היום לאחר אין ספור האזנות והשואות אני יכול לומר כי התחדשתי באוזניות AKG- K702
וכי עומדות הן בסנדרט של אודיופילים ואפרט בהמשך
ב 13 באפריל נסעתי לחיפה לבית של בחור צעיר שפירסם הודעה על אוזניות למכירה ???
ואני עם יצר הבלתי נשלט כמעט לאוזניות נסעתי להאזין להם עם ערמה של דיסקים ולא ידעתי למה לצפות.
טוב ככה בבית שלו קבלו אותי מעולה ממש נהנתי מאוירה ובמיוחד מהידע העצום של בחור בן 16 למוסיקה
וגם שליטה טובה במוצר הנמכר !!!!!!!!!!
טוב התישבתי להאזנה הבחור הוציא אוזניות חדשות דנדשות מאריזה ואמר לי כי עברו ברייק אין טוב
המכשיר שיש להם פשוט יחסית רסיבר מרנץ וסידי מרנץ מאמצא שנות התשעים עם צליל די מפתיעה
לאחר האזה ממושכת החלטתי לקחת אותם הביתה . אבל עדיין אני לא שומע ממש את האזניות מתוך סברה כי הציוד שלהם אינו ברמה שיש לי ולו במכשיר הפשוט ביותר שלי עדיין ברמות מעל למה שהואזן דרכו טוב לא כל אחד משוגע כמוני.
הגעתי הביתה ובדרך אני חושב למה לא לקחתי את 600 להשוואה וטוב שלא לקחתי כי אם כן 702 לא היו אצלי היום!!!!!!!!!!!!!!
פתאום אני עושה השוואה פשוטה עם האוזניות הותיקות שלי סינההיזר 600 ואני מקבל שוק אני בהלם מוחלט
צליל שטוח לחלוטין לא שומע כלום ממש מוריד ווליום הצליל נעלם מרים כואב לי באוזניים ואומר לעצמי או אברוך מה קניתי
חרשתי את כל המאמרים וכתבות האפשריות להן ולדגם הקודם 701
וכולם אומ רים שצריכות הן 300 שעןת של הרצה ואז יש מה לצפות ואני ממש לא יכול להאזין לכלום שומעים את ההיס בהקלטה ומתחת לזה אין כלום ערפל ממש
בהתחלה חיברתי למכשרים הרגלים שלי ולא עוןבד כמו שצריך לא המימי דיסק מסוגל להפעיל לא הפרה לא הטייפ לא ולא ולא ממש אכזבה מרה כאשר ה600 עובדות עם כל המכשירים עם צליל ניפלא עשיר באס גבוההים מיד צלול וכו
702 ממש כלום ממש אזניות של הום סנטר לכאורה אך יסתבר כי יעברו מהפך כזה שאני כאודיופיל כ-30 שנים לא האמנתי כי יתכן דבר כזה ואפילו כתבתי לחברת האם לע מר גורלי עם אוזניות הדגל שלהם טוב
כל יום אני מאזין להם במשך התקופה לא נגעתי ברמקול רגיל בל התקופה
בהתחלה שמעתי עם 9000 סוני כמקור ורסיבר ימהה שיש לו רזרבה עוצמה אימתני ועדדיין תוצאה מאכזבת לחלוטין
טוב חיברתי אותם למגבר לקסמן ישן ל-210 עם די וי די 2109 טושיבה שמתי רפייט ועובדים סביב השעון 24 שעות מאז ועד היום
והינה הנה חל לאט לאט שנוי שאני פתאום מתחיל לשמוע מוסיקה יותר ויותר דרכם ולא דרך 600
בהתחלה אם הצליל היה קר שוטח לחלוטין חסר חיים ולא צלול ללא פירוט מינימאלי ואם ההיתי לוקיח את ה-600 להשוואה היום לא היו לי אוזניות נפלאות אלו איתי
היום 3/5/09
לאחר 1000 שעות של הרצה עם אין ספור סיגנונות מוסיקה אפילו פיירוז האגדית לחובבי זמר ערבי קלאסי עם צליל שרובו בתחום המיד לשחרור המברנות וזה עשה את שלו ממש לא מאמנים רבותי צריך לאזין כדי להאמין
הן מחוברות למקור צליל הי אנד סי די סוני SCD-1 פרה TA-E1 דרך XLR מהפרה עם כבל VDH 102 או B-5
לפאוור של רסיבר ימהה אימתני או למגבר LUXMAN L-510 לפאוור שלו קלאס א
רבותי יש להם עומק במה רחב ביותר עם פרזנטציה של רובד של כלים עשיר יותר מ-600 פרוס לכל רוחב הבמה
עם מיקום יוצא דופן שאני שומע רק דרך רמקוליים ימהה שלי ה-1000
שקיפות מעולה ולאחר אהזה למחולות טפיסיחורה של מיכאל פרטוריום בהקלטה עם עם פיליפ פיקט אומר לכם
תענוג תענוג להאנזה ברמה כזו זה ממש מפתיע גם אותי
לאחר למעלה של 1000 שעות הרצה הן מצלצלות לחלוטין אחרת ממה שאני קיבלתי אותם יש מהקופסא
עם אין ספור סיגנונות מימי הבניים ען למוסיקה יוונית וכו
באס נאמר כי הן חלשות לא כך הדבר הן נותנות בדיוק מה שיש בהקלטה לא יותר
המיד מאוזן להפליא לא מודגש כמו 600 שהן חזקות בתחום המיד ובבס
אים זה למור כי אני עור השוואה עם שנהם לא רק רושם של חותם צליל
אני מאד מאד מעריך את 600 שמשרתות אותי כבר 7 שנים ואני מרוצה עד השמיים איתן
אבל AKG K-702 הן היום אזניות הראפראנס שלי לצד ה-600
היום לאחר ים של האנה אהלהן כל יום כמעט 3 שעות של מוסיקה אני יכול לומר בוודאות כי זכיתי לאוזניות עם צליל יחוד וחותם צליל מאד מאד עשיר מפורט נוחות לאוזן ולא מרגשים אותם רק קצת לחץ אבל זה עובר עם הזמן גם לסנההיסר היו בעיה דומה עכשו זה מתיישב ממש בול על הראש כך גם החדשות
לסיכום
לא ניכנסתי ממש לפירוט של תדרים השוואות מדויקות של טרבל מיד ובאס
אך אומר משפט אחד
ורבותי אוזניות מעולות למהדרין
צליל עשיר מפורט מוסיקאלי רחב עמוק מאד מאד
צליל ממש לכיף להאזין לו במיוחד בשעות הקטנות של הלילה וזה עדיין ללא מגבר יעודי וזה כבר סיפור אחר
תודה