הגדרות בחיבור פנסוניק 50 אינטש למחשב
קראתי בפורום הרבה בנושא לאחר חיפוש, ועדיין יש משהו שלא ברור לי.
אם אני מחבר מחשב למסך ב HDMI אך ורק לראות סרטי HD, מה הרזולוציה הכי טובה שצריך להגדיר ושוב בהנחה שאני רוצא לראות רק סרטי HD במסך, ולא לעבוד עם המסך כדסקטופ.
תודה
אם אני מחבר מחשב למסך ב HDMI אך ורק לראות סרטי HD, מה הרזולוציה הכי טובה שצריך להגדיר ושוב בהנחה שאני רוצא לראות רק סרטי HD במסך, ולא לעבוד עם המסך כדסקטופ.
תודה
- the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 425
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אם יש לך את ה50pv80 אז הרזולוציה היא 1033 על 720bsh כתב:קראתי בפורום הרבה בנושא לאחר חיפוש, ועדיין יש משהו שלא ברור לי.
תודה...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לא נוכל לעזור לך אם לא תציין את דגם המסך שלך. "פנסוניק 50 אינטש" לא אומר לנו הרבה...
בד"כ מומלץ להגדיר את הרזולוציה הטבעית של המסך.
בד"כ מומלץ להגדיר את הרזולוציה הטבעית של המסך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כן זה הדגם של המסך, והבנתי שהרזולוציה היא 1366X768 הטבעית של המסך.
הגדרתי את הרזןלוציה באמצעות POWERSTREEP , השאלה שלי היא אם בכדי לראות אך ורק סרטים באיכות הטובה ביותר, אני צריך את הרזולוציה הטבעית או גם 720 או 1080 זה טוב.
תודה לכל המשיבים.
הגדרתי את הרזןלוציה באמצעות POWERSTREEP , השאלה שלי היא אם בכדי לראות אך ורק סרטים באיכות הטובה ביותר, אני צריך את הרזולוציה הטבעית או גם 720 או 1080 זה טוב.
תודה לכל המשיבים.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
כדי למנוע עיבוד מיותר של המסך עדיף להגדיר 1366x768bsh כתב:כן זה הדגם של המסך, והבנתי שהרזולוציה היא 1366X768 הטבעית של המסך.
תודה לכל המשיבים....
בהצלחה (כך תראה את התמונה פרוסה על כל המסך)
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.