שלום לכולם ,
אני מבקש את עזרתכם , החלטתי לרכוש פלזמה 42 לסלון , מרחק הצפייה קצת פחות מ-4 מטרים , 90% מהזמן , שידורים רגילים של יס , 10% סרטי HD 720P מהמחשב .
ראיתי הרבה דגמים בהרבה חנויות ובסוף מתקשה להחליט בין פנאסוניק PV80 ל - LGPQ300R , הבדל במחיר לא משחק תפקיד (פנאסוניק יקרה ב 500 ש"ח ) .
קראתי הרבה על פנאסוניק , כולל כאן בפורום , רוב התגובות מצויינות , על LG אין כל-כך מידע וביקורות . במראה החיצוני יותר אהבתי את LG , אני גם מבין שהוא דגם יותר חדיש , ל-LG יש חיבור SCART שאין לפנאסוניק , האם זה נתון חשוב ? ראיתי שיש ל-LG מספר מנגנונים יחודיים למניעת תופעת הצריבה . איך פנאסוניק מתמודדת עם בעיה זו ?
בחנות ראיתי שידור רגיל של כדורגל (אני חולה ספורט ) ויותר אהבתי את LG ...
מבקש ממכם עזרה בבחירת המסך , כל עצה , רצוי מנומקת ,תתקבל בברכה
בתודה מראש
פלזמה , פנאסוניק 42PV80 מול LG 42PQ300R , תעזרו בבקשה להחליט
-
charli3129
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כמו שאמרתי באחד השירשורים האחרים, ה LG מסך לא רע, היתרון העיקרי של הפנסוניק זה השחורים, הצריבות ,רמת פירוט וההשתקפות, אם אתה לא מתכוון להשתמש במסך כמסך מחשב יותר מדי אז סביר להניח שהוא לא ייצרב כ"כ מהר, בנוגע לשאר ההבדלים המהותיים זה כבר שיקול שלך, אם אהבת את התמונה בכדורגל יותר ב LG וזה מה שאתה מתכוון לצפות במרבית הזמן, והיתרונות של הפנסוניק לא חשובים לך, אז בצירוף זה שהיא זולה יותר אז אולי כדאי לך ללכת על ה LG.