פתרון IR להעברת ערוצים HTPC
-
xena
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
- שם מלא: xena
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
שלום,
לאחר סיוע מצוין של הפורום, התקנתי בהצלחה מערכת HTPC מאפס (כולל כרטיס לווייני וכו'). עובד מצויין!
רק דבר אחרון נשאר ללא מענה:
יש לי כרטיס PVR150, אבל איבדתי את הכבל והעינית IR BLASTER שלו. כרגע המחשב ממוקם כ 3 מטרים מהממיר של הוט בקו אווירי ישר, אך בכדי להעביר כבל צריך להעביר דרך תעלה בקיר כ 12 מטר בין המחשב לממיר.
יש רעיונות?
כל מה שאני רוצה זה שהממיר יעבור לערוץ המתאים לבדו בשעה שאני מתכנת את SageTV. זה הכול.
תודה לכם.
לאחר סיוע מצוין של הפורום, התקנתי בהצלחה מערכת HTPC מאפס (כולל כרטיס לווייני וכו'). עובד מצויין!
רק דבר אחרון נשאר ללא מענה:
יש לי כרטיס PVR150, אבל איבדתי את הכבל והעינית IR BLASTER שלו. כרגע המחשב ממוקם כ 3 מטרים מהממיר של הוט בקו אווירי ישר, אך בכדי להעביר כבל צריך להעביר דרך תעלה בקיר כ 12 מטר בין המחשב לממיר.
יש רעיונות?
כל מה שאני רוצה זה שהממיר יעבור לערוץ המתאים לבדו בשעה שאני מתכנת את SageTV. זה הכול.
תודה לכם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אם אתה רוצה שהממיר יעבור לבדו, תצטרך לתכנת את הממיר עצמו, דרך לוח השידורים שלו, בנוסף לתכנות ב-SageTV (לא נוח). בשביל זה נועד ה-IR Blaster, שלא תצטרך לתכנת גם את הממיר.
עקרונית לא אמורה להיות בעייה להאריך לבד את הכבל של ה-IR Blaster ל-12 מטר. מדובר בסה"כ בשני מגעים, ותדר יחסית נמוך.
עקרונית לא אמורה להיות בעייה להאריך לבד את הכבל של ה-IR Blaster ל-12 מטר. מדובר בסה"כ בשני מגעים, ותדר יחסית נמוך.
נערך לאחרונה על ידי pixies ב 03/06/2009 13:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
xena
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
- שם מלא: xena
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
לא רע.... לא רע... לא חשבתי על זה. חוסך לי כמה צרות אחרות. תודה.kobyb כתב:אפשר פשוט להזמין ממיר ונקודה נוספים מהוט ולהציב אותם ליד המחשב...
אבל בכל זאת אצטרך ערכת IR. אשמח להמלצה. עם קישור ישיר (אפשר מחו"ל).
אתה יכול לרכוש USB-UIRT הנשלט פנימית ע"י SAGETV - זה הפתרון הפשוט ביותר (לא הכי זול...כ-50% עם המשלוח לארץ).
אתה יכול לרכוש מקלט של שלט של מיקרוסופט הכולל גם BLASTER - אפשר אולי למצא משהו ב-EBAY בכמה "גרושים"...ה-SETUP מעט יותר מורכב ב-SAGETV.
אורן.
אתה יכול לרכוש מקלט של שלט של מיקרוסופט הכולל גם BLASTER - אפשר אולי למצא משהו ב-EBAY בכמה "גרושים"...ה-SETUP מעט יותר מורכב ב-SAGETV.
אורן.
- ofer1973
- חבר ותיק

- תגובות: 1339
- שם מלא: ofer1973
- נתן תודות: 507 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
אני משתמש כבר יותר מ-3 שנים ב-USB-UIRT ,והוא עושה את
העבודה בצורה מושלמת וללא תקלות .
גם ההתקנה שלו מאוד פשוטה .
נ"ב: אם אני לא טועה ,ה-USB-UIRT יכול לשלוט על מספר מכשירים שנשלטים
ע"י אינפרה אדום .