בעיה בחיבור HDMI בין HDX1000 לרסיבר
עד לאחרונה, במשך מספר חודשים היה ה-HDX שלי מחובר ישירות לטלויזיה ב-HDMI (ואופטי לרסיבר).
לפני כחודשיים, בעקבות רכישת רסיבר חדש (denon 1909), חיברתי את ה-HDX לרסיבר ב-HDMI וכמובן הרסיבר מחובר למסך ב-HDMI. כמו כן, פחות או יותר באותו הזמן, עידכנתי לגירסת הקושחה האחרונה התומכת ב-bookmarks.
מאז שינוי החיבור ועדכון הקושחה, בהרבה מאד מקרים כאשר אני בוחר סרט לנגן, סיגנל ה-HDMI "אובד" והסרט לא מנוגן כמובן. הסיגנל והתמונה חוזרים רק כשאר אני לוחץ על stop.
הניווט בתפריטים מתבצע בצורה תקינה. הבעיה מתחילה רק בעת נסיון ניגון הסרט עצמו בין אם מתוך YAMJ ובין אם ישירות מתפריטי ה-HDX.
נסיון נוסף לניגון הקובץ שוב יכשל. הדרך היחידה לפתרון הבעיה היא כיבוי (למצב standby) והדלקת המכשיר. לאחר ההדלקה ניתן לנגן הסרט.
הדבר קורה תמיד כשאר מדובר בסרט עם bookmark וכן לפעמים כאשר אין bookmark.
האם ייתכן כי מדובר בבאג בקושחה?
האם יש למישהו רעיון לפתרון?[/u]
לפני כחודשיים, בעקבות רכישת רסיבר חדש (denon 1909), חיברתי את ה-HDX לרסיבר ב-HDMI וכמובן הרסיבר מחובר למסך ב-HDMI. כמו כן, פחות או יותר באותו הזמן, עידכנתי לגירסת הקושחה האחרונה התומכת ב-bookmarks.
מאז שינוי החיבור ועדכון הקושחה, בהרבה מאד מקרים כאשר אני בוחר סרט לנגן, סיגנל ה-HDMI "אובד" והסרט לא מנוגן כמובן. הסיגנל והתמונה חוזרים רק כשאר אני לוחץ על stop.
הניווט בתפריטים מתבצע בצורה תקינה. הבעיה מתחילה רק בעת נסיון ניגון הסרט עצמו בין אם מתוך YAMJ ובין אם ישירות מתפריטי ה-HDX.
נסיון נוסף לניגון הקובץ שוב יכשל. הדרך היחידה לפתרון הבעיה היא כיבוי (למצב standby) והדלקת המכשיר. לאחר ההדלקה ניתן לנגן הסרט.
הדבר קורה תמיד כשאר מדובר בסרט עם bookmark וכן לפעמים כאשר אין bookmark.
האם ייתכן כי מדובר בבאג בקושחה?
האם יש למישהו רעיון לפתרון?[/u]
זה לא היה קורה כאשר הייתי מחובר ישירות למסך. כלומר כאשרהייתי בוחר קובץ לנגן, הסיגנל היה נעלם למספר שניות ואז חוזר והקובץ היה מתחיל לנגן. גם כן לא התנהגות אידיאלית אך לפחות לה היה צורך ב-restart...
רק כעת כאשר אני מחובר דרך הרסיבר הסיגנל לעתים קרובות לא חוזר.
ברגע שלוחצים על stop הסיגנל חוזר (ואיתו התמונה) .
האם יש עוד רעיון?
האם יש בעיה ידועה בקושחה? אם כן, האם היא מיועדת לפתרון בקושחה הבאה?
תודה.
רק כעת כאשר אני מחובר דרך הרסיבר הסיגנל לעתים קרובות לא חוזר.
ברגע שלוחצים על stop הסיגנל חוזר (ואיתו התמונה) .
האם יש עוד רעיון?
האם יש בעיה ידועה בקושחה? אם כן, האם היא מיועדת לפתרון בקושחה הבאה?
תודה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
על איזה מצב אתה עומד מבחינת רזולוציה?
האם AUTO? תנסה לשים אותו על מצב ספציפי ולראות איך הוא מגיב.
האם AUTO? תנסה לשים אותו על מצב ספציפי ולראות איך הוא מגיב.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תנסה מצבים אחרים.
תראה מה קורה
יש גם את הPAL/AUTO/24... גם שם תשחק
תראה מה קורה
יש גם את הPAL/AUTO/24... גם שם תשחק
העברתי את הרזולוציה למצב auto והבעיה נפתרה!!
כעת אולי נוצרה בעיה אחרת -
עפ"י ה-wiki, ה-auto framerate sync עובד רק כאשר הרזולוציה היא לא על auto (אלא על 1080P או 720P). אני מאד מקווה שהמעבר ל-auto לא ייצור לי בעיות של frame rate...
כעת אולי נוצרה בעיה אחרת -
עפ"י ה-wiki, ה-auto framerate sync עובד רק כאשר הרזולוציה היא לא על auto (אלא על 1080P או 720P). אני מאד מקווה שהמעבר ל-auto לא ייצור לי בעיות של frame rate...