אהלן חבר'ה, התחדשתי בטלוויזיה חדשה, LCD של BEKO, תומכת Full HD.
דגם: BKL-37SF-LU2B.
הכל בסדר פחות או יותר, חוץ מדבר אחד.
יש לי מחשב עם יציאת DVI.
חיברתי מהמחשב לטלוויזיה כבל HDMI לDVI (זכר-זכר) ומשום מה שומעים רעשים חזקים ולא נעימים שהמחשב דולק ומחובר לטלוויזיה בחיבור הזה. מן רעשים כאלה של קחחחקחקחחקחק כזה...
מישהו יודע למה זה?
איך אפשר לפתור?
תודה
RoeyTNT כתב:אהלן חבר'ה, התחדשתי בטלוויזיה חדשה, LCD של BEKO, תומכת Full HD.
דגם: BKL-37SF-LU2B.
הכל בסדר פחות או יותר, חוץ מדבר אחד.
יש לי מחשב עם יציאת DVI.
חיברתי מהמחשב לטלוויזיה כבל HDMI לDVI (זכר-זכר) ומשום מה שומעים רעשים חזקים ולא נעימים שהמחשב דולק ומחובר לטלוויזיה בחיבור הזה. מן רעשים כאלה של קחחחקחקחחקחק כזה...
מישהו יודע למה זה?
איך אפשר לפתור?
תודה
...
עוד משהו... גיליתי שכל פעם שאני מחבר את המחשב עם הכבל הזה, המחשב עושה התרסקות מערכת... המסך הכחול הזה...
אני משחק עם הכבל והמחשב קצת וזה מסתדר...
אבל בכל זאת... בעיה.
נ.ב.
נראה לי שהבעיה שלי קשורה יותר למחשב מאשר למסך.
אם אפשר לבקש מהמנהלים להעביר את ההודעה שלי לפורום HTPC זה יהיה נחמד.
תודה...
אם ברגע שאתה מחבר את הכבל המחשב ישר קורס, יכול מאוד להיות שישנה בעיה חשמלית בכבל עצמו (ייתכן והוא מקצר).
נסה להחליף כבל אם אתה יכול, אך לפני כן עדכן את הדרייברים של כרטיס המסך לגירסה האחרונה באתר היצרן.
בהצלחה.
sabres כתב:אם ברגע שאתה מחבר את הכבל המחשב ישר קורס, יכול מאוד להיות שישנה בעיה חשמלית בכבל עצמו (ייתכן והוא מקצר).
נסה להחליף כבל אם אתה יכול, אך לפני כן עדכן את הדרייברים של כרטיס המסך לגירסה האחרונה באתר היצרן.
בהצלחה.
...
בדיוק לפני שהגיע המסך החדש עדכנתי את הדרייבר.
אני אנסה להחליף את הכבל, תודה.
נ.ב.
מה שאמרת, הקטע עם הקצר... יכול להיות קשור גם לבעיית הרעש שציינתי?
ייתכן מאוד.
הבעיה שאני נתקלתי בה הייתה במחשב נייד - כל פעם שהייתי מחבר אותו לכבל VGA מסויים הוא היה קורס עם מסך כחול.
אחרי שהעפתי אותו שמתי לב שאחד הפינים היה עקום ונגע בשניים אחרים.
מקווה שזה יעבוד לך.
אם יש לך זמן, הייתי מעדכן גם BIOS, דרייברים לכרטיס הקול, ודרייברים ללוח האם - להזיק זה לא יכול, וייתכן מאוד שזה יפתור את הבעיה.
sabres כתב:ייתכן מאוד.
הבעיה שאני נתקלתי בה הייתה במחשב נייד - כל פעם שהייתי מחבר אותו לכבל VGA מסויים הוא היה קורס עם מסך כחול.
אחרי שהעפתי אותו שמתי לב שאחד הפינים היה עקום ונגע בשניים אחרים.
מקווה שזה יעבוד לך.
אם יש לך זמן, הייתי מעדכן גם BIOS, דרייברים לכרטיס הקול, ודרייברים ללוח האם - להזיק זה לא יכול, וייתכן מאוד שזה יפתור את הבעיה.
...
אוקיי רעיון טוב. תודה.
אבל מממ BIOS איך מעדכנים דבר כזה?