where do we go from here?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ofir-harlev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

אז לאחר כשלון חרוץ של פרויק"חוסר תכלית" בו רציתי לשים ספוגים לבידוד אקוסטי ככה יפה על הקירות, וכשל של המחשב שלי (שבגללו לא הגיעו אליכם העדכונים והתמונות בזמן, וכנראה לא יגיעו גם), החלטתי שהספוגים האלה הם לא פתרון מעשי, אסטתי ויעיל מספיק בשביל שאני אשכרה אמלא ת'חדר בספוגים.........אני מחפש מה כן לשים על הקירות בשביל שהם לא יהיו רקים, מתים ומהדהדים כמו שהם כעת.
ההנחה הרווחת, אני מניח, תהיה שאני פשוט אשים תמונות, אך שאלתי תכלס היא האם לשים סתם ככה תמונות מכל סוג בשביל שישפיעו על ההדהוד, או שעליי להזהר מדברים שונים? נגיד אם תמונות עם זכוכיות תהוונה מטרד ודברים כאלה.
שאלה 2- אני מניח שכולכם פה נתקלתם לא אחת בבעיה העיצובית שפשוט מאוד...יש יותר מידי כבלים!!!
אז מה אתם מציעים שאני אעשה בשביל לגרום לכבלים האלה להיות פחות בולטים לעין ומטרידים, או האם ישנן נורמות של מיקום והעברת כבלים.....(כן אני יודע)
בתודה מראש, אחרי הפסקה ארוכה, אופיר (התוהה איפה ניסים לעזאזל :מבולבל: )

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

1. "מתים ומהדהדים" זה דבר והיפוכו.
חדר מהדהד הוא "חי" וחדר בולע מידי הוא "מת".

2. חדר טוב יהיה חדר שיש בו כמה שיותר צורות שונות וסוגי חומרים שונים, כלומר, חדר "מורכב".
תמונות עם זכוכיות יהיו מחזירות יותר מקיר חשוף, ככה שאני לא בטוח שזה יעיל.
אתה יכול לנסות לתלות תמונות ללא זכוכית, שטיחים מעוצבים, תמונות בד, מדפים עם דיסקים/ספרים/תקליטים וכו'.

3. לגבי הכבלים:
אתה יכול לשים תעלות או לקבץ אותם לקבוצות עם אזיקונים או מן קפיץ מיוחד לצורך העיניין.
תפריד בין כבלי המתח וכבלי האודיו.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”