להלן התמונה שהובטחה..
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3727
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 857 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
סליחה לא קשור: איך מעתיקים את ההודעות מצג המחשב כמו התמונה למעלה
שומרים את התמונה בפרינט סקרין
print screen ואז נכנסים לאיזה תוכנה לעבודה עם תמונות ומדביקים ע"י PASTE ואז שומרים את התמונה
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
תנסה לצרוב את החומר כDATA
זה עזר לי ההעיה דומה אומנם עם דיסק שכבה אחת אבל אותה הודעה עלתה לי למרות שלפי הנתונים בפועל זה היה אמור להספיק בסוף העתקתי בצורת DATA ואז זה צרב הכל וגם הצלחתילראות זאת בDVD
מקווה שזה יעזור
אני יודע שאם זה לא יעבוד זה כואב שהלך עוד דיסק אבל אולי זה כן יעזור
מקווה שזה יעזור
אני יודע שאם זה לא יעבוד זה כואב שהלך עוד דיסק אבל אולי זה כן יעזור
ועוד משהו תנסה לראות בפועל את הדיסק ששמת בכונן
לפעמים דווקא המכשיר צרב ומראה את הודעת השגיאה כביכול .גם במקרה כזה כבר נתקלתי אבל אז הצלחתי לראות את הדיסק רק במחשב ובDVD מסוימים.
אי אפשר לעזור אם אתה פותח בלי סוף שירשורים באותו נושאamosico כתב:חברים יקרים להלן התמונה עם הודעת השגיאה...וזה מוזר כי כל הפרוייקט לוקח 7.9 ג'יגה...
והדיסק עצמו הוא 8.5 ...אם למישהו יש רעיון אני אשמח......
בשירשור הזה שאלתי אותך משהו:
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... ght=#78608
לפי התמונה אתה רואה שיש לך עוד אפשרויות מתחת ל-RECORD TO DISC,תבחר את האופציה 3 CREATE DISC IMAGE FILE,זה יצור לך קובץ ענקי של יותר מ-8G ,ואת הקובץ הזה תוכל לבדוק בכונן וירטואלי שהכל תקין,וכך תחסוך מעצמך עוד ניסיונות כושלות של צריבה.(אם אתה לא יודעה מה זה IMAGE/כונן וירטואלי תעבור על ההודעות שלי כבר היסברתי למישהו)
אם הקובץ תקין,אז פתח NERO על תבחר שום PROJECT לך לעמודה RECORDER ותבחר ב-BURN IMAGE,ותשבץ את הIMAGE שיצרתה,תאמין לי אם אין מספיק מקום ה-NERO יתריאה שהצריבה לא יצליח,וכן אתה לא צריך לחשב כמה מקום להשיר פנוי כי הוכנה עושה את זה לבד,לוקח בחשבון כמה מקום הוא צריך לLEAD IN ו-LEAD OUT (סגירת דיסק)
כדי שכל זה יצליח אתה חייב לוודאות כמה דברים:
1.הדיסק הקשיח שלך מפורמט ב-NTFS
2.יש לך מקום פנוי של לפחות 18G על דיסק שעליו אתה יוצר את ה-IMAGE
3.שאתה יודע מה זה קידוד/המרה/עריכה כי לפי מה שמופיע בפס כחול התחתון אתה מנסה ליצור דיסק DVD עם תוכן של 13 שעות ו-19 דקות
NO WAY,יכול להית שאתה כבר מרגיש בעיידן ה-BLUE RAY
בהצלחה,
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ocsi צודק !
אתה לא סתם מנסה לצרוב את הקובץ כמו שהוא אלא מנסה "לפתוח" אותו לכיווץ פחות יעיל (DVD) וזה לא נכנס....
אז או שאתה מפצל את זה לכמה או משאיר את זה מכווץ כ-DATA.
ועוד הערה שהוא צדק בה - אל תפתח שירשורים חדשים באותו נושא.
זה מעיק.
זה דוחף הודעות אחרות למטה.
אי אפשר לעקוב...
אתה לא סתם מנסה לצרוב את הקובץ כמו שהוא אלא מנסה "לפתוח" אותו לכיווץ פחות יעיל (DVD) וזה לא נכנס....
אז או שאתה מפצל את זה לכמה או משאיר את זה מכווץ כ-DATA.
ועוד הערה שהוא צדק בה - אל תפתח שירשורים חדשים באותו נושא.
זה מעיק.
זה דוחף הודעות אחרות למטה.
אי אפשר לעקוב...