טוויטר משתלט על HomeTheater
בטח שמתם לב שהוספנו לרוב העמודים באתר את האפשרות לשתף את החברים שלכם בתוכן שנמצא באתר.
אפשרויות השיתוף נמצאות בד"כ בצד ימין וקישור לידיעה מתווסף אוטומטית בעת לחיצה על אפשרות השיתוף.
אנו תומכים ב Facebook, LinkedIn, Digg ועוד מספר אתרים ועכשיו גם בטוייטר.
למי שלא יודע עדיין, טוויטר הנה פלטפורמת אינטרנט לעדכונים בזמן אמת אשר כל אחד מכם יכול לעדכן את כל מי שעוקב אחריו בכל דבר מעניין שראיתם, קראתם או עשיתם.
רוצים לדעת על אירועים לפני כולם?
רוצים לדעת מה מתבשל מאחורי הקלעים?
אם אין לכם חשבון עדיין, צרו אחד ועקבו אחרינו http://twitter.com/htisrael ,אנו נספק עדכונים מעניינים.
בנוסף, יש לכם אפשרות לשתף אחרים בטוויטר ישירות באתר דרך הקישור בצד ימין של המאמרים.
מחכים לכם,
צוות Hometheater
אפשרויות השיתוף נמצאות בד"כ בצד ימין וקישור לידיעה מתווסף אוטומטית בעת לחיצה על אפשרות השיתוף.
אנו תומכים ב Facebook, LinkedIn, Digg ועוד מספר אתרים ועכשיו גם בטוייטר.
למי שלא יודע עדיין, טוויטר הנה פלטפורמת אינטרנט לעדכונים בזמן אמת אשר כל אחד מכם יכול לעדכן את כל מי שעוקב אחריו בכל דבר מעניין שראיתם, קראתם או עשיתם.
רוצים לדעת על אירועים לפני כולם?
רוצים לדעת מה מתבשל מאחורי הקלעים?
אם אין לכם חשבון עדיין, צרו אחד ועקבו אחרינו http://twitter.com/htisrael ,אנו נספק עדכונים מעניינים.
בנוסף, יש לכם אפשרות לשתף אחרים בטוויטר ישירות באתר דרך הקישור בצד ימין של המאמרים.
מחכים לכם,
צוות Hometheater
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
וכמובן שאם יש מאמר שמוצא חן בעיניכם, אנחנו ממליצים שתלחצו על הכפתורים המתאימים בצד ימין ותשתפו את חבריכם דרך פייסבוק, טוויטר, LINKEDIN ודומיהם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רגע, אבל למה לי טוויטר? כבר יש לי פייסבוק!
מדובר בשתי מערכות שונות מאוד, אם בפייסבוק, אתם קובעים מי החברים שלכם, ומי יכול לראות מה אתם רושמים/עושים, בטוויטר, אלא אם תחליטו לחסום מישהו, הוא יכול לעקוב אחריכם.
סתם לדוגמא - אני עוקב אחרי טל ברמן, למרות שאני משער שאין לו מושג מי אני, כל פעם שהוא מעדכן משהו, אני רואה.
אפשר להתחבר לחדשות ולקבל עדכונים, אפשר להתחבר ללוחות עבודה - וההודעות יגיעו אליכם.
ההגבלה היחידה - אפשר עד 140 תווים בכל הודעה, אי אפשר לשים תמונות, אלא רק לינקים - לאתרים / תמונות (בגלל הגבלת האורך - משתמשים ב"מקצרי כתובות"
יש תוכנות שונות למחשב שמאפשרות שימוש קל יותר, אני אישית משתמש ב twhirl - מאפשרת גם חיבור ליותר מחשבון אחד. וגם ההודעות קופצות לך על המסך.
טוויטר הולך חזק מאוד אצל אנשים המחזיקים בIPHONE שנוהגים לעדכן בהמון דברים שהם עושים.
הבן אדם שיש לו הכי הרבה עוקבים בעולם הוא השחקן אשטון קוצ'ר (aplusk - המשתמש שלו) שמתקרב לשני מיליון בפעם האחרונה שבדקתי. תחשבו שכל הודעה שהוא כותב, מגיעה ישר לשני מיליון איש. אם כל אחד מהאנשים עושים RT (כלומר מפרסם את ההודעה גם אצלו ) זה מגיע לכמות לא נורמלית של אנשים. הוא רצה לצבור את כמות האנשים בכדי להוכיח שהיום גם בן אדם בודד יכול להיות יותר חזק מCNN (בזמנו היה לו פחות, והוא הריץ ממש קמפיין כדי שיירשמו אליו עוד ועוד והצליח).
מעכשיו, גם אתם יכולים
א. לעקוב אחרינו.
ב. להפיץ לחברים בקלות מאמרים מהאתר - רק לחץ על פרסם בטוויטר!
תהנו!
מדובר בשתי מערכות שונות מאוד, אם בפייסבוק, אתם קובעים מי החברים שלכם, ומי יכול לראות מה אתם רושמים/עושים, בטוויטר, אלא אם תחליטו לחסום מישהו, הוא יכול לעקוב אחריכם.
סתם לדוגמא - אני עוקב אחרי טל ברמן, למרות שאני משער שאין לו מושג מי אני, כל פעם שהוא מעדכן משהו, אני רואה.
אפשר להתחבר לחדשות ולקבל עדכונים, אפשר להתחבר ללוחות עבודה - וההודעות יגיעו אליכם.
ההגבלה היחידה - אפשר עד 140 תווים בכל הודעה, אי אפשר לשים תמונות, אלא רק לינקים - לאתרים / תמונות (בגלל הגבלת האורך - משתמשים ב"מקצרי כתובות"
יש תוכנות שונות למחשב שמאפשרות שימוש קל יותר, אני אישית משתמש ב twhirl - מאפשרת גם חיבור ליותר מחשבון אחד. וגם ההודעות קופצות לך על המסך.
טוויטר הולך חזק מאוד אצל אנשים המחזיקים בIPHONE שנוהגים לעדכן בהמון דברים שהם עושים.
הבן אדם שיש לו הכי הרבה עוקבים בעולם הוא השחקן אשטון קוצ'ר (aplusk - המשתמש שלו) שמתקרב לשני מיליון בפעם האחרונה שבדקתי. תחשבו שכל הודעה שהוא כותב, מגיעה ישר לשני מיליון איש. אם כל אחד מהאנשים עושים RT (כלומר מפרסם את ההודעה גם אצלו ) זה מגיע לכמות לא נורמלית של אנשים. הוא רצה לצבור את כמות האנשים בכדי להוכיח שהיום גם בן אדם בודד יכול להיות יותר חזק מCNN (בזמנו היה לו פחות, והוא הריץ ממש קמפיין כדי שיירשמו אליו עוד ועוד והצליח).
מעכשיו, גם אתם יכולים
א. לעקוב אחרינו.
ב. להפיץ לחברים בקלות מאמרים מהאתר - רק לחץ על פרסם בטוויטר!
תהנו!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

למשל, יצרנים מחו"ל...
עדיף שיהיה מאשר לא יהיה בכלל.
תחשוב שאם מישהו ממש רוצה - הוא יכול לראות שעשו ביקורת למוצר בארץ (בשבילו חו"ל) ולתרגם את זה בלחיצת כפתור.
לדעתי רק אולי זה קצת במיקום שקשה למצוא. - במיוחד למישהו שלא קורא עברית.
תחשוב שאם מישהו ממש רוצה - הוא יכול לראות שעשו ביקורת למוצר בארץ (בשבילו חו"ל) ולתרגם את זה בלחיצת כפתור.
לדעתי רק אולי זה קצת במיקום שקשה למצוא. - במיוחד למישהו שלא קורא עברית.
תראה, מי שצריך וגם מודע למגבלות הקשות של הטכנולוגיה הזו, יודע להגיע אליה בלי הקישור.Itay_Pollak כתב:למשל, יצרנים מחו"ל...
לדעתי רק אולי זה קצת במיקום שקשה למצוא. - במיוחד למישהו שלא קורא עברית....
לשים קישור מהיר בצד, יכול לדעתי רק להזיק.
אין לך שום שליטה על מה הגולש יקרא בסוף.
מבחינת הגולש התמים, זה כאילו תרגום שלך שאתה עומד מאחוריו.
שים לב, שספציפית לתרגום מעברית, המצב הרבה יותר גרוע מאשר בחלק מהשפות האחרות.
אגב, למה דווקא קישור לתרגום לאנגלית?
משה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אני הראיתי איזו כתבה לברזילאית (בחורה ברזילאית לא לשפה שהינה פורטוגזית- והיא וחברה שלי התחילו להיקרע מצחוק... 
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לא מבין אתכם...
ישנה מגפה נסתרת שהתפשטה חזק בשנים האחרונות והיא נקראית
INFORMATION OVERLOAD .. הסימפטומים מאד קשים ,
אז אתם רוצים להוסיף לי עוד מעקב בטוויטר? התחלקתם על הראש?
לא תודה.
אגב אם מישהו רוצה RSS למוח שלי נא בפרטי
ישנה מגפה נסתרת שהתפשטה חזק בשנים האחרונות והיא נקראית
INFORMATION OVERLOAD .. הסימפטומים מאד קשים ,
אז אתם רוצים להוסיף לי עוד מעקב בטוויטר? התחלקתם על הראש?
לא תודה.
אגב אם מישהו רוצה RSS למוח שלי נא בפרטי