DNS-323 D-LINK
למישהו יש ניסיון עם השרת הזה?
ניתן להתקין בו 2 הארד-דיסק SATA בגודל של עד 1.5TB. עובד עם סמבה ברשת ג'גה.
חשבתי להשתמש בו בחיבור חוטי לממתג ג'יגה, והממתג מחובר בחיבור חוטי ל2 HDX1000.
התכנים בעיקר קבצי MKV עם פורמטים החדשים, קצת קבצי DVD+AVI.
ניתן להתקין בו 2 הארד-דיסק SATA בגודל של עד 1.5TB. עובד עם סמבה ברשת ג'גה.
חשבתי להשתמש בו בחיבור חוטי לממתג ג'יגה, והממתג מחובר בחיבור חוטי ל2 HDX1000.
התכנים בעיקר קבצי MKV עם פורמטים החדשים, קצת קבצי DVD+AVI.
יש לי את המכישר כשנה ואני מאוד מרוצה ממנו.
קצב העברת נתונים ברשת גיגה קצת מעל ה 20 MB שוחרר ממש לפני כשבוע גרסת פיירמור חדש שמאפשר היום גם הרדיסקים בגודל של 2TB כמו כן יש לו קהילה ממש טובה וניתן להתקין אליו כל שרת שתרצה (על ידי פריצה קטנה). מאוורר קטן ומאוד שקט, ההרדיסקים כמעט ולא מתחממים.
קצב העברת נתונים ברשת גיגה קצת מעל ה 20 MB שוחרר ממש לפני כשבוע גרסת פיירמור חדש שמאפשר היום גם הרדיסקים בגודל של 2TB כמו כן יש לו קהילה ממש טובה וניתן להתקין אליו כל שרת שתרצה (על ידי פריצה קטנה). מאוורר קטן ומאוד שקט, ההרדיסקים כמעט ולא מתחממים.
כמובן שהוא תומך ssmba ו upnp ישירות מהקופסא, עם הפיירוור (עדין בייטא) החדש הגיעה גם תמיכה התמיכה בNFS.
אני לא משתמש MOVIESJUKEBOX, אך כמו שכתבתי קצב העברת הנתונים שלו מעל ל 20MB/sec שזה הרבה מעבר למה שבלורי צריך.
אני לא נתקעתי אף פעם בקרטועים במהלך הניגון.
כמו שכבר כתבתי המכשיר בעל קהילת משתמשים מאוד רחבה ואם יש לך ידע בסיסי בלינוקס אתה יכול להתקין אליו כל סוג שרת\תוכנה שאתה רוצה.
נ.ב החיסרון היחד שאני אישית מצאתי זה החוסר raid migration, כלומר אם תרצה להחליף תצורה תהיה מחוייב לפרמט את הכוננים.
אני לא משתמש MOVIESJUKEBOX, אך כמו שכתבתי קצב העברת הנתונים שלו מעל ל 20MB/sec שזה הרבה מעבר למה שבלורי צריך.
אני לא נתקעתי אף פעם בקרטועים במהלך הניגון.
כמו שכבר כתבתי המכשיר בעל קהילת משתמשים מאוד רחבה ואם יש לך ידע בסיסי בלינוקס אתה יכול להתקין אליו כל סוג שרת\תוכנה שאתה רוצה.
נ.ב החיסרון היחד שאני אישית מצאתי זה החוסר raid migration, כלומר אם תרצה להחליף תצורה תהיה מחוייב לפרמט את הכוננים.
הבעיה בSMB ב HDX1000 ולצורך העניין כל בני משפחתו הוא בצד של הHDX ולא השרת.
בגרסאות קשוחה קודמות היו קרטועים בסרטים מסויימים היום כבר המצב יותר טוב
20MB בשנייה זה לא נתון מרשים במיוחד אבל כמו שאמרת זה בהחלט מספיק
בגרסאות קשוחה קודמות היו קרטועים בסרטים מסויימים היום כבר המצב יותר טוב
20MB בשנייה זה לא נתון מרשים במיוחד אבל כמו שאמרת זה בהחלט מספיק
גיא