לכרטיס הנ"ל http://www.giga-byte.com.tw/Products/VG ... 467D3-512I
יש יציאת HDMI אך אני לא שומע איתו SOUND ניסתי לבדוק אם קיים חיבור לגישור עם הקול בלוח האם עם הכרטיס אך לא מצאתי על הכרטיס חיבור כלשהוא.
מערכת ההפעלה שלי XP SP3 עם מדיה-סנטר לא מצאתי הגדרות לשנות את יציאת הקול ל - HDMI
יש אפשרות להוציא ממנו SOUND?
אין לי אתה הכרטיס אבל אני אנסה לנחש
שאתה מחבר את הכרטיס, צריך להתווסף לך דריבר של כרטיס קול HDMI.
אתה צריך לבחור בו ככרטיס קול הדיפולט שלך.
אתה לא אמור לחבר את הכרטיס הישן (שעל הלוח) לכרטיס המסך. כרטיס המסך משמש ככרטיס קול בפני עצמו.
אתה צריך לחבר HDMI מכרטיס המסך, למגבר תומך, ומשם לטלויזיה
שלום לחברי הפורום
עדיין לא הצלחתי למצוא את הפתרון לבעייה התקנתי את הדרייבר מחדש פעמיים! אני רואה אותו במנהל ההתקנים אך הוא לא מופיע לי במאפייני הקול. ניסתי גם לחפש בהגדרות הביוס (יש לי לוח אם של gigabyte GA-EG45M-DS2H ) אולי יש הגדרה לבחירת כרטיס הקול, ללא הצלחה קובץ תמונה מצורף.
תודה רבה
הצלחתי להתקין את הדרייבר ובחרתי בו כברירת המחדל אבל בכל זאת אני לא שומע SOUND.
כרטיס המסך מחובר עם כבל HDMI ישירות למסך הפלזמה "50 PV80
מה יכולה עוד להיות הסיבה?
האם זה הכבל לא תקין? הפלזמה מסוגלת את האותות האודיו ישירות ולעבד אותם או שאני חייב חיבור דרך המגבר (המגבר שלי ישן ואין לו כניסות HDMIׂ).
שלום לפיקסס
עשיתי לפי הדרכתך התקנתי את הקודקים האמורים פעלתי גם לפי ההדרכה להגדרתם אך שום דבר לא עוזר אני לא מצליח לשמוע SOUND דרך הרמקולים במסך . אני מזכיר לך מהמחשב מכרטיס המסך ATI4670 מחובר ישירות למסך PV80 של פנסוניק לכניסת HDMI . אני גם לא שומע שום SOUND דרך נגן המדיה-סנטר שגם אותו הגדרתי לפי המדריך גם לא דרך מערכת ההפעלה WMP11 שגם לפי המדריך אין צורך להגדירו. אני גם לא שומע דרך בקרת הsound של מערכת ההפעלה של XP כאשר ברירת המחדל היא על ATI ואני מנסה לנגן צלילים של ה-windows (לבדיקת הדרייבר) דרך התקני שמע וצלילים - כרטיסיית צלילים - אירועי תוכנית - בחירת צליל - וניגון.
מה עוד נשאר לעשות???