מאחר ואני מתכנן לשדרג ל MAX HD , כרגע עם 3100S, אני קורא כבר כמה ימים כל עץ אפשרי בנושא.
כמו שניתן להבין מהכותרת, יש לי פנסוניק 42PV80 ולפחות ממה שקראתי כאן, אין אחד שלא מדווח על ירידה דרסטית באיכות הצפייה בשידורי SD.
האם אני טועה והחמצתי עץ שבו יש פתרון לבעיה שידורי ה SD בשילוב עם פנסוניק ?
צריך להביט על זה בצורה הגיונית:
בממיר הרגיל מחוברים בכבל אסוידיאו שנותן תמונה סבירה ואיכותית לפי מקור השידור.
בממיר החדש שמוציא רזולוציה גבוהה מחברים בHDMI שחושף את העין ומגלה את איכות השדור האמיתית.
פיתרון רק בכיוונים שמתאימים את המקור הגרוע לצפיה ברזולוציה גבוהה.המונח המדויק הוא כיול שפותר לרוב את הסוגיה.
מאחר ואני מתכנן לשדרג ל MAX HD , כרגע עם 3100S, אני קורא כבר כמה ימים כל עץ אפשרי בנושא.
כמו שניתן להבין מהכותרת, יש לי פנסוניק 42PV80 ולפחות ממה שקראתי כאן, אין אחד שלא מדווח על ירידה דרסטית באיכות הצפייה בשידורי SD.
האם אני טועה והחמצתי עץ שבו יש פתרון לבעיה שידורי ה SD בשילוב עם פנסוניק ?
דרור
...
אני עם 50pv80 לעומת הזאפר שגם היה מחובר בHDMI אני חווה ירידה משמעותית מאוד באיכות התמונה
כשאומרים שיש ירידה חדה באיכות התמונה יש צורך לפרט,האם מדובר על בהירות,ניגודיות,חדות או שידור דחוס בביטרייטנמוך(פיקסלים וצלליות}.בלי להיות קונקרטי זה כמו לבוא לרופא עיניים ולהתלונן שפעם ראינו יותר טוב.
כיול בסיסי מבצעים לפי התבניות בערוץ 144 או נעזרים בעוסקים בתחום ומכיילים את כל המקורות.
שלום לכולם
אני מעוניין להקפיץ את ההודעה הזו כי אני רואה שלשאלה האחרונה שדרור העלה פה לא הייתה תגובה
אני הזמנתי כבר את ה MAXHD אבל בגלל שאין טכנאים בזמן הקרוב התאריך הכי קרוב שהביאו לי הוא ל 30 ליוני
ולפי התגובות שלכם פה אני אדע אם כדאי לי להמשיך להמתין לטכנאי או שאולי לבטל את זה מראש
יש לי אותה טלויזיה כמו של דרור 42PV80
האם השילוב ביחד עם MAX HD שווה או שאני הולך להתאכזב גם כן ?
ועל איזה ירידה באיכות בשידורים הרגילים מדובר ?
כשדיברתי איתם אף אחד מהם לא ציין ירידה באיכות...