תגובות לכתבה: שם המשחק - שליטה!

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #21 

אהבתי את המאמר כחשיפה ראשונה לתחום. אגב יצא לי לדבר עם כמה אנשים על הנושא השבוע ויש בורות רבה או תת-חשיפה לפתרונות בנושא הנ"ל. אישית אני חושב שבעלות סבירה גם דירה של 150 מטר עם 3-4 מסכים TV, ארבעה-חמישה דיירים ועוד כל מיני מוצרי חשמל, תאורה ואבטחה יכולה להיות רלבנטית.
אשמח לקרוא מאמרי המשך על פתרונות ספציפיים וסדר גודל עלויות שישרתו את הלקוחות הפוטנציאליים.
שח

aios
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

שלום לכולם .

שאלה :
האם למי מאיתנו שגר בבית שכור ומשתמש ברשת אלחוטית , יש סיכוי להתקין שליטה על מפסקים בצורה שגם ניתן לפרקה במעבר לבית הבא ?
אם המשמעות של בית חכם היא לחצוב בקירות , אז לצערי זה לא יקרה .
מחפש פתרון לשליטה אלחוטית בעזרת מחשב על הדלקה וכיבוי של מספר מכשירים / תאורות .

תודה מראש על ההצעות

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #23 

אין ספק - מאמר מאוד בעייתי
אסור לדעתי להכניס ענייני בית חכם לאתר שלנו.

או לפחות לארגן לאנשים הלוואות מתאימות מהבנקים.

פשוט עושה חשק ברמות!
מעניין מאוד, תודה!

(למי שלא הבין - 3 המשפטים הראשונים נאמרו בציניות מוחלטת)

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #24 

כמה נקודות להבהרה
ישנם היום מערכות ביית חכם בתקציב כולל של מסך פלזמה HDכך שהמחירים לא בשמיים
ישנם מערכות חשמל חכם לביית קיים-זאת אומרת שמתאימות לדירות שכורות וניתן אחר כך להעבירם למקום החדש
הם עובדות ברשת אלחוטית וללא צורך בחציבת קירות ,יתרה מכך אתה יכול לקנות את הקונטרולר וליישם בחדר אחד עם תרחישים שונים לדוגמא הסלון או חדר הקולנוע הביתי שלך...בהתאם לאפשרויות הכספיות או לרכישת הביטחון במערכת אתה יכול להרחיב את השליטה עם אותו קונטרולר שכבר מותקן גם לחדרים אחרים על ידי החלפת יחידות מיתוג בלבד והתממשקות שלהם אלחוטית למערכת ..
אפרופו עופר -חיישן גשם!
ישנם אנשים הבונים מיני תחנה מטאורולוגית כולל שבשבת רוח שמעל מהירות מסוימת מעבירה מגע יבש לסגירת פרגולות ואף לסגירת תריסים..
אין סוף לתסריטים ותרחישים שניתן לבצע או לאפליקציות ביתיות משולבות כגון שילוב של מצלמות אבטחה במערכות הוידאו הקיימות כך שלדוגמה צלצול בפעמון הדלת יפתח חלונית במסך שבו תראה מי נמצא מאחורי הדלת לצורך זיהוי לפני פתיחתה ..
אני לא מדבר על שליטה ובקרה מרחוק -לדוגמה כל אייפון יכול להיות שלט של מערכת
וכמובן שבעזרת קודים במשרד ניתן לפקח על כל מערכות הבית..
גם מבחינת המולטימדיה התחום עבר מהפיכה מושלמת כך שרוב המערכות המתקדמות היום הם גם שרתים למוזיקה ווידאו בפריסה ביתית רב אזורית כך שניתן למשוך מוזיקה מאייפוד שנמצא במטבח לחדר השינה בביתת
או להתחבר לרשת רפסודי באינטרנט בתשלום סימלי ולמשוך מוזיקה באיכות דיגיטלית ככל שתרצה ....
052-4200610

YossiFogel
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 332
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #25 

איתי תודה על מה שכתבת. אני מצטרף למה שישראל השיב לך.
יש מערכות זולות מאד ויש מערכות יקרות. לרוב זו לא שאלה של מחיר אלא שאלה של המחיר שאתה מוכן לשלם עבור התענוג. אני יודע שבין קוראי ומשתתפי הפורום ישנם כאלה שמוכנים להשקיע במערכת אודיו סופנית במחירים אסטרונומיים, שמערכת בית חכם בסיסית יכולה להיתפס בעיניהם כיקרה מדי, אך יש גם אחרים שאצלם סדרי העדיפויות שונים.

לרוב, מערכות המיועדות לבתים בנויים וקיימים עם תשתיות נתונות, יכולות לעבור מבית אחד לשני די בקלות, מבלי לשבור קירות או להיכנס לשיפוצים. (הסיבה שאני כותב "לרוב" היא שיש מקרים שבהם נדרשים בכל זאת כמה שינויים - לעיתים יש צורך בהגדלת ארון החשמל, העברת קווי 0 למפסקים ועוד).

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”