מה עדיף בהגדרות וידאו בסטרימר- 50 או 60 הרץ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אם אתה רואה בעיקר תכנים מארה"ב אז 60HZ זה בסדר.
אם שילוב של סוגי תכנים, רצוי AUTO FRAME RATE.
אם שילוב של סוגי תכנים, רצוי AUTO FRAME RATE.
זאת הבעייה שאין ב HDX AUTO FRAME RATE.oferlaor כתב:אם אתה רואה בעיקר תכנים מארה"ב אז 60HZ זה בסדר.
אם שילוב של סוגי תכנים, רצוי AUTO FRAME RATE....
נערך לאחרונה על ידי מלאך ב 07/06/2009 15:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא ברור מה לא מובן לך. זה מוסבר בבהירות בקישור הנ"ל -
1. Make sure that your NMT Setting for video output resolution is set to 1080p60 or 720p60
2.
If your TV supports both NTSC & PAL and in addition also has 24fps, then you use the NTSC/PAL/24psetting in the auto frame rate box
3.
If your TV does not support 24fps (sometimes called "RealCinema" by TV manufacturers), then you should choose the PAL/NTSC setting in the auto frame rate drop down - this will play the 24fps video at 60fps, which will be imperfect, but the best setting for your TV.
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... ronization
1. Make sure that your NMT Setting for video output resolution is set to 1080p60 or 720p60
2.
If your TV supports both NTSC & PAL and in addition also has 24fps, then you use the NTSC/PAL/24psetting in the auto frame rate box
3.
If your TV does not support 24fps (sometimes called "RealCinema" by TV manufacturers), then you should choose the PAL/NTSC setting in the auto frame rate drop down - this will play the 24fps video at 60fps, which will be imperfect, but the best setting for your TV.
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... ronization
לא כולנו מתוחכמים כמוךNewboy כתב:לא ברור מה לא מובן לך. זה מוסבר בבהירות בקישור הנ"ל -
1. Make sure that your NMT Setting for video output resolution is set to 1080p60 or 720p60...
Make sure that your NMT Setting for video output resolution is set to 1080p60 or 720p60, depending on screen size, when using the auto framerate settings
אין AUTO בHDX.
איך אני יודע אם המסך שלי תומך ב 24FPS ?
יש לי פלזמה סמסונג PS42Q91H , אני לא רואה שום הבדל בתמונה כאשר ה FRAME RATE ב פופקורן כבוי או שהוא מוגדר על PAL\NTSC 24
האם צריך לראות הבדל? או שזה בגלל שהמסך לא תומך
יש לי פלזמה סמסונג PS42Q91H , אני לא רואה שום הבדל בתמונה כאשר ה FRAME RATE ב פופקורן כבוי או שהוא מוגדר על PAL\NTSC 24
האם צריך לראות הבדל? או שזה בגלל שהמסך לא תומך
המצב הראשון בקוביה הראשונה ( רזולוצית יציאה ) הוא מצב AUTOIlanLCD כתב:אתה שואל או טוען שאפשר לעשות Auto.dpklain כתב:ב-HDX יש מצב AUTO....
אנא עדכן אותנו איך בוחרים בו כיוון שאני וכל האחרים למעלה לא מצאנו עדיין איך עושים....
המצב האחרון בקוביה השניה ( framerate sync ) -
ntsc\pal\25p
אין לשים את רזולוציית היציאה במצב AUTO. יש לעשות כפי שכתבתי לעיל, כדי שזה יעבוד:dpklain כתב:המצב הראשון בקוביה הראשונה ( רזולוצית יציאה ) הוא מצב AUTOIlanLCD כתב:אתה שואל או טוען שאפשר לעשות Auto.dpklain כתב:ב-HDX יש מצב AUTO....
אנא עדכן אותנו איך בוחרים בו כיוון שאני וכל האחרים למעלה לא מצאנו עדיין איך עושים....
המצב האחרון בקוביה השניה ( framerate sync ) -
ntsc\pal\25p...
בשדה: רזולציית יציאה, תבחר: 1080P 60HZ או 720P 60HZ
בשדה: FRAMERATE SYNC תסמן: NTSC/PAL/24P