yamaha rxv565, HK255 ו-HDMI pass througth
שלום לכולם,
אני מתלבט בין Yamaha rx-v565 ובין Harman Kardon AVR255. הבנתי שhk255 לא תומך ב-HDMI pass through, ולעומת זאת ה-yamaha כן תומך בכך.
בהנחה שהרסיבר והטלוויזיה מחוברים בכבל HDMI, האם חוסר התכונה הזו משמעותו שלא ניתן יהיה לשמוע את הקולות מהטלוויזיה בלי שהרביסר יהיה דלוק?
תודה מראש,
תומר
אני מתלבט בין Yamaha rx-v565 ובין Harman Kardon AVR255. הבנתי שhk255 לא תומך ב-HDMI pass through, ולעומת זאת ה-yamaha כן תומך בכך.
בהנחה שהרסיבר והטלוויזיה מחוברים בכבל HDMI, האם חוסר התכונה הזו משמעותו שלא ניתן יהיה לשמוע את הקולות מהטלוויזיה בלי שהרביסר יהיה דלוק?
תודה מראש,
תומר
- wharfe-man
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 164
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אכן, פונקצית הhdmi pass through נועדה עבור הפעלת המקור שמחובר בhdmi לרסיבר (ומהרסיבר לטלויזיה כמובן) מבלי שתצטרך להפעיל את הרסיבר.
- wharfe-man
- חבר פעיל מאוד

תוכל
תודה.
אם כך, אם אני מבין נכון, המשמעות היא שבזמן שהרסיבר כבוי מכשיר המחובר אליו ב-hdmi (ובכלל זה הטלוויזיה) לא יכול לנתב את הצלילים לרמקולים של המערכת (אלו המחוברים לרסיבר). מנגד, המכשיר עדיין יכול לנתב את הצלילים לרמקולים הפנימיים שלו (במקרה של טלוויזיה). נכון?
במקרה שמחובר DVD לרסיבר, אני מניח שלא יוכל לשלוח אותות וידאו ואודיו לטלוויזיה בזמן שהרסיבר כבוי, אלא אם כן ה-DVD והטלוויזיה שניהם מחוברים לרסיבר ב-hdmi והרסיבר בעל התכונה הנדונה. במקרה זה שוב הצלילים יופקו דרך הרמקולים הפנימיים של הטלוויזיה. נכון?
חשוב לי להבין טוב את הסוגיה הזו, כיוון שאינני רוצה לחייב את אשתי והילדים להפעיל את הרסיבר בכדי לראות טלוויזיה / DVD.
תומר
אם כך, אם אני מבין נכון, המשמעות היא שבזמן שהרסיבר כבוי מכשיר המחובר אליו ב-hdmi (ובכלל זה הטלוויזיה) לא יכול לנתב את הצלילים לרמקולים של המערכת (אלו המחוברים לרסיבר). מנגד, המכשיר עדיין יכול לנתב את הצלילים לרמקולים הפנימיים שלו (במקרה של טלוויזיה). נכון?
במקרה שמחובר DVD לרסיבר, אני מניח שלא יוכל לשלוח אותות וידאו ואודיו לטלוויזיה בזמן שהרסיבר כבוי, אלא אם כן ה-DVD והטלוויזיה שניהם מחוברים לרסיבר ב-hdmi והרסיבר בעל התכונה הנדונה. במקרה זה שוב הצלילים יופקו דרך הרמקולים הפנימיים של הטלוויזיה. נכון?
חשוב לי להבין טוב את הסוגיה הזו, כיוון שאינני רוצה לחייב את אשתי והילדים להפעיל את הרסיבר בכדי לראות טלוויזיה / DVD.
תומר
- wharfe-man
- חבר פעיל מאוד

זה הMANUAL של ה565 של YAMAHA.
http://www2.yamaha.co.jp/manual/pdf/av/ ... V565_U.pdf
תלך לעמוד 42, בצד שמאל למעלה מתחת לFUNCTION SETUP, מופיעה קטגורית HDMI, מתחת לזה מופיעה קטגורית משנה STANDBY THROUGH.
לסיכום, הרסיבר נותר כבוי, מעביר אותות, אמנם הוא לא פעיל אך מעביר זרם של 3 וואט גם כשכבוי במצב זה.
http://www2.yamaha.co.jp/manual/pdf/av/ ... V565_U.pdf
תלך לעמוד 42, בצד שמאל למעלה מתחת לFUNCTION SETUP, מופיעה קטגורית HDMI, מתחת לזה מופיעה קטגורית משנה STANDBY THROUGH.
לסיכום, הרסיבר נותר כבוי, מעביר אותות, אמנם הוא לא פעיל אך מעביר זרם של 3 וואט גם כשכבוי במצב זה.
היי - ניתקלתי באותה דילמה.
אני חסיד ימההה - אבל במקרה המדובר - לטעמי שומעים ב-HK255 טוב יותר.
לעיניינך...
נסה לחבר את ה- DVD דרך הרסיבר לטלויזיה באמצעות כבלי HDMI.
כמו כן חבר את ה-DVD ישירות לטלויזיה באמצעות חיבור אנלוגי (או בצבעים: צהוב/אדום/לבן).
כעת לסרטי "ילדים" אין צורך במגבר.
יתכן שתיצטרך לשנות את ברירת המחדל של ה- DVD - ליציאה אנלוגית , לפני ניגון סרטים דרך המגבר לשנות ל בנגןDVD למוצא HDMI.- כואב אבל לא נורא.
אני חסיד ימההה - אבל במקרה המדובר - לטעמי שומעים ב-HK255 טוב יותר.
לעיניינך...
נסה לחבר את ה- DVD דרך הרסיבר לטלויזיה באמצעות כבלי HDMI.
כמו כן חבר את ה-DVD ישירות לטלויזיה באמצעות חיבור אנלוגי (או בצבעים: צהוב/אדום/לבן).
כעת לסרטי "ילדים" אין צורך במגבר.
יתכן שתיצטרך לשנות את ברירת המחדל של ה- DVD - ליציאה אנלוגית , לפני ניגון סרטים דרך המגבר לשנות ל בנגןDVD למוצא HDMI.- כואב אבל לא נורא.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
AVR255 לא מעביר את הרזולוציה הזאת.Cownaf כתב:תודה,
משום מה בכל ההתכתבויות מדברים על העברת 1080P ב pass through ואילו אני צריך 1366X768 שיוצא מהמחשב...
בגלל זה אני מחבר את הטלוויזיה ישירות למחשב.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
תראה, אני בעצמי לא ניסיתי, כי אצלי הכל עובד ב-1080p, אבל בחוברת של 565 כתוב שהוא מעביר 720p. יותר מאוחר בערב אני אנסה להגדיר סטרימר על 720p ונראה האם תמונה תתקבל תקינה (אני מאמין שכך זה יהיה:))eagle75 כתב:זה לא מדויק. ישנם הרבה רסיברים שלא יעבירו 1366x768 כמו שצריך. ה 255 הוא אחד מהם. אני לא יודע לגבי ה 565.dima_vy כתב:הרסיבר יעביר את מה שהוא מקבל. 1080p זה המקסימום פשוט......
- BigDragoon
- חבר ותיק

720P זה 1280X720 ולא 1366X768.
ואכן, 720P הוא יודע להעביר.
ואכן, 720P הוא יודע להעביר.
- BigDragoon
- חבר ותיק

אצלי ה SAMSUNG - A450 לא המירה טוב מ 720P ל 1366X768 וחיברתי ישירות.
בינתיים זה לא מפריע לי.
בינתיים זה לא מפריע לי.