יש ברשותי כרגע חדר 3.5 על 3.5, לפ-טופ, LCD SHARP 37AD5E , ממיר, DVD מקליט LG DR389, מערכת סטריאו ישנה, ועוד טלוויזיה במרפסת.
הכל מחובר להכל (אני אוהב שהכל אפשרי) באמצעות מפצל RCA כזה:

כשבכניסות יש :
1. ממיר
2. DVD
3. מחשב (רק צליל)
וביציאה יש חגיגת מפצלים למערכת, לLCD ולטלוויזיה במרפסת בו זמנית.
בוחר מקור כניסה והוא משודר בו זמנית ל-3 היציאות ואני מדליק את מי מהן שארצה.
עד עכשיו הכל טוב ויפה, אבל אני רוצה לשפר סאונד+פינוק (בעיקר של האוזניים).
עכשיו בא לי ג'וק לקנות רסיבר+רמקולים. הבעיה שאני לא מתמצא בכלל.
וזה חשוב כניסות, יציאות וכו'.
התקציב הוא 4K . אולי ימתח במקרה הצורך.
בתקציב זה אני צריך רמקולים (2+2+1+1), ורסיבר.
שהרמקולים יהיו מספיק עוצמתיים אך יחד עם זאת נעימים לאוזן ואיכותיים.
הרסיבר, מטפל גם בתמונה? או שאת החלק של התמונה מהבלאגן למעלה אני אצטרך להשאיר?
ויהיה לו כמובן 3 כניסות (מספיק. נכון?), לא יודע איזה. בטח יש משהו יותר נורמאלי מ RCA, צריך גם יציאות ל LCD ולטלוויזיה במרפסת, ומן הסתם ל-6 רמקולים.
2 דברים שארצה להוסיף. את הראשונה אמרו לי שאפשר, את השני אני בטוח שאפשר, רק צריך לחשוב איך הכי נורמאלי.
1. אני רוצה לשמוע לפעמים מוזיקה במרפסת. יש רמקולים לגינה (ניראים כמו אבן/סלע קטן ומוגנים ממים)
שאותם אני רוצה לחבר גם לרסיבר (זה בא ברמקול בודד או זוג, אבל הם יהיו נפרדים במחינת חלוקת הסאונד (ולא קדמיים או אחוריים וכו')) ואולי יהיה להם מפסק/בורר נפרד שאוכל להדליק/לכבות אותם אם אני יוצא/חוזר ל/מהמרפסת. (הרמקול למרפסת לא בתקציב, אבל שתהיה אפשרות מבחינת הרסיבר).
2. במצב הקודם (והנוכחי) , אני יכול לראות את המחשב רק על ה LCD (כבל נפרד (לא מתמצא בשמות, אבל משהו רחב כזה) וישיר מהמחשב ל LCD). אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלוויזיה בחוץ. (למרות שתכלס אני לא יודע למה אני צריך את זה כשאפשר לצרוב הכל ולשים ב DVD). בעצם אולי לאינטרנט.
אוהב לשמוע:
סרטים: אימה, פעולה, הופעות חיות, מהיר ועצבני ככה שהמכוניות נוסעות לי באוזניים מימין לשמאל.
שירים: MTV, שחורה, ים תיכוני, וכאלה עם קצב טוב. אוהב באסים טובים, איכותיים,חזקים, עמוקים, אבל לא צורמים (רון שובל -"לפעמים" התופים נכנסים כזה בקצב מטמטם. במערכת טובה זה וואוו....), ביונסה, אייל גולן, שלומי שבת וכו'.
שכחתי לציין שרדיו די חשוב שיהיה.
חפרתי יותר מידי, אני יודע.
כדי שתדעו לגבי כניסות ויציאות של ה-LCD וה-DVD אוסיף רק קישור מחפירה קודמת:
http://www.hometheater.co.il/vt66202
עכשיו אני מרגיש שאני חייב לבקש מכם סליחה (תכלס הרבה חומר לעבד בראש נראה לי על כל הבלאגן הנוכחי שיש לי בחיבורים). ואחרי הסליחה כבר הרבה תודה.
תודה מראש, רן.