בקשה להצעות לדגמים טובים של טלוויזיה עד 4000 שקל (קניתי כבר)
שלום לכולם.
גם אני החלטתי לקנות טלוויזיה חדשה ורציתי להתייאץ קודם, אם לא החפת לכם. =)
אז ככה הנתונים שלי הם:
מרחק 3.5 עד 4 מטר. אני אישית יושב ב3.5 מטר וזה יותר חשוב מ4 של ספה מאחורי. המיקום של טלוויזיה הוא ליד דלת חלון גדול למרפסת. יש טריסים כמובן אבל נניח שדי מואר ביום. כמו כן הממיר הוא הוט SD , יש גם פלייסטיישן 3 למרות שאני לא יושב עליו כל יום עדיין אני קונה טלוויזיה בעיקר שאירה בפס3 יותר טוב מSD שלי. כמובן סרטי דיוויקס ובתקווה בכרוב דיוויקס HD דרך פס3. התקציב שלי הוא 4000 פלוס קצת מאוד אם זה מממש ייתן הבדל. מהנתונים האלה וכריאת חומר באתר הבנתי שלי יותר מתאים LCD HDR 42 . גם כן הייתי רוצה עיצוב אלגנטי ולא כמו סקרלט עם הרבה פלסטיק, עדי עם רמקולים מוסתרים וטובים יחסית. אין לי מערכת בנוסף לכן רצוי טלוויזיה עם רמקולים טובים.
מזאפ ומאמרים אחרים ראיתי שמאוד אוהבים את סידרה 4 של סמסונג אז ראיתי את הדגם הזה: LA40A450. גם בזאפ ראיתי דגמים של LG במחירים טיפה גבוהים אבל עדיין עממים. כמובן יש פיליפס שפעם ראיתי אפילו דגמים הישנים ומאוד התלהבתי מהם אבל המחיר קופץ בהרבה, אם לא תקנו אותי. אגב האם סידרה 3 של פיליפס מספיק טובה לאומת סידרה 4 של סמסונג? כי קבר סידרה 5 של פיליפס מתחיל מ6 אלף ומעלה וזה יקר. מה עם טושיבה? יש המלצות?
אגב כדי לי לבדוק את הרענון של 100HZ או שזה מקפיץ מחיר בדרגות ואם זה בכלל משפר ברבה את התמונה?
אני מבין שאני צריך ללכת לחנויות ולראות בעיין וזה מה שיכרה , אבל רציתי לדעת את הכיוונים ומה לשאול את המוכר.
תודה לכולם על התגובות.
(סליחה על שגיאות =) )[/b]
גם אני החלטתי לקנות טלוויזיה חדשה ורציתי להתייאץ קודם, אם לא החפת לכם. =)
אז ככה הנתונים שלי הם:
מרחק 3.5 עד 4 מטר. אני אישית יושב ב3.5 מטר וזה יותר חשוב מ4 של ספה מאחורי. המיקום של טלוויזיה הוא ליד דלת חלון גדול למרפסת. יש טריסים כמובן אבל נניח שדי מואר ביום. כמו כן הממיר הוא הוט SD , יש גם פלייסטיישן 3 למרות שאני לא יושב עליו כל יום עדיין אני קונה טלוויזיה בעיקר שאירה בפס3 יותר טוב מSD שלי. כמובן סרטי דיוויקס ובתקווה בכרוב דיוויקס HD דרך פס3. התקציב שלי הוא 4000 פלוס קצת מאוד אם זה מממש ייתן הבדל. מהנתונים האלה וכריאת חומר באתר הבנתי שלי יותר מתאים LCD HDR 42 . גם כן הייתי רוצה עיצוב אלגנטי ולא כמו סקרלט עם הרבה פלסטיק, עדי עם רמקולים מוסתרים וטובים יחסית. אין לי מערכת בנוסף לכן רצוי טלוויזיה עם רמקולים טובים.
מזאפ ומאמרים אחרים ראיתי שמאוד אוהבים את סידרה 4 של סמסונג אז ראיתי את הדגם הזה: LA40A450. גם בזאפ ראיתי דגמים של LG במחירים טיפה גבוהים אבל עדיין עממים. כמובן יש פיליפס שפעם ראיתי אפילו דגמים הישנים ומאוד התלהבתי מהם אבל המחיר קופץ בהרבה, אם לא תקנו אותי. אגב האם סידרה 3 של פיליפס מספיק טובה לאומת סידרה 4 של סמסונג? כי קבר סידרה 5 של פיליפס מתחיל מ6 אלף ומעלה וזה יקר. מה עם טושיבה? יש המלצות?
אגב כדי לי לבדוק את הרענון של 100HZ או שזה מקפיץ מחיר בדרגות ואם זה בכלל משפר ברבה את התמונה?
אני מבין שאני צריך ללכת לחנויות ולראות בעיין וזה מה שיכרה , אבל רציתי לדעת את הכיוונים ומה לשאול את המוכר.
תודה לכולם על התגובות.
(סליחה על שגיאות =) )[/b]
נערך לאחרונה על ידי aquaeyed ב 15/06/2009 0:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הייתי אתמול בשקם אלקטריק ופשוט אין על פיליפס, אפילו טלןןיזיות FHD מראים SD הכי טוב ממתחרים, אבל פה נכנס המחיר, ב4 אלף יש יש רק 37PFL3403D או ללא D לא זוכר. אותו דג ב42 קבר 5 אלף. בהשווה לדגמים פשוטים של חברות אחרות נניח סמסונג 42AV450 (לא ראיתי אותו) פיליפס עדיף, לא? עוד משהו . מה הבדלים בין 5604H ל-5603D ? לא מוצא בשום מקום מה מק"ט אמור לגיד. ואם יש הבדל הנקי בין דגמים של 3 ל 5 של פיליפס?
תודה רבה
תודה רבה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
לדעתי תקציב 4K למסך אשר ימוקם במרחק 3.5 מטרים הוא "קצת" נמוך ועוד אם יחובר לו PS3 ולתכני HD עתידיים. ממליץ לך להמתין בסבלנות ולחסוך עוד כמה אלפים בודדים ולרכוש מסך בגודל 50 אינץ'.
5064 החליפה את 5603.aquaeyed כתב:הייתי אתמול בשקם אלקטריק ופשוט אין על פיליפס, אפילו טלןןיזיות FHD מראים SD הכי טוב ממתחרים, אבל פה נכנס המחיר, ב4 אלף יש יש רק 37PFL3403D או ללא D לא זוכר. אותו דג ב42 קבר 5 אלף. בהשווה לדגמים פשוטים של חברות אחרות נניח סמסונג 42AV450 (לא ראיתי אותו) פיליפס עדיף, לא? עוד משהו . מה הבדלים בין 5604H ל-5603D ? לא מוצא בשום מקום מה מק"ט אמור לגיד. ואם יש הבדל הנקי בין דגמים של 3 ל 5 של פיליפס?
תודה רבה...
סדרה 3 היא HD READY בלבד.
זה די ברור שבשקם אלקטריק יראו במסכי פיליפס טוב יותר מהשאר...aquaeyed כתב:הייתי אתמול בשקם אלקטריק ופשוט אין על פיליפס, אפילו טלןןיזיות FHD מראים SD הכי טוב ממתחרים, אבל פה נכנס המחיר, ב4 אלף יש יש רק 37PFL3403D או ללא D לא זוכר. אותו דג ב42 קבר 5 אלף. בהשווה לדגמים פשוטים של חברות אחרות נניח סמסונג 42AV450 (לא ראיתי אותו) פיליפס עדיף, לא? עוד משהו . מה הבדלים בין 5604H ל-5603D ? לא מוצא בשום מקום מה מק"ט אמור לגיד. ואם יש הבדל הנקי בין דגמים של 3 ל 5 של פיליפס?
תודה רבה...
אז אולי עדיף בשבילי למרחק גדול שלי לקנות סידרה 3 ולא להוסיף כסף לסידרה 5? וחוץ מרזולוציה המסך מסידרה 5 משופר בעוד קריטריונים, אם זה שווה את תוספת של עוד 1000 שקל?asaf23 כתב:5064 החליפה את 5603.aquaeyed כתב:הייתי אתמול בשקם אלקטריק ופשוט אין על פיליפס, אפילו טלןןיזיות FHD מראים SD הכי טוב ממתחרים, אבל פה נכנס המחיר, ב4 אלף יש יש רק 37PFL3403D או ללא D לא זוכר. אותו דג ב42 קבר 5 אלף. בהשוואה לדגמים פשוטים של חברות אחרות נניח סמסונג 42AV450 (לא ראיתי אותו) פיליפס עדיף, לא? עוד משהו . מה הבדלים בין 5604H ל-5603D ? לא מוצא בשום מקום מה מקט"ט אמור לגיד. ואם יש הבדל הנקי בין דגמים של 3 ל 5 של פיליפס?
תודה רבה...
סדרה 3 היא HD READY בלבד....
ועל איזה עוד דגמים של חברות אחריות יש המלצות?
ועוד דבר, מישהו פה קנה דרך וואלהשופס? מעניין אותי איך השירות שלהם כשצריך להפעיל את אחריות? משלוח על חשבון של מי וגם כן אם יש עבר להם עם שירות זוועתי?
תודה רבה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
aquaeyed,
לידיעתך ממרחק הצפיה שלך אתה בקושי תבחין בין תכני 720 לשידורים רגילים (SD) במסך בגודל 40 אינץ' (ואני אפילו לא מזכיר תכני 1080) כך שפחות מ-50 אינץ' לא כדאי בשבילך.
לידיעתך ממרחק הצפיה שלך אתה בקושי תבחין בין תכני 720 לשידורים רגילים (SD) במסך בגודל 40 אינץ' (ואני אפילו לא מזכיר תכני 1080) כך שפחות מ-50 אינץ' לא כדאי בשבילך.
את האמת שאני לא מבין הרבה אבל 42 באמת יהיה לך קטן.. תעמוד בחנות באותו מרחק צפייה כמו בבית ותחליט..
הטלוויזיה דחופה לך? אין לך כרגע אחת? אם זה לא דחוף כדאי לך לחכות ולחסוך עוד אבל אם ממש אין ברירה אז תחפש אולי מתצוגה או משהו..
הטלוויזיה דחופה לך? אין לך כרגע אחת? אם זה לא דחוף כדאי לך לחכות ולחסוך עוד אבל אם ממש אין ברירה אז תחפש אולי מתצוגה או משהו..
בעקבות אחת מהנושאים בפורום מצאתי שבדגם LG 42LH22R אין כניסות S-VIDEO וידעתי כבר על חוסר סקארט. האם זה חיסרון גדול לטלוויזיה? יש לו COMPONENT ןRGB, האם זה כניסות לא עדיפות על S-VIDEO ? ואם מחיר של כבלים האלו גבוה משמעותית מS-VIDEO?
ושוב איזה מהדגמים שהסקרתי כודם הוא טוב יותר? (אני סגור על 40-42, לא רוצה יותר או לחקות וחסוך)
עריכה:
לפי נתונים אני מצאתי ש 42AV550 פחות טב מ42AV500 למרות הסריאל יותר מתקדם וגם מחיר יותר גבוה, מישהו יכול להסביר את זה? ויש ביימת הבדלים בין אחריות של י.שלום לניואפן ?
תודה רבה
ושוב איזה מהדגמים שהסקרתי כודם הוא טוב יותר? (אני סגור על 40-42, לא רוצה יותר או לחקות וחסוך)
עריכה:
לפי נתונים אני מצאתי ש 42AV550 פחות טב מ42AV500 למרות הסריאל יותר מתקדם וגם מחיר יותר גבוה, מישהו יכול להסביר את זה? ויש ביימת הבדלים בין אחריות של י.שלום לניואפן ?
תודה רבה
תגידו לי מזל טוב. =)
קניתי את Philips 42pfl5604H ב-5450 מוואלה שופס, טיפ טיפה גלשתי מתקציב התחלתי שלי =). אחריות שנתיים של אלקטרה. הייתי בשקם אלקטריק ראיתי את הטלוויזיה היא מאולה. מכווה לא להתאכזב גם בבית. אספר לכם אחר כך עליה יותר פרטים כשיהיה אצלי בבית.
טוב עכשיו צריך לקנות כבל לPS3 HDMI , איזה באסה שיש לי עכשיו מבחנים =).
תודה לתגובות (למרות שציפיתי טיפה ליותר =( , נו אין מה לעשות).
P.S.
אם אין לי SCART 2 SCART יש מצב שHOT יחליפו לי את הישן או שאני צריך לקנות לבד? או בכלל עדיף לקנות לבד משהו יותר טוב?
תודה.
קניתי את Philips 42pfl5604H ב-5450 מוואלה שופס, טיפ טיפה גלשתי מתקציב התחלתי שלי =). אחריות שנתיים של אלקטרה. הייתי בשקם אלקטריק ראיתי את הטלוויזיה היא מאולה. מכווה לא להתאכזב גם בבית. אספר לכם אחר כך עליה יותר פרטים כשיהיה אצלי בבית.
טוב עכשיו צריך לקנות כבל לPS3 HDMI , איזה באסה שיש לי עכשיו מבחנים =).
תודה לתגובות (למרות שציפיתי טיפה ליותר =( , נו אין מה לעשות).
P.S.
אם אין לי SCART 2 SCART יש מצב שHOT יחליפו לי את הישן או שאני צריך לקנות לבד? או בכלל עדיף לקנות לבד משהו יותר טוב?
תודה.