יציאת אודיו מצב standby בימאהה rx-v565
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מה זאת אומרת?
אולי עדיף שאני אפרט איך זה מותקן אצלי כרגע:
המחשב מוציא אודיו/וידאו דרך יציאת ה HDMI של כרטיס המסך.
המגבר מחובר דרך כבל HDMI למחשב
הטלויזיה מחוברת ליציאת ה HDMI של המחשב
כרגע בשביל להעביר את הסאונד למערכת אני צריך לשנות כל מיני הגדרות במחשב כל פעם וזה ממש לא נוח.
אני מעוניין שבלחיצת כפתור אני אוכל לבחור לאיפה להזרים את הסאונד - לרמקולים של המערכת קולנוע, או לרמקולים שיושבים על שולחן המחשב (כשמבחינתי הם יכולים להיות מחוברים בכבל למגבר).
אולי תוכל להסביר למה התכוונת?
תודה,
אסף.
אולי עדיף שאני אפרט איך זה מותקן אצלי כרגע:
המחשב מוציא אודיו/וידאו דרך יציאת ה HDMI של כרטיס המסך.
המגבר מחובר דרך כבל HDMI למחשב
הטלויזיה מחוברת ליציאת ה HDMI של המחשב
כרגע בשביל להעביר את הסאונד למערכת אני צריך לשנות כל מיני הגדרות במחשב כל פעם וזה ממש לא נוח.
אני מעוניין שבלחיצת כפתור אני אוכל לבחור לאיפה להזרים את הסאונד - לרמקולים של המערכת קולנוע, או לרמקולים שיושבים על שולחן המחשב (כשמבחינתי הם יכולים להיות מחוברים בכבל למגבר).
אולי תוכל להסביר למה התכוונת?
תודה,
אסף.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

חשבתי על חיבור היציאה הדיגיטלית מהמחשב למערכת שמחוברת למחשב.
מכיוון שעכשיו רשמת כי אלו רמקולים למחשב ללא רסיבר, מספיק כי תחבר את היציאה האנלוגית מהמחשב אליהם. לגבי ביצוע מיתוג בהגדרות התוכנה בלחיצת כפתור, אולי מישהו אחר יוכל לעזור.
מכיוון שעכשיו רשמת כי אלו רמקולים למחשב ללא רסיבר, מספיק כי תחבר את היציאה האנלוגית מהמחשב אליהם. לגבי ביצוע מיתוג בהגדרות התוכנה בלחיצת כפתור, אולי מישהו אחר יוכל לעזור.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למיטב זכרוני היה מאמר או שרשור על איך מוציאים סאונד דיגיטלי ואנלוגי במקביל. תריץ חיפוש.
אם לא תמצא, חזור וננסה לעזור.
אם לא תמצא, חזור וננסה לעזור.
לי יש מגבר RX-V 465 שנראה שדומה ל 565 .assafwei כתב:היי,
האם יש אפשרות להוציא אודיו אנלוגי כשהרסיבר במצב standby?
הרסיבר מחובר למחשב דרך כניסת HDMI, האם יש אפשרות להוציא אודיו בחזרה לרמקולים של המחשב מיציאת האודיו האנלוגית של המכשיר כשהוא במצב standby?
תודה,
אסף....
אני מחובר בכניסות שלו ב 4 כבלים של HDMI ויציאה אחת ל טלויזיה.
כאשר המבר עובד אני שומע דרך הרמקולים של המגבר אנלוגי או דיגיטלי תלוי בכניסה והטלויזיה מקבלת רק וידאו ללא שמע.כפתור ה-VOLUME לא משפיע בכלל.כאשר אני מכבה את המגבר אני רואה תמונה וגם שומע דרך הרמקולים של הטלויזיה את הערוץ האחרון שהיה בשימוש לפני הכיבוי.למשל עם ראיתי טלויזיה דרך הממיר של YES HD אחרי כיבוי המגבר אשמע ואראה את הטלויזיה.
לא נראה לי שהמגבר יכול להוצוא אודיו ביציאות אחרות פרט ליציאה HDMI.
אני מקוה שעזרתי.