מחשב לסלון,,,מה דעתכם ?
בהחלט תמיד עדיף להפריד בין הדברים.
אם לחלק את הרכיבים, מה שיהיה לך בקופסה זה הרכיבים הבאים:
1. מחשב
2. טיונר
3. PRE
4. מגבר
יש אנשים שמעדיפים את הדברים בנפרד ויש כאלה שלא. יש כאלה שישמעו/יבחינו בהבדלים ויש כאלה שלא. עד שלא תראה/תקשיב ממליץ לא להתקרב.
אם לחלק את הרכיבים, מה שיהיה לך בקופסה זה הרכיבים הבאים:
1. מחשב
2. טיונר
3. PRE
4. מגבר
יש אנשים שמעדיפים את הדברים בנפרד ויש כאלה שלא. יש כאלה שישמעו/יבחינו בהבדלים ויש כאלה שלא. עד שלא תראה/תקשיב ממליץ לא להתקרב.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
s274, לדעתי סידור כזה טוב רק אם הקונה הפוטנציאלי השאיר באותו יום את השכל שלו בבית לפני שיצא.
הפנים של מחשב הוא סביבה מאוד רועשת מבחינת הפרעות רדיו וזה לא המקום המומלץ לדחוף שם גם הגברה, בלי אפילו לדבר עך כמה ווטים אפשר כבר לייצר לאודיו מספק מתח סטנדרטי של מחשב. מכל הבחינות עדיף לרכוש מגבר קטן או רמקולים מוגברים.
הפנים של מחשב הוא סביבה מאוד רועשת מבחינת הפרעות רדיו וזה לא המקום המומלץ לדחוף שם גם הגברה, בלי אפילו לדבר עך כמה ווטים אפשר כבר לייצר לאודיו מספק מתח סטנדרטי של מחשב. מכל הבחינות עדיף לרכוש מגבר קטן או רמקולים מוגברים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
בעקרון אני מסכים אתכם,,פשוט חשבתי לחסוך חיווטים וסרבולים כי המחשב הזה הוא : מחשב,מגבר,טיונר עם מערכת זכרון לשבועיים של תוכניות טלווזיה ,,כרטיס מסך וקול HD..... וזה לינק :
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=sABpq9GJm3MbFOBA
תודה רבה
סרי
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=sABpq9GJm3MbFOBA
תודה רבה
סרי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נראה נחמד מאוד, אם כי חסרים נתונים טכניים על המוצר, ובדף ההורדות יש רק מדריך למשתמש בסינית.
בגדול צריך לבדוק את חוזק המחשב עצמו, האם הוא מסוגל בכלל להריץ תכני HD? כמו כן, מהי עוצמת המגבר המובנה? האם הוא יצליח להפיק את העוצמה הדרושה עבור הרמקולים שתקנה?
בגדול צריך לבדוק את חוזק המחשב עצמו, האם הוא מסוגל בכלל להריץ תכני HD? כמו כן, מהי עוצמת המגבר המובנה? האם הוא יצליח להפיק את העוצמה הדרושה עבור הרמקולים שתקנה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"