בזק משיקה היום את רשת ה NGN במהירויות של 10,15 מגה
-
ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
כ 100,000 איש יכולים כבר היום להשתמש בשירותי הרשת. בשלב ההשקה הראשוני יוצאו ללקוחות 2 מהירויות של 10 ו 15 מגה ביט לשנייה. המחירים הם 100 ו 130 ש"ח בהתאמה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3725478,00.html
בלינק הבא תוכלו לבדוק אם קו הטלפון שלכם מחובר כבר לרשת ה NGN
http://www02.bezeq.co.il/Internet/FastI ... packs.aspx
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3725478,00.html
בלינק הבא תוכלו לבדוק אם קו הטלפון שלכם מחובר כבר לרשת ה NGN
http://www02.bezeq.co.il/Internet/FastI ... packs.aspx
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה שלא ברור זה, למה המהירות ההעלאה המירבית אם הבנתי נכון רק 800Kb?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אה, אוקייride כתב:uriler,
נס ציונה וקריית אונו הן הערים של הפיילוט, וכיום הן כמעט מרושתות לגמרי....
אז למה בזק לא כותבים את זה באתר?
מה ההיגיון ב"תבדקו את אתם מחוברים" בלי להגיד "אבל רק אם אתם בנס ציונה / קריית אונו"?
-
ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
כי הרשת נמצאת "בשלבי פרישה מתקדמים במקומות נוספים בישראל, כמו באר שבע, חיפה, ירושלים וקרית שמונה"אז למה בזק לא כותבים את זה באתר?
מה ההיגיון ב"תבדקו את אתם מחוברים" בלי להגיד "אבל רק אם אתם בנס ציונה / קריית אונו"?...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
יופי בזק - משיקים שירות שלא זמין ברב חלקי הארץ, כמה ישראלי
בדקתי בנתניה ובשני ערים בצפון - גורנישט מי גורנישט, לפי ניסיון עבר שלי יקח המון זמן עד שהשירות יהיה זמן בצורה רחבה (ואני לא מדבר על שלושת הערים הגדולות אלא גם על ערים בינוניות). לבינתיים זה מה שקוראים בתעשייה שלנו "השקת נייר" שזה הכרזה על מוצר שאין לו באמת זמינות. חבל - המחיר יחסית הוגן ואם זה היה זמין היום הייתי עובר לזה.
בדקתי בנתניה ובשני ערים בצפון - גורנישט מי גורנישט, לפי ניסיון עבר שלי יקח המון זמן עד שהשירות יהיה זמן בצורה רחבה (ואני לא מדבר על שלושת הערים הגדולות אלא גם על ערים בינוניות). לבינתיים זה מה שקוראים בתעשייה שלנו "השקת נייר" שזה הכרזה על מוצר שאין לו באמת זמינות. חבל - המחיר יחסית הוגן ואם זה היה זמין היום הייתי עובר לזה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

ride - אם אני זוכר נכון אתה גר באחת הערים הללו לא? (לא נסגיר איזו). אתה חושב להתחבר?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

huber,
סתם שאלה - למה? למיטב זכרוני אתה לא מוריד בלוריי מלא, ואפילו אולי לא קבצי 1080P, אז איזה יתרון יש בזה? זה כבר מגיע לקצב של יותר מהר ממה שאתה רואה סרט.
למי שמוריד בלוריי מלאים - ורואה לא מעט - אין ספק שזה יתרון ממשי.
סתם שאלה - למה? למיטב זכרוני אתה לא מוריד בלוריי מלא, ואפילו אולי לא קבצי 1080P, אז איזה יתרון יש בזה? זה כבר מגיע לקצב של יותר מהר ממה שאתה רואה סרט.
למי שמוריד בלוריי מלאים - ורואה לא מעט - אין ספק שזה יתרון ממשי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לפי מה שאני מבין הם כרגע משיקים עם 800kbps אבל הם יעלו את זה מהר מאוד למהירויות גבוהות יותר (ככל הנראה זה דורש שינוי תשתית שלוקח מעט זמן).
- Huber
- חבר במועדון HT

אצלי הצוואר בקבוק הוא לא מהירות הורדה אלא מהירות ההעלאה. 800KB זה נמוך עדיין (יחסית למה שיש ברחבי העולם ויחסית לקצב ההורדה בחבילה הזו) אבל זה עדיין כמעט כפול ממה שיש כיום. אישתי ויאטנמית וכל התקשורת שלה עם המשפחה שלה בחול נעשת דרך מסנג'ר, מה שמצריך רוחב פס עולה גבוה ככל האפשר (לשידור אודיו/וידאו איכותי) ולכן אני כלקוח קצה זקוק לקצב העלאה גבוה ככל האפשר - כרגע זוה החבילה עם קצב ההעלאה הכי גבוה שיש בשוק למיטב ידיעתי.Itay_Pollak כתב:huber,
למי שמוריד בלוריי מלאים - ורואה לא מעט - אין ספק שזה יתרון ממשי....
- Huber
- חבר במועדון HT

במאמר כבר רשום:ride כתב:Huber,
המחיר אכן ממש מפתה, השאלה כמה יקחו לנו חברות האינטרנט עצמן??...
"הספקיות מגיבות
ספקיות האינטרנט בישראל מיהרו להגיב להכרזה, ורובן ככולן מציעות החל מהיום (ד') חבילות התואמות את המהירות החדשה. orange הודיעו כי לקוחות המצטרפים לשירותי הטלפון הקווי של החברה, יוכלו לקבל את חבילת העשרה מגהביט ב-149 שקלים לחודש כולל תשלום לספק התשתית (בזק) ומחבילת 15 מגהביט ב-199 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה. מ-012 ונטיויז'ן לא נמסרו מחירים."
- Huber
- חבר במועדון HT

המלך - המחיר של ה NGN שווה למחיר שן ה 5 מגה ככה שאין מה להוריד מחיר, פשוט יורידו את החבילות הללו לדעתי (למצטרפי חדשים, לוותיקים כנראה ישדרגו ל NGN היכן שזה רלוונטי).