התחדשתי באוזניות AKG K-702

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
SONYES פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055
נתן תודות: 560 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם

היום לאחר אין ספור האזנות והשואות אני יכול לומר כי התחדשתי באוזניות AKG- K702
וכי עומדות הן בסנדרט של אודיופילים ואפרט בהמשך

ב 13 באפריל נסעתי לחיפה לבית של בחור צעיר שפירסם הודעה על אוזניות למכירה ???
ואני עם יצר הבלתי נשלט כמעט לאוזניות נסעתי להאזין להם עם ערמה של דיסקים ולא ידעתי למה לצפות.

טוב ככה בבית שלו קבלו אותי מעולה ממש נהנתי מאוירה ובמיוחד מהידע העצום של בחור בן 16 למוסיקה
וגם שליטה טובה במוצר הנמכר !!!!!!!!!!

טוב התישבתי להאזנה הבחור הוציא אוזניות חדשות דנדשות מאריזה ואמר לי כי עברו ברייק אין טוב ?????????

המכשיר שיש להם פשוט יחסית רסיבר מרנץ וסידי מרנץ מאמצא שנות התשעים עם צליל די מפתיעה 8)

לאחר האזה ממושכת החלטתי לקחת אותם הביתה . אבל עדיין אני לא שומע ממש את האזניות מתוך סברה כי הציוד שלהם אינו ברמה שיש לי ולו במכשיר הפשוט ביותר שלי עדיין ברמות מעל למה שהואזן דרכו טוב לא כל אחד משוגע כמוני.

הגעתי הביתה ובדרך אני חושב למה לא לקחתי את 600 להשוואה וטוב שלא לקחתי כי אם כן 702 לא היו אצלי היום!!!!!!!!!!!!!! :מבולבל:

פתאום אני עושה השוואה פשוטה עם האוזניות הותיקות שלי סינההיזר 600 ואני מקבל שוק אני בהלם מוחלט 8O 8O 8O
צליל שטוח לחלוטין לא שומע כלום ממש מוריד ווליום הצליל נעלם מרים כואב לי באוזניים ואומר לעצמי או אברוך מה קניתי
חרשתי את כל המאמרים וכתבות האפשריות להן ולדגם הקודם 701

וכולם אומ רים שצריכות הן 300 שעןת של הרצה ואז יש מה לצפות ואני ממש לא יכול להאזין לכלום שומעים את ההיס בהקלטה ומתחת לזה אין כלום ערפל ממש :@ :@ :@
בהתחלה חיברתי למכשרים הרגלים שלי ולא עוןבד כמו שצריך לא המימי דיסק מסוגל להפעיל לא הפרה לא הטייפ לא ולא ולא ממש אכזבה מרה כאשר ה600 עובדות עם כל המכשירים עם צליל ניפלא עשיר באס גבוההים מיד צלול וכו

702 ממש כלום ממש אזניות של הום סנטר לכאורה אך יסתבר כי יעברו מהפך כזה שאני כאודיופיל כ-30 שנים לא האמנתי כי יתכן דבר כזה ואפילו כתבתי לחברת האם לע מר גורלי עם אוזניות הדגל שלהם טוב

כל יום אני מאזין להם במשך התקופה לא נגעתי ברמקול רגיל בל התקופה
בהתחלה שמעתי עם 9000 סוני כמקור ורסיבר ימהה שיש לו רזרבה עוצמה אימתני ועדדיין תוצאה מאכזבת לחלוטין
:עצוב: :עצוב: :עצוב:
טוב חיברתי אותם למגבר לקסמן ישן ל-210 עם די וי די 2109 טושיבה שמתי רפייט ועובדים סביב השעון 24 שעות מאז ועד היום

והינה הנה חל לאט לאט שנוי שאני פתאום מתחיל לשמוע מוסיקה יותר ויותר דרכם ולא דרך 600

בהתחלה אם הצליל היה קר שוטח לחלוטין חסר חיים ולא צלול ללא פירוט מינימאלי ואם ההיתי לוקיח את ה-600 להשוואה היום לא היו לי אוזניות נפלאות אלו איתי :D :D :D
היום 3/5/09
לאחר 1000 שעות של הרצה עם אין ספור סיגנונות מוסיקה אפילו פיירוז האגדית לחובבי זמר ערבי קלאסי עם צליל שרובו בתחום המיד לשחרור המברנות וזה עשה את שלו ממש לא מאמנים רבותי צריך לאזין כדי להאמין

הן מחוברות למקור צליל הי אנד סי די סוני SCD-1 פרה TA-E1 דרך XLR מהפרה עם כבל VDH 102 או B-5

לפאוור של רסיבר ימהה אימתני או למגבר LUXMAN L-510 לפאוור שלו קלאס א

רבותי יש להם עומק במה רחב ביותר עם פרזנטציה של רובד של כלים עשיר יותר מ-600 פרוס לכל רוחב הבמה
עם מיקום יוצא דופן שאני שומע רק דרך רמקוליים ימהה שלי ה-1000
שקיפות מעולה ולאחר אהזה למחולות טפיסיחורה של מיכאל פרטוריום בהקלטה עם עם פיליפ פיקט אומר לכם
תענוג תענוג להאנזה ברמה כזו זה ממש מפתיע גם אותי

לאחר למעלה של 1000 שעות הרצה הן מצלצלות לחלוטין אחרת ממה שאני קיבלתי אותם יש מהקופסא
עם אין ספור סיגנונות מימי הבניים ען למוסיקה יוונית וכו
באס נאמר כי הן חלשות לא כך הדבר הן נותנות בדיוק מה שיש בהקלטה לא יותר
המיד מאוזן להפליא לא מודגש כמו 600 שהן חזקות בתחום המיד ובבס

אים זה למור כי אני עור השוואה עם שנהם לא רק רושם של חותם צליל

אני מאד מאד מעריך את 600 שמשרתות אותי כבר 7 שנים ואני מרוצה עד השמיים איתן

אבל AKG K-702 הן היום אזניות הראפראנס שלי לצד ה-600

היום לאחר ים של האנה אהלהן כל יום כמעט 3 שעות של מוסיקה אני יכול לומר בוודאות כי זכיתי לאוזניות עם צליל יחוד וחותם צליל מאד מאד עשיר מפורט נוחות לאוזן ולא מרגשים אותם רק קצת לחץ אבל זה עובר עם הזמן גם לסנההיסר היו בעיה דומה עכשו זה מתיישב ממש בול על הראש כך גם החדשות

לסיכום

לא ניכנסתי ממש לפירוט של תדרים השוואות מדויקות של טרבל מיד ובאס
אך אומר משפט אחד

ורבותי אוזניות מעולות למהדרין
צליל עשיר מפורט מוסיקאלי רחב עמוק מאד מאד

צליל ממש לכיף להאזין לו במיוחד בשעות הקטנות של הלילה וזה עדיין ללא מגבר יעודי וזה כבר סיפור אחר

תודה

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #2 

כיף לקרוא, תתחדש! :D

SONYES פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

תודה

שליחה #3 

תודה

גם שאבתי עידוד מחבר הפורום שיש להו701 ותודתי נתונה לו גם

זו באמת אוזנייה ראוייה לתשומת לב עם צליל יחודי עם צליל מעולה ועשיר אך לא לפני שעוברות הרצה של לפחות 1000 שעות ועוד אני מפעיל אותן סביב השעון גם עכשו

תודה לכם

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #4 

מעניין יהיה לשמוע אותן עם הציוד שלי. עדיין לא שמעתי מגבר שהצליח להוציא מהk701/2 מה שאני חושב שהן מסוגלות.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #5 

איכשהו נראה לי שכל רסיבר וינטאג' יסתדר איתן היטב...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #6 

ת.ת.ת (תתחדש, תהנה, תמונות)!

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #7 

תתחדש ותהנה

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #8 

תתחדש ידידי ותהנה. כבעליהם האוהב של ה-HD600 בהחלט סיקרנת אותי.

דרך אגב, החודש יצאו ה-HD800 ואתר headphone.com מתאר אותם כ- simply the best headphones in the world

יהיה מעניין להשוות אותם זה לזה

SONYES פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

702AKG ואוזניות סנהייזר

שליחה #9 

שלום וברכה

חברת סנההיזר פיתחה אוזניות HD-800 ונאמר כבר במספר מקומות כי הן מעולות ומיוחדות וכו
ואני מאמין כי הן אכן כך (Y) (Y) (Y) עם הגברה מתימה של חברת ליימן הגרמנית שרק מגבר אוזניות שלהן מתקרב לאלפי דולרים זה כבר מעבר ליכולת שלי להיום

אבל צריך לזכור כי הן בקטגוריית מחיר שונה לגמרי 1400 דולר :!:
לעומת 500 דולר 702 ובמחיר טוב USA אפילו 290 דולר דרך משווקים מורשים באי בי כולל הוצאות של מכס וכו

זה עשוי להגיע עד 1800 שח בקרוב ומה אומר לכם חברים שווה אך רק עם סט מתאים בלבד ישמעו טוב ורק לאחר 1200 שעות הרצה

טוב אם לי היה כסף היתי הולך על אוזניה של סוני QUELIA 10 ב- דולר 3400 $
או MDR-10R ביד שניה 4000 דולר לערך או אורפאוס של סנהייזר אלקטרטסטיטת עם מגבר מנורות צמוד

אך מאחר ואני צריך לדבוק רק במסגרת האפשרויות אז יש לי HD -600 ןAKG-K702

טוב כחובב ותיק של סנהייזר מילדותי עוד שהיה לי HD-414 אני יוכל לומ ר לך כי הן אוזניות מעולות ה-600 עם מיד ובאס מרשים אם כי בגבוההים הן קצת מעט עגולות וזה טוב שכך מאחר ורוב המוסיקה הן בתחום המיד

יש הבדל מהותי ביכולת הפעלה של ה-600 לעומת 702 כך ב-600 אני יכול לשמוע מכל מקור טטיפ מיני דיסק יצאת אוזניות של קומפקט או רסיבר או אפילו מיני דיסק נייד ולקבל תוצאה מעולה אומנם היה אולי חסר עוצמה או באס אבל בהחלט ניתן להאזנה 8)

ב-702 סיפור אחר לגמרי רק עם מגבר רב עוצמה ניתן להנות מהן ושוב פעם זה בערבון מוגבל כי ואפרט :?:

איך שקבלתי אותן לא נשמעו טוב יותר מה-600 ואפילו אזניות פשוטות של 100 שח נשמעות טוב יותר אך זה רק עניין זמני בלבד :!: :!: :!:

הן צרכות למעה מ-1000 ויותר להתאזן וז לשפוט אותן
היום אחרי יותר מהספר השעות האמור לעל ועדיין הן אצלי סביב השעון גם שאני לא בית או יושן הן עובדות רצוף

אתמול ישבתי קרוב לשלוש שעות להאזנב רצופה של מוסיקה זה פשוט מהמם עד שאני נרדם

צליל תלת מימ יד עם באס מרשים בדיוק כמו בהקלטה ב-600 קצת יותר חזק ומוגדש הבאס
הפרדת כלים טובה יותר משמעותית מ-600 בפיזור שלהפ בבמה ב-600 צליל יותר אינטימי פתוח מעט עם שקיפות מעולה
המיד ב-600 ברור מפורט עשיר ומה צריך יותר מזה ב-702 הסיפור שונה לגמרי המבנה הפיזי של האוזניות
בנוי כך שכאשר אני מאזין המיברנות רחוקות מהאוזן עי רפידות הקשות של הספוג המפנק של האוזניה אך לפעמים קצת לוחץ כי הן עדיין חדשות

בגלל המבנה כל תמונת הסטראו שונה מזו לשל ה-600 טובה יותר עם רוחב במה של הרמקולים הטובים שכסף יכול לקנות באחריות אני אומר כי הראפראס שלי הם 1000 של ימהה
ה-600 הן קרובות לאוזן יותר מ-702 כך שהן גם יותר צלולות והן ממש קרוב קרוב לפחות אצלי כך ששומעים פירוט טוב יותר אך זה רק בגלל המיבה שגם הן אצלי כי 7 שנים וכבר יוששבות על הראש וקבלו את הצורה של הראש וכבר אני לא יכול להחליף צד כי זה כבר מקובע לפי הראש מעניין אך ככה זה

בתחום הגבוהים אני שומע יותר את 702 הרבה יותר גבוהה בתחום בוא נומר לדוגמא
רעש רקע של מכשיר ההקלטה
בתחום הגבוהה יותר מ-17 קלוהרץ שומעים בברור רחש רקע ברור יותר ב-702 ואתה יכול לשמוע פירוט שקודם היה צריך להרים וליום כדי לשמוע או רחש רקע של קהל או ציקצוקים של סרט ההקלטה האנלוגי מעבר להיה קיים גם רעש רקע בתחום גבוהה יותר לא נישמע אפילו ב-600 רק אם אני מרים וליום בצורה חריגה אך בהמשך המוסיקה לא ניתר להאזין ברמה כזו זה מכאיב באוזניים.

702 טובות יותר במיקום במה צליל עשיר בתחום אולטרא גבוהה וצליל ממש מעולה וכל זה ב-290 דןלר
הבאס בתחילה נישמע לי אנמי וחסר חיים ורזה אך לא כך הדבר הן מדיקות יותר מ-600 ללא הדגשה שיש ב-600
לפעמים אני אוהב את זה יותר ולפעמים לא זה טוב להקלטות של חברות עם באס שטוח או ממש ישנות ללא באס בככל
אני חייב להיות אוביקטיבי ולומר כי אני אוהב את שנהם

לכל אחד מהאוזניות הללו יש חותם צליל שונה לאחר האזה של 7 שנים ל-600 היה קצת מוזר לי פתאום לאזין פתאום לצליל שונה

אך עם עבור הזמן ה702 נשמעות כל כך טוב שקשה לומר שלא ארצה לשמוע את 600 שוב הן עדיין ראפרנס לצד
702 החדשות שלי

טוב ההאנה מתבצעת עם ציוד טופ קלאס שאני יכול לומר

המקור הוא SCD-1 סוני מחובר דרך XLR לפרה סוני TA-E1 עם כבל אינטר קונקט VDH 102 או B-5 או טנדרליין
לפאוור בלבד של רסיבר חזק במיוחד של ימהה 2092 עם יצאת אוזניות מעולה חברים מעולה
או לחילופין אני משתמש בפאוור בלבד של מגבר וינטייג אמיתי לקסמן L-510
קלאס א ברמת שמיעת העוצמה כאן אני מקבל צליל עגול עשיר חם להפליא עם יתרונות שאי אפר לתאר במילים סאונד שאני מאזין לו ממש מרגד
אך ברוב המיקרים אני מעדין את הברק עוצמה ושקיפות יוצאת מגדר הרגיל של רסיבר ימהה המגבר שלו בלבד 2092

גם ה-600 נהנים מאותו סט הן פשוט חלומיות אבל כאשר בא לי לשמוע ממקור פשוט יחסית ה-600 הן מתאימות ביותר 702 ללא הגברה חזקה אין להן חיים

סיכום
ה-702 מעולות הפתעו אותי לטובה כאשר בהתחלה מההיתי ממש לא מרוצה ומבולבל לנוכח הצליל המדהים של 600 לעומתן גם לי לאי נחת משמעותי אך האמתי כי אולי זה ישתפר וכן כך
לכל אחד מהם חותם צליל מיוחד ושונה והן לדעתי לא דומות כל אחת מהן הן אזניות בזכות עצמן
אני מוצא מאזין יותר ויותר ל-702 בגלל הבמה מדהימה והפרדה ממש טובה יותר מ-600 מיקום כמו שהוקלט

צליל היום עשיר פתוח מדויקות להפליא ללא צבע כל שהוא ניתן עד כדי כך לשמוע גם כשאני מחליף כבלים את ההבדלים זה רמת ראפראס אמיתי

מוצא את עצמי לפעמים מוריד את האוזניות אולי הרמקולים עובדים אולי??? אך לא
באס עשיר מדוייק בהקלטות רבות העוצמה של טלארק ב-600 זה מקבל כזה נפח שלפעמים גובר על כלים אחרים שוב פעם זה גם בגלל המבנה הפיזי של ה-600

המיד של ה-702 היום צלול חם מדוייק להפליא עד כדי כן שאני שומע את נקישות של אצבעות על הקלרינט של הנגן הראשי של הפילהרמונית ברלין בהקלטה ישנה אך מהממת של מוצרט עם בהם
ב-600 יש צליל שונה מידי יותר עם פרוט קריסטל קליר של אותו קלרינט אך הוא לא מופרד טוב יותר משאר הכלים כמו 702

הטרבל ב-600 עגול חם ממש מעולה אני אוהב אוטו לא פחות כ מאשר לשמוע מעבר לגבול עם 702

בקיצור את שנהם אני אוהב כל אחד יש לו תפקיד מוגדר בתחום השמיעה שלי

702 ממליץ בחום וגם ה-600 מזמן אצלי אוזניות פוורטיות אצלי כבר 7 שנים לא אחליף אותן או ימעיט מערכן

חיסרון של כל אחת מהן הם היתרון של האחר כך שהם ממש טובות

את האוזניות הבאות שלי לאוסף אולי 5000 של סוני או אדיו טכניקה או דנון כולן עם סיומת 5000
רק עניין של זמן
בברכה

SONYES פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

תודה לכולם על הפירגון

שליחה #10 

שלום וברכה ותודה לכולם אני מקווה כי המאמרים שלי מועילים לחברי הפורום שמעונינים לרכוש אוזניות אכותיות

בברכה

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #11 

כיף לקרוא , בהחלט.

אבל יותר כיף לשמוע . תודה !
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #12 

אני חבר הפורום שעודד אותך !!! לא לשכוח לציין את שמי .
כבעל אוזניות מדגם 701 אני מסכים שאלו אוזניות מדהימות , אבל , אם לא שמעת אותם עם מגבר יעודי עדיין לא שמעת למה בעצם הם מסוגלות .

תקפוץ לחנות בירושלים של אבי יפה
http://headphones.co.il/store/main/
תשמע ותבין את ההבדל !

SONYES פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

כל הקרדיט מגיע לחבר פורום יקר SAGYLE מרחובות

שליחה #13 

שלום וברכה

באחר השרשורים נתקלתי בבחור מהפורום שדיבר על אוזניות 701 וזמן ההרצה שלהם והוא SAGYLE מרחובות
שעודד אותי בנושא האוזניות מאחר והוא מחזיק את 701 שהן זהות כמעט ל-702 ושונות בכבל ובצבע לא הצלחתי למצוא אי אלו הבדלים בין לבין מבחינה טכנית אולי יש כאלו גם באתר החברה וגם אין ספור חרישה באנטרנט על האוזניות האלו

חברנו באמת עודד אותי בנושא זה מכוון ויש לו נסיון עם האוזניות כך שלא איבדתי תקווה והיתי מדווח לו על ההתקדמות בנושא מידי פעם

אני בהחלט חייב לך תודה עמוקה מקרב לב על הסבלנות ווהבנה העמוקה בנושא אוזניות AKG

תודה לך ירבו כמוך

בברכה

FOXY
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1043
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #14 

תתחדש (Y)

הדנון D5000 מעניינות 8)

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #15 

אני יכול להגיד שהביטוי של אוזניות מהום סנטר מאוד דיבר אלי וכך גם אני הרגשתי בפעם הראשונה ששמעתי דרכם .
שמח שאתה מאושר איתם ,
אני מקווה שקהילת בעלי האוזניות ברמות הללו רק יגדל בארץ ואז אולי גם יהיה חנויות יעודיות לעניין ומבחר מגברי אוזניות גדול הרבה יותר .

לגבי המחיר - אני קניתי אותם ב250$ ואשתי לעתיד (שתחיה...) פשוט הביאה לי אותם בתיק גב מארה"ב .
http://www.abesofmaine.com/item.do?item ... kbid=13628

אגב, אני קניתי אותם בעקבות ביקורת של אביעד
http://byrdparis.blogspot.com/2008/03/a ... hones.html
ומאז אני קורא את הבלוג שלו בשקיקה ...

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #16 

עם הגברה מתימה של חברת ליימן הגרמנית שרק מגבר אוזניות שלהן מתקרב לאלפי דולרים זה כבר מעבר ליכולת שלי להיום
...
אשמח לקבל פרטים על חברה זו. האם אתה עובד היום עם מגבר אוזניות? איזה?

אני רוצה לקנות את ה-HD800 אך לא אעיז לעשות זאת ללא מגבר אוזניות איכותי.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”