שאלות תפעול לגבי tvix6500
-
שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
1) הורדתי פונט בעברית ELRONP.TTF, כפי שהומלץ בפורום, אך מאז, אני לא יכול להגדיל את הפונט של המסך. האפשרות ב setup -> misc-> font לא זמינה והאותיות על המסך קטנות ובלתי קריאות.
2) בעיה נוספת עם תמונות. התמונות לא בפופורציה עם המסך. כלומר רחבות מדי אופקית וצרות מדי אנכית (השוליים יוצאים מהמסך). יש לי מסך 4:3 והגדרתי ב TV Type -> 4:3 letter Box .
תודה מראש על העזרה.
2) בעיה נוספת עם תמונות. התמונות לא בפופורציה עם המסך. כלומר רחבות מדי אופקית וצרות מדי אנכית (השוליים יוצאים מהמסך). יש לי מסך 4:3 והגדרתי ב TV Type -> 4:3 letter Box .
תודה מראש על העזרה.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
1. כדי להגדיל את התרגום,נגן סרט,לחץ על כפתור ה SUBTITLE בשלט ואז על חץ ימינה או שמאלה כדי להגדיל או להקטין את התרגום בהתאמה,אם תלחץ על חץ למעלה או למטה תשנה את מיקום התרגום על התמונה.שי-כ כתב:1) הורדתי פונט בעברית ELRONP.TTF, כפי שהומלץ בפורום, אך מאז, אני לא יכול להגדיל את הפונט של המסך. האפשרות ב setup -> misc-> font לא זמינה והאותיות על המסך קטנות ובלתי קריאות.
תודה מראש על העזרה....
2.אתה תמיד יכול ללחוץ על כפתור ה ZOOM בשלט ולשנות את גודל התמונה על ידי לחיצה על חץ למעלה ולמטה.
-
שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
תודה arotman אבל...
השאלה שלי היתה לגבי הפונט של המסך - תפריטים וכו' ולא הכתוביות.
שנית, אכן אפשר להגדיל ולהזיז את התמונות, אך הפופורציה לא נשמרת. כלומר כאשר עוברים לעוד תמונה, צריך מחדש להזיז ולהגדיל.
אם אתה עובד 'העולם הדיגיטלי' אתה אמור להתמצא במכשיר...
שנית, אכן אפשר להגדיל ולהזיז את התמונות, אך הפופורציה לא נשמרת. כלומר כאשר עוברים לעוד תמונה, צריך מחדש להזיז ולהגדיל.
אם אתה עובד 'העולם הדיגיטלי' אתה אמור להתמצא במכשיר...
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
Re: תודה arotman אבל...
לגבי גודל הגופן אני משתמש בגופן הזה:שי-כ כתב:השאלה שלי היתה לגבי הפונט של המסך - תפריטים וכו' ולא הכתוביות.
אם אתה עובד 'העולם הדיגיטלי' אתה אמור להתמצא במכשיר......
http://rapidshare.com/files/241724782/ELRONP.TTF.html
על ה TVIX 6500 מותקנת הגרסה הזאת :
http://etmriwi.xs4all.nl/tvix/tvix_m-6x ... 11.fwp.zip
ואני מצליח לשנות את גודל הגופן.
בכל מקלט טלויזיה סטנדרטי יש OVERSCAN בכדי שלא תצפה בתמונה עם סיומת לא אחידה,
שארית מהשידורים האנלוגיים,ה TVIX משדר את רוב התמונה לאחר התאמה למסך.
אין כרגע אפשרות לשמור את ערכי ה ZOOM.
בכל מקרה בהנחה שהמכשיר נרכש אצלנו או אצל אחד המשווקים המורשים שלנו אתה מוזמן להתקשר אלי כל יום משעה 16:00 ובימי שני ושישי החל מהשעה 09:00 בבוקר ל03-5499242 או להגיע אלינו לחנות ברמת השרון.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
שי-כ,
מן הראוי שלא תנסה לעצבן את מי שמנסה לעזור לך...
לשאלתך, אם יש לך גירסא מעודכנת של המכשיר, אז יש בתפריטי ה-SETUP שלו אפשרות לקבוע את גודל הפונט בתפרטים (עם ELRON אני משתמש בפונט בגודל 22).
לגבי הפרופורציות של התמונות, אתה הראשון שאני מכיר שמשתמש במכשיר עם מסך 4:3, בד"כ מדובר על מכשיר שהולך עם מסכי פלזמה, LCD ומקרני קולנוע ביתי. מאוד יתכן שיש להם באג בנושא הזה שלא זוהה עדיין (אפילו לא חשבתי אף פעם לבדוק דבר כזה, האמת).
נסה להעביר למצב 16:9 בתפריטים ותראה אם זה משנה משהו, תדווח כאן. אם זה אכן באג, אפשר להעביר אותו לחברה לתיקון.
מן הראוי שלא תנסה לעצבן את מי שמנסה לעזור לך...
לשאלתך, אם יש לך גירסא מעודכנת של המכשיר, אז יש בתפריטי ה-SETUP שלו אפשרות לקבוע את גודל הפונט בתפרטים (עם ELRON אני משתמש בפונט בגודל 22).
לגבי הפרופורציות של התמונות, אתה הראשון שאני מכיר שמשתמש במכשיר עם מסך 4:3, בד"כ מדובר על מכשיר שהולך עם מסכי פלזמה, LCD ומקרני קולנוע ביתי. מאוד יתכן שיש להם באג בנושא הזה שלא זוהה עדיין (אפילו לא חשבתי אף פעם לבדוק דבר כזה, האמת).
נסה להעביר למצב 16:9 בתפריטים ותראה אם זה משנה משהו, תדווח כאן. אם זה אכן באג, אפשר להעביר אותו לחברה לתיקון.