בעיות צפיה ב LCD
שלום קניתי טלויזיה LG 42LC41 LCD ואני לא רואה טוב הזמנתי טכנאי של יס שיבדוק לי את הממיר והוא לא מצא שום בעיה וגם קניתי כבל Monster Video® 2 Scart to Scart שנחשב למאוד איכותי אבל גם זה לא עזר לי אז השאלה היא מה אני יכול לעשות כדי לראות יותר טוב לקינות כבל יותר איכותי מימה שקניתי עים כן של איזה חברה ודגם או שאני צריך לעשות משהו אחר עים יש לכם פיתרון אני ממש יעריך את זה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. איזה ממיר יש לך?
תבקש מיס את ה-3100.
ב. איך מוגדר הSCART? תגדיר כ RGB (רק תבדוק לפני שהטלויזיה תומכת).
תבקש מיס את ה-3100.
ב. איך מוגדר הSCART? תגדיר כ RGB (רק תבדוק לפני שהטלויזיה תומכת).
עשיתי כבר את כל זה
יש לי את הממיר שאתה מדבר עליו וגם עשיתי את מה שאתה אומר בהגדרות של הממיר השאלה מה עוד אני יכול לעשות כדי לראות יותר טוב העים אני צריך כבל יותר איכותי מימה שקניתי עים כן איזה חברה ואיזה דגם ועים יש עוד משהו שאני יכול לעשות
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תלוי מה זה נחשב אצלך "לא רואה טוב".
האם זה יותר מדי לבן, יותר מדי אור? פחות מדי? פחות אדום מאשר ירוק? רואים מטושטש?
בעיקרון אין הרבה מה לעשות, זוהי איכות השידורים בארץ ביחס למסכים החדשים.
הבנתי שאת חבילת הHD הרבה אנשים כאן אוהבים, ואכן אפשר לראות את שוני באיכות התמונה.
האם זה יותר מדי לבן, יותר מדי אור? פחות מדי? פחות אדום מאשר ירוק? רואים מטושטש?
בעיקרון אין הרבה מה לעשות, זוהי איכות השידורים בארץ ביחס למסכים החדשים.
הבנתי שאת חבילת הHD הרבה אנשים כאן אוהבים, ואכן אפשר לראות את שוני באיכות התמונה.
תוריד SHARPNESS ל 0 ...
קיבלתי את הטלויזיה אתמול (37 של סמסונג) ושמתי לב אחרי חצי שעה של כיולים שרק הורדת השארפנס עזרה באמת במריחות...ותמונה שכבר מזכירה יותר שידור איכותי של CRT היישן והטוב .
תנסה
תנסה
זה ממש עזר
תודה רבה לך asd1301 הרעיון של השארפנס ממש עזר לי זה ממש שיפר לי את התמונה זה הוריד את המריחות וחידד לי את התמונה אז תודה רבה לך על הטיפ ממש עזרתה לי
כן טיפים יעזרו
אתה צודק אבל כרגע זה הדבר היחידי שעוזר אבל באמת עים יש למישהו עוד טיפים לשידור אנלוגי גם אני אשמח 
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
והכי חשוב... אל תוציאו יותר מידי כסף על כבלים... אות השידור לא "יודעת" על איזה כבל היא "רוכבת"...
בכבלים זה מאוד פשוט: או שאות עובר (רואים תמונה) או שלא (לא רואים תמונה);
בעיות פיזיות בכבלים כמו מגעים יכולים לגרום לעיוותים בתמונה אבל מעבר לזה, חבל על הכסף.
בכבלים זה מאוד פשוט: או שאות עובר (רואים תמונה) או שלא (לא רואים תמונה);
בעיות פיזיות בכבלים כמו מגעים יכולים לגרום לעיוותים בתמונה אבל מעבר לזה, חבל על הכסף.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke