IP קבוע, בלי לשלם. איך?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אין ממש דרך.
צריך לא לנתק את החיבור.
אלטרנטיבה טובה היא להשתמש בשירות DDNS כלשהו.
צריך לא לנתק את החיבור.
אלטרנטיבה טובה היא להשתמש בשירות DDNS כלשהו.
העניין הוא שאני כן משתמש בשירות של DynamicDNS. הבעיה שלי היא זמן העדכון בעת שינוי ה-IP בין המודם לשרות ה-DDNS שלוקח בממוצע כ- 30 דקות עד שעה.
אם נניח וה-IP מתחדש כל 8 ימים בערך, וב-8 ימים יש 192 שעות אז הזמינות של השירות היא 95%. נתון לא איכותי כל כך..
אני משתמש בשירות של freedns.afraid.org מכיוון שהם מאפשרים לי להשתמש ב-CLIENT אשר מעדכן את ה-A RECORD אצלם ב-DNS וניתן להשתמש בשירות של GOOGLE APPS ע"י הגדרת ה-MX RECORDS המתאימים. אהה.. כן, הם גם מביאים לי SUBDOMAIN שהוא נוח ועושה CLOACKING מלא. יש שירות אחר שאולי אפשר להמליץ עליו שיש לו את כל התכונות האלו עם זמן עדכון מהיר יותר? בחינם כמובן.
דרך אגב, איך אתם עובדים ב-HOMETHEATER מבחינת תשתיות? על איזה תשתית תוכנה? PHPBB או DRUPAL?
אם נניח וה-IP מתחדש כל 8 ימים בערך, וב-8 ימים יש 192 שעות אז הזמינות של השירות היא 95%. נתון לא איכותי כל כך..
אני משתמש בשירות של freedns.afraid.org מכיוון שהם מאפשרים לי להשתמש ב-CLIENT אשר מעדכן את ה-A RECORD אצלם ב-DNS וניתן להשתמש בשירות של GOOGLE APPS ע"י הגדרת ה-MX RECORDS המתאימים. אהה.. כן, הם גם מביאים לי SUBDOMAIN שהוא נוח ועושה CLOACKING מלא. יש שירות אחר שאולי אפשר להמליץ עליו שיש לו את כל התכונות האלו עם זמן עדכון מהיר יותר? בחינם כמובן.
דרך אגב, איך אתם עובדים ב-HOMETHEATER מבחינת תשתיות? על איזה תשתית תוכנה? PHPBB או DRUPAL?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
טלוש,
30 דקות זה לא כזה סיפור, אבל תבדוק DDNS אחרים, יתכן שהם זריזים יותר בעדכון שלהם.
לגבי MX RECORD, ממליץ מאוד כנגד שימוש בשרת דואר ביתי. עדיף בהרבה להשתמש בשרת חיצוני או משהו דומה לשם כך.
לגבי תשתיות, אנחנו מבוססים על PHP והפורומים מבוססי PHP BB.
30 דקות זה לא כזה סיפור, אבל תבדוק DDNS אחרים, יתכן שהם זריזים יותר בעדכון שלהם.
לגבי MX RECORD, ממליץ מאוד כנגד שימוש בשרת דואר ביתי. עדיף בהרבה להשתמש בשרת חיצוני או משהו דומה לשם כך.
לגבי תשתיות, אנחנו מבוססים על PHP והפורומים מבוססי PHP BB.
למה 30 דקות זה לא כזה סיפור? אתם יכולים להרשות לעצמכם 30 דקות DOWNTIME ברצף פעם בשבוע?
ה-MX RECORDS מטווחים את המיילים ל-GOOGLE APPS ולא לשרת מייל ביתי. ניתן היה כמובן להקים רשת EXCHANGE אבל זה מיותר ברגע שיש שרות כזה של GOOGLE.
התכוונתי לתשתית של האחסון והדומיין.
תודה.
ה-MX RECORDS מטווחים את המיילים ל-GOOGLE APPS ולא לשרת מייל ביתי. ניתן היה כמובן להקים רשת EXCHANGE אבל זה מיותר ברגע שיש שרות כזה של GOOGLE.
התכוונתי לתשתית של האחסון והדומיין.
תודה.
העניין הוא לא מחזור העדכון אלא זמן העדכון בשרתי החברה מרגע שינוי ה-IP הלוקאלי.
העניין הוא גם שלא ניתן להעשות שילוב של CNAME RECORDS לאותו שם דומיין ולשלבו עם MX RECORDS. כאשר משתמשים ב-DDNS APPLICATION צריך לקבל גישה ישירה לדומיין, מה ש-NO-IP לא מספקים. הם שירות CNAME FORWARDING בשירות החינמי שלהם אבל על מנת לקבל שירותי DOMAIN מלאים יש מגבלות חמורות.
אני קיבלתי שם דומיין על סיומת US.TO עם עדכון אוטומטי של ה-IP בשרת הביתי כולל שירות של GOOGLE לאותו הדומיין ו-DIRECT SEO ולא כמו בחברות קיצור אשר צריך להזין להם את הנתונים מראש ולא מתוך העמוד.
NO-IP עושים את העדכון תוך 15 דקות בערך. אבל לא ניתן לנהל איתם דומיין בצורה מוחלטת. הם כן נותנים שירותי DNS מלאים אך הדבר כרוך בתשלום.
העניין הוא גם שלא ניתן להעשות שילוב של CNAME RECORDS לאותו שם דומיין ולשלבו עם MX RECORDS. כאשר משתמשים ב-DDNS APPLICATION צריך לקבל גישה ישירה לדומיין, מה ש-NO-IP לא מספקים. הם שירות CNAME FORWARDING בשירות החינמי שלהם אבל על מנת לקבל שירותי DOMAIN מלאים יש מגבלות חמורות.
אני קיבלתי שם דומיין על סיומת US.TO עם עדכון אוטומטי של ה-IP בשרת הביתי כולל שירות של GOOGLE לאותו הדומיין ו-DIRECT SEO ולא כמו בחברות קיצור אשר צריך להזין להם את הנתונים מראש ולא מתוך העמוד.
NO-IP עושים את העדכון תוך 15 דקות בערך. אבל לא ניתן לנהל איתם דומיין בצורה מוחלטת. הם כן נותנים שירותי DNS מלאים אך הדבר כרוך בתשלום.
כיום ההפרש בין IP קבוע לבין אחד בלי (בוודאי כלקוח עסקי) בטל ב 60 , זאת לעומת זמן ההתעסקות עם תוכנות כאלה או אחרות.
באמת בזמנו היה הפרש עצום בנושא אבל כיום זה זניח .
לשיקולך , דרור.
באמת בזמנו היה הפרש עצום בנושא אבל כיום זה זניח .
לשיקולך , דרור.
נערך לאחרונה על ידי madror ב 07/06/2009 2:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה יכול לעבור לHOT. תשתית של HOT עובדת גם בלי חייגן(נקרא NPLS). כלומר HOT באצמה עושה חיוג לספק פעם בחודשיים אם לא יותר(אישית הכתובת שלי לא השתנתה איזה חצי שנה או שנה). עברתי לבזק ונדפקתי עכשיו. שוקל לעבור לHOT בחזרה...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
@טלוש
·אם אתה מפעיל שירות קריטי כלשהו וזה באמת חשוב לך, באמת תזמין כתובת קבועה מספק האינטרנט. יש לי בנטויז'ן, וזה עולה 10 ש"ח לחודש לכתובת. סה"כ המנוי שלי עולה 40 ש"ח כולל הכתובת. לא נראה לי שזה כזה סיפור בשביל משהו שקריטי בשבילך
·אם אתה מפעיל שירות קריטי כלשהו וזה באמת חשוב לך, באמת תזמין כתובת קבועה מספק האינטרנט. יש לי בנטויז'ן, וזה עולה 10 ש"ח לחודש לכתובת. סה"כ המנוי שלי עולה 40 ש"ח כולל הכתובת. לא נראה לי שזה כזה סיפור בשביל משהו שקריטי בשבילך
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
·כנראה שאתה משלם להם מספיקMarioMan כתב:אני לקוח עסקי בנטויז'ן, לא גדול וגם לא מהמאיימים. פשוט ביקשתי מהם וקיבלתי ללא תשלום....
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·אני מניח שאף אחד לא שם לב לזהmp3lll כתב:vogash הקפיץ דיון בן 5 שנים!!! וכולכם ממשיכים להגיב בלי טעם....
האמת אפילו אני לא כשנכנסתי לשרשור.