HDX1000 לקנות או להמתין ??? רגע לפני קנייה.
עכשיו שיש DTS DOWNMIX, ויכולות המכשיר ברורות, האם כדאי לרכוש אותו או בוודאות המכשיר החדש של פופקורן יעלה על תכונותיו (השימושיות) בהרבה? האם יש תכנון ל-HDX גם לצאת עם דגם חדש? אז בקיצור hdx1000 עכשיו או להמתין?
- shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
גם לי היתה התלבטות... לא ידעתי אם לחכות או לא. בסוף הבנתי שזה תמיד יהיה ככה, תמיד יגיע מכשיר חדש, תמיד יצאו פיצ'רים חדשים.. תמיד יהיה לאן להשתפר.
אז הלכתי והזמנתי פופקורן A110. בדיוק יום אחרי זה HDX הוציאו תמיכה ל-DTS.. טוב שנזכרו
אבל באמת לא נורא. למכשירים האלה יש וותק טוב בשוק, עם עדכוני תוכנה טובים וידע רב לגבם. אני אומר שתלך על זה, כי אחרת בחיים לא תקנה מכשיר
גם אם יוצא מכשיר חדש עם תכונות חדשות... להפוך עולמות הוא לא יהפוך, כי המכשירים האלה כבר הגיעו לרמה מספקת של ביצועים ותכונות.
ההבדלים יהיו בעוד חיבור פה, עוד תמיכה בפורמט וידאו שם, ושלל בעיות חדשות שקשורות ליציבות, ביצועים, ותמיכה בעברית.
קנה מכשיר קיים וסגור עניין, אחרת זה אף פעם לא יגמר.
אז הלכתי והזמנתי פופקורן A110. בדיוק יום אחרי זה HDX הוציאו תמיכה ל-DTS.. טוב שנזכרו
אבל באמת לא נורא. למכשירים האלה יש וותק טוב בשוק, עם עדכוני תוכנה טובים וידע רב לגבם. אני אומר שתלך על זה, כי אחרת בחיים לא תקנה מכשיר
גם אם יוצא מכשיר חדש עם תכונות חדשות... להפוך עולמות הוא לא יהפוך, כי המכשירים האלה כבר הגיעו לרמה מספקת של ביצועים ותכונות.
ההבדלים יהיו בעוד חיבור פה, עוד תמיכה בפורמט וידאו שם, ושלל בעיות חדשות שקשורות ליציבות, ביצועים, ותמיכה בעברית.
קנה מכשיר קיים וסגור עניין, אחרת זה אף פעם לא יגמר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
במצב הנוכחי הייתי מחכה לשני דברים
Xtremer ול 15.6 שכביכול אמורות להיות חדשות בנוגע לפופקורן החדש.
Xtremer ול 15.6 שכביכול אמורות להיות חדשות בנוגע לפופקורן החדש.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני מסכים.Itay_Pollak כתב:במצב הנוכחי הייתי מחכה לשני דברים
Xtremer ול 15.6 שכביכול אמורות להיות חדשות בנוגע לפופקורן החדש....
הפופ 110 וה HDX כנראה ייצגו רמת ביניים במחיר, כאשר הפופ החדש יהיה יקר יותר ועשיר יותר בתכונות, ואילו ה XTREAMER יהיה כנראה זול יותר והתכונות לא ידועות.
אני הייתי מחכה, ולוא כדי לקחת החלטה כשכל המידע בידיי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשמע - רגע לפני קנייה - זה דווקא בסדר, הבן אדם הגיע להחלטה שהוא רוצה לרכוש, אבל רוצה להיות בטוח וזה לגיטימי, לא הקציב זמן וכד'.
אני משתגע מהדחוף... ולא לשכוח איזה כמה סימני קריאה.
כאילו הבן אדם יחטוף התקף לב אם לא יקנה עכשיו מסך...
(שלומי - זה לא קשור אליך כמובן)
אני משתגע מהדחוף... ולא לשכוח איזה כמה סימני קריאה.
כאילו הבן אדם יחטוף התקף לב אם לא יקנה עכשיו מסך...
- shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אוף, הייתי כל כך החלטי ועכשיו אתם מבלבלים גם אותי 
הזמנתי כבר את הפופקורן ואני חושב לעצור את ההזמנה, כי אם זה הבדל של שבוע אולי באמת עדיף לחכות.
צד שני... אני מת לקבל את הנגן כבר
גם ה-venice v38 נראה מעניין... רק חבל שאין מחיר עדיין.
הזמנתי כבר את הפופקורן ואני חושב לעצור את ההזמנה, כי אם זה הבדל של שבוע אולי באמת עדיף לחכות.
צד שני... אני מת לקבל את הנגן כבר
גם ה-venice v38 נראה מעניין... רק חבל שאין מחיר עדיין.