מעוניין להקליט תוכן ישירות מהקיר
לאחר שקראתי את המדריך איך להגדיר את זה באמצעות SAGETV וכרטיס DVB-S2 אני מעוניין להוציא את זה לפועל אבל ברשותי מספר שאלות:
1. האם ניתן להשתמש בWINDOWS MEDIA CENTER?
2. על איזה כרטיס DVS-S2 אתם ממליצים?
3. אין ברשותי את הכרטיס החכם הלבן שנמצא בתמונה שבמדריך, האם מישהו ניסה על הכרטיס הכתום (הכרטיס הראשון ששווק עם הממירים של יס)?
אשמח אם תענו במהרה,
רון
1. האם ניתן להשתמש בWINDOWS MEDIA CENTER?
2. על איזה כרטיס DVS-S2 אתם ממליצים?
3. אין ברשותי את הכרטיס החכם הלבן שנמצא בתמונה שבמדריך, האם מישהו ניסה על הכרטיס הכתום (הכרטיס הראשון ששווק עם הממירים של יס)?
אשמח אם תענו במהרה,
רון
1. לא. המתכנתים של ויסטה מדיה סנטר לא שמעו על הטכנולוגיה שנקראת DVB-S ולכן אין תמיכה כלל ב-DVB-S במדיה סנטר.
2. אני אישית אוהב את technotrend. יש להם דגמים זולים (TT-1500S) שלא מתאימים ל-HD, ויש להם דגמים יקרים יותר כמו ה-3200 או 3600 שיוכלו לקלוט גם את ערוצי ה-HD.
3. עד כמה שאני יודע -הכרטיס הצהוב (NDS2) לא עובד על חלונות. יש איזה שהוא פתרון (חלקי מאוד) בלינוקס, אבל לא משהו שמחזיק מים. אתה צריך כרטיס לבן (NDS3).
2. אני אישית אוהב את technotrend. יש להם דגמים זולים (TT-1500S) שלא מתאימים ל-HD, ויש להם דגמים יקרים יותר כמו ה-3200 או 3600 שיוכלו לקלוט גם את ערוצי ה-HD.
3. עד כמה שאני יודע -הכרטיס הצהוב (NDS2) לא עובד על חלונות. יש איזה שהוא פתרון (חלקי מאוד) בלינוקס, אבל לא משהו שמחזיק מים. אתה צריך כרטיס לבן (NDS3).
You are never fully dressed without a smile
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
נכון, אבל קיים פתרון שמאפשר הקלטה ויסטה מדיה סנטר.Shed כתב:1. לא. המתכנתים של ויסטה מדיה סנטר לא שמעו על הטכנולוגיה שנקראת DVB-S ולכן אין תמיכה כלל ב-DVB-S במדיה סנטר....
הבנתי שזה לא פשוט לביצוע, אבל זה פועל.
אחד מחברי הפורום דיווח לי שהוא הצליח.
הייתי ממליץ לך לא להסתכן, וללכת על בטוח עם כרטיס של technotrendמה אתה אומר על הHVR-4000 של HAIPPAUGE?...
ומשימוש בכרטיס צהוב אתה יכול לשכוח.
אין שום אפשרות.
וגם לאחר שיצא המקס HD התברר שגם הכרטיס שלו (לבן) לא עובד
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
וינדוס 7 תומכת DVB-S. אני לא יודע מה קורה לגבי העיניין עם הכרטיסים החכמים במדיה סנטר