תעשה חיפוש כאן), הוא לא תומך ב MKV x264 זה אומר שכל סרט שתוריד תצטרך להמיר ל avi, הרבה עבודה...
יש לי אחד כזה בחדר השינה, הוא משמש לסרטי הקאלט של הגברת, DVD ישנים ו AVI שהמרתי בשבילה.
אין טעם לקנות כזה היום שיש NMT.

העברה סרטי HD ברשת אלחוטית צפויה לבעיות, אולי ברשת N יעבוד לך. ההמלצה היא רשת חוטית או העברת תכנים לכונן פנימי.

בהצלחה.
...
תודה על התגובה.

HD READY כי לדעתי עבור מרחק הצפייה שלי / גודל המסך שאקנה לא ארגיש הבדל בין 720P ל1080P. חוצמזה בתקציב של סביב 5K מסך LCD FULL HD נותן איכות פחות טובה מפלזמה - אבל זה בפורום אחר :)

לגבי הסטרימר - יש לך המלצה לצרכים שלי? אני לא רוצה להעביר תשתית כבלים דרך כל הבית. מחיפוש ברשת התרשמתי שאפשר לראות HD בצורה טובה בWIFI ?

IlanLCD
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 241
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

הבעיה היא לא הסטרימר אלא הרשת האלחוטית, ברשת G הסיכוי לראות HD לא גבוה, ברשת N אולי.

אחרי שתנסה תדע, אם לא הולך תשים כונן פנימי וזהו.

לגבי הסטרימר כל אחד מה NMT המופיע בדביק בתחילת הפורום.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”