שלום לכולם,
ברשותי מסך פיוניר KRP500M אשר מגיע ללא רמקולים (כמנהג פיוניר בקודש...), עדיין לא מחובר.
מלבד חיבור כל מקורות הוידאו/שמע למערכת קולנוע ביתית אני מעוניין בחיבור ישיר של זוג רמקולים מדפיים/רצפתיים (עדיפות למדפיים או לכאלו שניתן לתלות אותם - קטנים ואסתטיים) ישירות ליציאת הרמקולים של המסך (9W+9W Audio Amplifier) בשביל לא להצטרך להדליק את המערכת בכל פעם שאשתי רואה חדשות או טלנבולה...
ניתן לקנות למסך רמקולים מקוריים (KRP-S04) המתחברים בצדדים אבל הם יקרים ומאוד מכערים את המסך.
אני מעוניין לקנות זוג רמקולים כאמור שיהיה דומה בנתוניו לרמקולים המקוריים או שינצל באופן אופטימלי את ה 9+9 WATT המסכנים שהמסך מוציא, בתקציב שפוי של עד 700 ש"ח.
הנתונים של הרמקולים המקוריים הם:
Woofer (for low tones) ................ 4.8 cm × 13 cm cone type
Tweeter (for high tones) .....................2.5 cm semidome type
Impedance ............................................................................ 6 Ω
Frequency Range.........................................60 Hz to 30 000 Hz
Sensitivity (1 m, 1 W) ........................................................ 80 dB
Permissible input :
Max. input ....................................................................... 18 W
Rated input ...................................................................... 6 W
Crossover frequency .........................................................3 kHz z
איך יהיו MV-DS שלMISSION ?
http://www.mission.co.uk/model.php?mode ... ector_id=1
מגבר מומלץ : 25-100W RMS, עכבת כניסה: 8 Ohms, תחום היענות תדר: 70Hz-20kHz, רגישות 86dB
או פיוניר S-IW631-LR להתקנה בקיר ? http://pioneerusa.com/PUSA/Products/Hom ... Kuro?tab=A
(Configuration . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16 cm (6 1/2 in.) 2-way
Woofer . . . . . . . . 16 cm (6 1/2 in.) Polypropylene cone type
Tweeter . . . . . . . . . 2.5 cm (1 in.) Polyester soft dome type
Impedance. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8 Ω
Frequency response . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32 Hz to 30 kHz
Sensitivity. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .86 dB (2.83 V)
Maximum input power . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 W
Crossover frequency . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.2 kHz z
אשמח לקבל חוות והמלצות או כל מידע אחר שיאיר את עיני...(אני לא אודיופיל ככה שאני לא בקיא יותר מדי בנושא...)
תודה !
המלצה לזוג רמקולים מדפיים/תליה/רצפתיים למסך פלזמה פיוניר...?
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
גם לי הייתה דילמה של "איזה אמצעי שמע כדאי לרכוש רק כדי לראות חדשות ? "
( לי יש את ה 5090H ) , ובכן , רכשתי את הרמקולים האורגינליים של פיוניר , ואינני מצטער על כך ,
איכות הצליל מכובדת מאד , מה גם שהעלות של המקולים יחסית לפלזמה - זניחה משהו ...
( לי יש את ה 5090H ) , ובכן , רכשתי את הרמקולים האורגינליים של פיוניר , ואינני מצטער על כך ,
איכות הצליל מכובדת מאד , מה גם שהעלות של המקולים יחסית לפלזמה - זניחה משהו ...
-
nadavrut
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 281
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אני יותר מבטוח שהרמקולים המקוריים הם סבבה לגמרי אבל מכערים לחלוטין את המסך המדהים הזה...רונן כתב:גם לי הייתה דילמה של "איזה אמצעי שמע כדאי לרכוש רק כדי לראות חדשות ? "
איכות הצליל מכובדת מאד , מה גם שהעלות של המקולים יחסית לפלזמה - זניחה משהו ......
אני גם די משוכנע שרכשת את הרמקול התחתון ולא את הצדדים, נכון ? הוא פחות גרוע...
כשהיית בשלב הדילמה יצא לך לבדוק / לברר לגבי אפשרויות אחרות ?
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מצטער לאכזב אותך ,nadavrut כתב:אני יותר מבטוח שהרמקולים המקוריים הם סבבה לגמרי אבל מכערים לחלוטין את המסך המדהים הזה...רונן כתב:גם לי הייתה דילמה של "איזה אמצעי שמע כדאי לרכוש רק כדי לראות חדשות ? "
איכות הצליל מכובדת מאד , מה גם שהעלות של המקולים יחסית לפלזמה - זניחה משהו ......
אני גם די משוכנע שרכשת את הרמקול התחתון ולא את הצדדים, נכון ? הוא פחות גרוע...![]()
כשהיית בשלב הדילמה יצא לך לבדוק / לברר לגבי אפשרויות אחרות ?...
רכשתי את 2 הרמקולים הצדדיים, הם משתלבים יופי במסך,
הסיבה שלא רכשתי את הרמקול התחתון היא :
אם הייתי מוסיף רמקול תחתון לפלזמה ( "50) הייתיצריך להגביה אותה כלפי מעלה ( על מנת שיהיה מקום לרמקול התחתון ) ,
מה גם שיש לי רמקול סנטר הממוקם מעל לשידה ו"מפריע " קצת בגובה ...
מיקום גבוה מידי של הפלזמה פוגע באסתתיות של הסלון והצפייה , לדעתי ,
אני מצרף תמונה של הסלון שלי שבו תוכל להתרשם לעניין המבט הכולל ,