שלום לכולם אני מחפש רסיבר שתומך בפורמטים החדשים בתקציב של 3500 ש"ח אני מחפש מחליף לRX-V450 הישן שלי הלכתי לישמוע את הסידרה החדשה של ימהה ואפשר לומר שהיתאכזבתי מימה ששמעתי ומימה שראיתי איכות הפנל האחורי ירודה מחברי קליפסים ועוד דברים לא איכותיים הרסיבר הישן שלי יותר מאובזר וניראה מיקצועי יותר מה גם שאיכות הסאונד בפורמטים החדשים היתה אנמית משהו הדגם ה 565 ובלט יותר באנמיות שלו ה 465 ששניהם בטווח המחיר שאני מחפש האים יש לכם הצעות טובות יותר?
כי לכל חנות שניכנסתי המוכרים ניסו אפילו בכח לימכור לי את הרסיברים החדשים של ימהה
אשמח לקבל עצות תודה ויום טוב לכולם משה
מחפש רסיבר שתומך בפורמטים החדשים
-
masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
- kobia
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- שם מלא: קובי אפוטה
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
מבחינת האפשרויות בתקציב הזה:
HK255 (שיש לי אותו במקרה, ואני גם מרוצה מאד) - מוערך ומומלץ מאד בפורום, על אף באגים שהיו בגרסאות Firmware ישנות, שתוקנו כבר בעדכונים אחרונים.
דנון 1909
ואם תמצא עדיין - אונקיו 606 (הוחלף לאחרונה ע"י דגם 607, אך הוא יקר יותר ממנו בשלב זה)
HK255 (שיש לי אותו במקרה, ואני גם מרוצה מאד) - מוערך ומומלץ מאד בפורום, על אף באגים שהיו בגרסאות Firmware ישנות, שתוקנו כבר בעדכונים אחרונים.
דנון 1909
ואם תמצא עדיין - אונקיו 606 (הוחלף לאחרונה ע"י דגם 607, אך הוא יקר יותר ממנו בשלב זה)
- wharfe-man
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 164
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
"הלכתי לישמוע את הסידרה החדשה של ימהה ואפשר לומר שהיתאכזבתי מימה ששמעתי ומימה שראיתי איכות הפנל האחורי ירודה מחברי קליפסים ועוד דברים לא איכותיים"
כבר כתבת זאת בשרשור קודם ורוב החברים אמרו לך שלשים את המשקל של האכזבה שלך בגלל מחברים, זה פשוט דבר לא נכון.
לא התייחסת כלל לאיכות הצליל והפיצ'רים שהם המרכיבים המכריעים לרכישה אצל מרבית האנשים.
אם איכות חומרים ויזואלית חשובה לך יותר מכל דבר אחר, לך על הHK או האונקיו כמו שהחבר כאן המליץ לך ותחסוך מעצמך התלבטויות נוספות.
כבר כתבת זאת בשרשור קודם ורוב החברים אמרו לך שלשים את המשקל של האכזבה שלך בגלל מחברים, זה פשוט דבר לא נכון.
לא התייחסת כלל לאיכות הצליל והפיצ'רים שהם המרכיבים המכריעים לרכישה אצל מרבית האנשים.
אם איכות חומרים ויזואלית חשובה לך יותר מכל דבר אחר, לך על הHK או האונקיו כמו שהחבר כאן המליץ לך ותחסוך מעצמך התלבטויות נוספות.
- wharfe-man
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 164
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
טוב, אז אני עומד על טעותי ומסתבר שלא אתה זה שרשמת את השרשור הקודם אליו התייחסתי.
על כל פנים, זה השרשור הרלוונטי
http://www.hometheater.co.il/vt85606.%D ... 7%9B%D7%94
על כל פנים, זה השרשור הרלוונטי
http://www.hometheater.co.il/vt85606.%D ... 7%9B%D7%94